Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos on 100% suomalainen lainojen kilpailuttaja, jolla on 20+ yhteistyökumppania.

Rahalaitos lainaehdot:
Määrä500 - 70 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,5%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Rahalaitos yhteystiedot:
YritysEone Oy
Y-tunnus1716336-7
Puhelinnumero09 2311 3670
AsiakaspalveluMa - To 9:30 - 16:30, Pe 9:30 - 15
Kotisivutwww.rahalaitos.fi
OsoiteKalevantie 7 C, 33100 Tampere

Rahalaitos kokemuksia (2)

Julia 7.1.2021

Rahalaitokselta saa aina takuuvarmasti halvimman lainan. Olen nyt kilpailuttanut jo autolainan sekä remonttilainan Rahalaitoksella.

Darius 2.3.2021

Hatunnosto rahalaitokselle. Perinteiset pankit saavat kyytiä, kun pistetään luotonantajat kilpailemaan keskenään!


Rahalaitos

Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Omalaina.fi palvelun lisäksi. Rahalaitos kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useidein pankkien lainatarjoukset. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä se sido vielä mihinkään. Haluatko kilpailuttaa lainasi useilla pankeilla? Etsitkö edullista lainaa netistä? Jos ensimmäisenä mielessäsi oli kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, näin tiedät rahalaitoksesta enemmän.

Rahalaitos auttaa kuluttajia löytämään markkinoiden edullisimmat lainat. Rahalaitos on palvellut asiakkaitaan jo lähemmäs 10 vuotta. Vuosien varrella palvelu on päivittänyt lainojaan kohtuukorkoisemmiksi ja Rahalaitoksen mukaan on lähtenyt yhä useampi yhteistyökumppani. Kyseiset luotettavat yhteistyökumppanit etsivät hakijalle aina tämän hetken edullisimman sekä alhaisilla koroilla olevan lainan joten Rahalaitoksen kautta oikean lainan löytäminen on varmaa.

Tämän sivun tarkoituksena on käydä läpi tärkeimpiä asioita joita kannattaa ottaa huomioon lainojen vertailua tehdessä. Vertailu auttaa löytämään itselleen sopivimman lainan, jossa korot eivät ole päätä huimaavia.

Mikä on Rahalaitos?

Voit hakea lainaa 500 – 70 000 euroa ja saat maksuaikaa jopa 1 – 15 vuotta. Rahalaitoksen avulla jopa kymmeniä tuhansia hakijoita on löytänyt itselleen sopivasti ja edullisesti lainaa netistä. Jätä yksi hakemus maksuttomasti ja Rahalaitos kilpailuttaa lainasi noin 20 eri pankilla sekä rahoitusyhtiöllä jotka löydät Rahalaitoksen sivuilta. Voit pyytää lainantarjousken maksuttomasti ilman sitoutumista. Rahalaitoksen kautta pystyt myös kilpailuttamaan vanhat lainat uudestaan. Voit myös yhdistää useammat pienet lainasi yhdeksi isommaksi ja halvemmaksi pankkilainaksi.

Suositun lainanvälitys palvelun takaa löytyy kauppalehden mukaan Tamperelainen yritys nimeltä Eone Oy, joka on vuosi vuodelta vahvistanut liikevaihtoaan luoden Rahalaitoksesta yhden suomen tunnetuimmista brändeistä kulutusluottojen kilpailuttajana.

Rahalaitos tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista lainanvälittäjistä, jossa voit saada jopa paremman lainatarjouksen kuin hakemalla lainaa suoraan luotonantajalta. Todenperäisyyttä ja markkinointistrategioita on spekuloitu muunmuassa Ylen uutisartikkelissa, jonka mukaan kaikki Suomessa toimivat suuret lainanvälittäjät kuten Rahoitu, Lendo, Zmarta ja Omalaina.fi ovat lähes samanlaisia samoilla yhteistyökumppaneilla.

Miksi valita Rahalaitos lainojen vertailemiseen?

Monien lainaa hakevien ihmisten mieleen tulee ensimmäisenä lainanvälityspalveluista ylimääräiset palkkiot ja kustannukset. Osa kuitenkin haluaa Rahalaitoksien tapaisista palveluista huolimatta tehdä lainojen kilpailutuksen itse. Itse tehty lainojen kilpailutus vie aikaa ja pahimmillaan otetusta lainasta maksetaankin enemmän.

Yleisesti kaikki lainanvälityspalvelut kuten Rahalaitos ovat käyttäjille maksuttomia, sillä palvelut perivät palkkionsa suoraan yhteistyökumppaneilta eli luotonantajilta. Kyseisten palvleuiden käyttäminen on siis lainan hakijoille ilmainen eikä niistä saadut lainatarjoukset ole sitovia. Lainan ottamiseen sitoudutaan vasta kun lainatarjous hyväksytään ja allekirjoitetaan.

Rahalaitos.fi- palvelu tarjoaa hakijoilleen yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa yli 25 pankilta ja luotonantajalta. Lainatarjouksia on mahdollista vertailla kirjautumalla Rahalaitoksen omille sivuille tunnuksilla jotka saa hakemuksen jälkeen.

Jos et heti löydä itsellesi sopivaa lainatarjousta, lähetetään ne asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen

Jos lainatarjouksista ei löydy heti sopivaa itselleen, lähetetään ne sähköpostiin joten niihin on mahdollista palata vielä myöhemmin jos lainan ottaminen tuleekin ajankohtaiseksi.

Rahalaitos ei siis itse myönnä lainoja vaan toimii ainoastaan lainanvälityspalveluna lainanhakijan ja luotonantajan välillä.

Rahalaitoksen kautta on mahdollista saada edullisempaa lainaa kuin suoraan luotonantajan sivuilta

Kun tarkoituksenasi on löytää edullinen laina nopeasti, suosittelemme käyttämään Rahalaitos.fi verkkosivuostoa. Kun lainahakemus tehdään Rahalaitoksen kautta on saadut lainatarjoukset usein parempia kun lainaa haettaisiin itse suoraan luotonantajalta. Mutta miksi asia on näin?

Rahalaitoshan on lainojen kilpailutuspalvelu, joten luotonantajien on vastattava hakemuksiin niin, että oma tarjous voittaa. Joten Rahalaitoksen kanssa tekevien yhteistyökumppaneiden on tarjottava kilpailukykyistä lainaa edullisilla hinnoilla, jotta heidän palvelunsa voi tulla valituksia lainakumppaniksi.

Rahalaitoksen kautta tehdyt lainahakemukset ovat maksuttomia, joten on mahdollista lähettää hakemus ja katsoa onko lainaa mahdollista saada miten paljon ja minkälaisilla ehdoilla. Lainasta maksetaan vasta kun lainatarjous päätetään hyväksyä.

Lopullisen lainan hintaan vaikuttavat useat seikat, joita Rahalaitos kysyy hakijaltaan ennen tarjouksien saamista. Yleiset asiat, joita palvelu kysyy ovat:

Lainahakemuksessa tehtyjen kysymyksien tarkoituksena on antaa luotonantajalle kuva siitä mikä on hakijan tämänhetkinen taloudellinen tilanne, jotta luottoarvion tekeminen on helpompaa ja lainan myöntäminen vastuullisempaa.

Miten haen lainaa Rahalaitokselta?

Siirry Rahalaitoksen maksuttoman lainahakemuksen täyttämiseen. Kun olet siirtynyt Rahalaitoksen sivuille, etusivulla näet heti lainahakemuksen. Tutustu lainan kuukausierien suuruuteen vaihtamalla itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika. Valittuasi lainasumman ja laina-ajan, täytä lomakkeessa pyydetyt kohdat ja paina “kilpailuta lainat” nappia.

Tämän jälkeen sinut ohjataan tunnistautumaan palvelun käyttäjäksi, sen pystyt tekemään omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Helpoiten haet lainaa täyttämällä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot se vie nopeimmillaan vain pari minuuttia. Rahalaitos kilpailuttaa lainan puolestasi jopa 25 eri lainatarjoajan kautta.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja nopeaa eikä se sido sinua vielä mihinkään. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset 24 h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä!Valitse itsellesi sopivin lainatarjous jonka jälkeen siirry hakemaan parasta lainatarjousta.

Rahalaitos on hyvä vaihtoehto kun haet lainaa netistä. Rahalaitos toimii lainankilpailuttajana ja hakemuksesi tavoittaa jopa 25 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Saat usein parhaimman lainatarjouksen Rahalaitoksen kautta, koska lainanmyöntäjät tietävät kilpailvensa keskenään hakemuksen saavuttua. Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen vertailtavaksi. Rahalaitos on monipuolinen palvelu.

Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa olemassa olevan lainan uudelleen. Yhdistä nykyiset useat lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. Pystyt seuraamaan reaaliaikaisesti lainatarjousten saapumista oma-rahalaitos.fi – palvelussa. Kokemukset Rahalaitoksen kilpailuttamista lainoista ovat olleet erittäin positiivisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta jotka voit löytää Suomi24 keskustelupalstalta.

Mikä on oma Rahalaitos-palvelu?

Oma Rahalaitos- palvelussa pystyt seuraamaan reaaliajassa lainatarjousten saapumista. Näet suoraan palvelusta saamasi lainatarjoukset, jota voit vertailla sekä ohjeet lainan nostamiseen. Pystyt kirjautumaan palveluun henkilötunnuksella ja salasanalla, jonka saat matkapuhelimeen ja sähköpostiin. Tarkista aina, että täyttämäsi tiedot on oikein!

Tarkista ensin paljonko sinulla on vanhaa lainaa jäljellä. Pyydä Rahalaitoksen kautta maksuton lainatarjous, samalla summalla kuin lainasi. Kun olet saanut lainatarjoukset, tee vertailu nykyiseen lainaasi. Jos löydät halvemman lainatarjouksen, voit vaihtaa vanhan lainasi uuteen ja edullisempaan Rahalaitoksen ansiosta.

Onko sinulla useita päällekkäisiä lainoja tai osamaksuja? Silloin on suositeltavaa harkita Rahalaitoksen lainojen yhdistämistä. Päällekkäiset lainat tai osamaksut voivat aiheuttaa taloudellisesti ongelmia, sillä kun lainojen lyhennyksiä on useita, on myös monta muistettavaa eräpäivää. Maksat turhaa kuluja monesta eri lainasta sekä käsittelykulut moninkertaisina.

Laske niiden lainojen summat yhteen, jotka haluat yhdistää yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Pyydä maksuton lainatarjous kyseiselle summalle. Lainatarjoukset saatuasi, voit valita itsellesi sopivimman ja halvimman. Hyväksy lainatarjous ja maksa sillä pois kaikki yhdistettävät lainat.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴