Mistä varma pikavippi 2022?

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Monet lainanhakijat miettivät mistä voi saada nykyään varman pikavipin? Uusi lakimuutos korkokaton kiristämisestä muutti rahalaitoksien tarjomien lainojen myöntämistä huomattavasti. Tällähetkellä lainan saaminen voi tuntu hankalalta, siksi listasimme tähän helpoiten sekä parhaimmalla korolla myöntävät lainapaikat.

Säästä aikaa hakemalla varma pikavippi

Pikavippiä harkitessa useimmat hakijat haluavat säästää huomattavasti aikaa. Jos tarkoituksena on hakea pienempää 100 – 200 euron pikavippiä, niin kannattaako hakemus täyttää moneen paikaan ja jäädä odottamaan tarjouksia pidemmäksi aikaa? Kun kyse on pikavipeistä niin välttämättä siinä ei ole mitään järkeä.

Tästä syystä suositeltavampaa on hyödyntää pikavippien hakemuksien täyttämiseen lainanvälittäjää. Prosessi ei käytännössä vie sen enempää aikaa kuin se, että pikavippiä haettaisiin suoraan joltain vippiä tarjoavalta firmalta. Yhdeltä lainantarjoajalta on paljon epätodennäköisempää saada pikavippiä, jos hakijan taloudellinen tilanne on huono.

Jos tarkoituksena on saada varma pikavippi, niin sen saamiseksi kannattaa aika mieluummin käyttää tekemällä fiksuja valintoja hakemuksen täyttämisvaiheessa ja lähettää hakemus vertailupalvelulle, joka kilpailuttaa lainat puolestasi.

Katso myös: Mistä voit hakea helpon pikavipin

Varma pikavippi luottotiedottomalle ei välttämättä ole helppo

Varma pikavippi luottotiedottomalle ei ole niin yksiselitteistä, sillä jos hakijalla on aikaisempia maksu-tai luottohäiriömerkintöjä ei lainan saaminen ole helppoa. Suomen laissa on määritelty, että luotonantajat eivät saa myöntää lainaa luottotiedottomalle. Vaikka hakija olisikin aikaisemmin hoitanut raha-asiansa huonommin ja sen seurauksena saanut merkinnän luottotietoihinsa, ei se välttämättä kerro koko totuutta.

Ketään lainanmyöntäjä ei kuitenkaan voi tietää hakijan henkilökohtaista tilannetta sekä alkuperäistä syytä luottotietojen menettämisestä. Entä jos maksuhäiriömerkintä on jo poistunut rekisteristä? Tai hakija on muuttanut maksukäyttäytymistään ja hoitaa raha-asiansa nykyään paremmin?

Lue lisää: Luottotietojen palautumisesta

Esimerkiksi lainamarkkinoilla oleva Omalaina.fi-palvelu hyväksyy lainahakemukset kaikilta asiakkailta, joten tästä syystä kannattaa kokeilla hakea varmaa pikavippiä kyseisen palvelun kautta. Emme kuitenkaan suosittele hakemaan pikavippiä, jos taloudellinen tilanteesi on edelleen huonossa jamassa.

Pikavipin hakemisen sijaan suosittelemme hyödyntämään muita vaihtoehtoja saamaan oma taloudellinen tilanne tasapainoon tai hakemalla järjestelylainaa, jolla voi maksaa useammat pienet pikavipit pois.

Varma pikavippi 18v

Mikäli omaat luottotiedot ja haluat saada varman pikavipin 18-vuotiaana hakijana, niin suurella todennäköisyydellä voit saada lainaa joistain yläpuolella esitetyistä lainapaikoista. Suosittelemme jättämään hakemuksen edellämainittuun Omalaina.fi-palveluun tai johonkin muuhun vastaavaan, näin varmistat, että hakemasi pikavippi kilpailutetaan useiden suosittujen rahoituslaitoksien avulla.

Katso tästä: Mistä voit hakea pikavippiä 18v

Jätettyäsi hakemuksen, saat yleensä heti ensimmäiset tarjoukset vertailtavaksi. Valitse niiden joukosta itsellesi edullisin sekä paras vaihtoehto. Kilpailutuksen sijaan voit myös käyttää aikasi lähettämällä yhden hakemuksen johonkin lainapalveluun.

Mitkä asiat vaikuttavat pikavipin saamiseen?

On olemassa monia asioita, jotka vaikuttavat pikavipin saamiseen. Jos sinulla on seuraavat asiat kunnossa, voit saada pikavipin varmemmin:

Suosittelemme myös harkitsemaan lainan hakemista yksityisien rahalaitoksien kautta, sillä usein heidän tarjoamiaan lainatuotteita voi olla helpompi saada.

Tutustu tästä: Yksityisiin rahanlainaajiin

Lakimuutoksien myötä pikavippiä tarjoavien yrityksien korot ovat maltillisempia ja tämän seurauksena kaikki pikavippiä hakevat eivät välttämättä sitä niin helposti saa. Mistä tämä johtuu? Jos hakijan taloudellinen tilanne on huono, voi se olla suuri riski pikavippifirmoille ja kiristyneen korkokaton myötä ei myöskään pieni korko sitä tilannetta kompensoi.

Samalla tavalla kuin pikavippiä hakeva miettii mistä voisi sen saada helpoiten, niin pikavippifirmat miettivät mistä löytää luotettava ja varma takaisinmaksaja.

Mistä pikavippi?

Kiristyneen korkokaton myötä pikavippien hakeminen sekä niiden saaminen voi olla hankalaa. Uuden 10% kiristyneen korkokaton takia pikavippien saaminen ei ole enää 100 % varmaa. Pitää kuitenkin muistaa ajatella, että myös luotonantajat kärsivät tästä tilanteesta, sillä he eivät pysty tarjoamaan lainaa hakeville yhtä helposti tai edullisesti pikavippiä.

Lue lisää: Pikavippien 10% korkokatosta

Tästä lakimuutoksesta ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä on olemassa lainapaikkoja joista voi olla mahdollista hakea pikavippiä tilanteesta huolimatta. Suosittelemmekin nyt hyödyntämään kilpailutuspalveluita joista voi saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella. Kilpailutuksen avulla voi säästää rahaa sekä aikaa. Ihan varmasti useiden hakemuksien sijaan yksi hakemus kuullostaa houkuttelevammalta.

Katso tästä: Miten voit kilpailuttaa lainasi

Varman pikavipin saaminen on aina hieman epävarmaa, sillä jokaisen hakijan elämäntilanne sekä talous on erillainen. Nopeimmin sekä helpoiten voit varmistua pikavipin saamisesta on lähettää hakemus lainankilpailutuspalveluihin, jotka lähettävät hakemuksesi useammille suosituille pikavippifirmoille.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴