Kulutusluotto

Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: max. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Taskulaina lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 4 - 6 kuukautta
Korko: 10%
Blue Finance lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 4 kuukautta
Korko: 19,9%
Kaikki lainapalvelut

Kulutusluotto on luotto, joka myönnetään kuluttajalle nimensä mukaisesti kuluttamista varten eli luotonhakijan ei tarvitse ilmoittaa mihin tarkoitukseen aikoo lainan käyttää. Kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot jota myönnetään kulutustarkoitukseet niin lasketaan kulutusluotoksi. Yleisesti ne ovat lyhytaikaisia ja kestoiltaan usein alle 5 vuoden lainoja, suurudeltaan yleensä muutamia tuhansia euroja. Pankit myöntävät kulutusluottoja, mutta myös yksityiset suomalaiset esimerkiksi vertaislaina nimikkeellä.

Suosituimmat kulutusluotot

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia talouden ongelmatilanteissa. Löydät kätevästi yhdellä nopealla hakemuksella parhaimman vakuudettoman lainan. Palvelun kautta voit hakea edullista lainaa 1000 - 60 000 euroa 1 - 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainojen hakemiseen ei vaadita erikseen vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea sekä vaivaton prosessi ja saat lainatarjouksen jopa muutamassa tunnissa. Voit myös hyödyntää palvelun kautta lainojen yhdistämistä, jonka avulla voit hakea yhtä edullisempaa lainaa jolla voit maksaa useat kalliit lainat pois.

Rahalaitos on todella tunnettu suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos myöntää edullista lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Rahalaitos pyrkii aina löytämään lainanhakijalle edullisimman lainan parhaalla mahdollisilla ehdoilla, Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa. Tekemällä yhden lainahakemuksen, saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi ilmaiseksi sekä ilman sitoutumista mihinkään. Rahalaitos kilpailuttaa lainasi jopa 25 eri pankin ja luotonantajan avulla, joten voit valita useammasta eri tarjouksesta itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua vielä mihinkään. Täytä maksuton lainahakemus jo tänään, sen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Lainanhakuprosessi vie kokonaisuudessaan vain neljä minuuttia, jonka jälkeen voit valita saamistasi tarjouksista itsellesi parhaimman ja allekirjoittaa sen. Rahat maksetaan tilillesi heti luotonantajasta riippuen.

Kulutusluotto netistä

Tyypillisesti vuosittaiset korot kulutusluotoissa ovat 4 - 20 %. Koron suuruus määräytyy sen mukaan, millainen takaisinmaksukyky lainoittettavalla on. Alla listatuilta kulutusluoton myöntäjiltä on aina nopeampaa ja helpompaa saada kulutusluottoa kun perinteisesti pankeilta. Useimmiten kulutusluottoa harkitaan kun esimerkiksi ajankohtana on uuden auton hankkiminen tai matkakuume.

Kulutusluottohakemuksen täyttämisestä on tehty helppoa, sen voi tehdä netissä nopeasti ja se ei maksa mitään. Et myöskään tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Voit täyttää lainahakemuksen luotonantajan sivuilta milloin tahansa eikä se sido sinua mihinkään, ennen kuin suostut lainatarjoukseen. Kannattaa kuitenkin ottaa aina huomioon lainavaihtoehdot, koska niitä on useita. Yleensä saat päätöksen muutamassa minuutissa sen jälkeen kun olet hyväksynyt tarjouksen. Tämän jälkeen voit siirtyä nostamaan rahat tilillesi heti. Usein kulutusluoton hakijat etsivät myös luotonantajat, ketkä myöntävät pikavipin heti.

Kulutusluottovertailu - miten kulutusluottojen vertailu tapahtuu

Kulutusluottovertailun avulla pystyt säästämään isoja summia rahaa ja näin myös aikaasi. Tänä päivänä suomessa on hurja määrä lainamahdollisuuksia sekä eri luotonantajia. Meidän tavoite on tehdä sinun lainapäätöksestäsi helppoa ja auttaa sinua löytämään itsellesi juuri sinua miellyttävä kulutusluotto. Tekstin alta löydät listan suosituimmista kulutusluotoista.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto on tilillesi maksettava kertalaina. Eli koko summa maksetaan tilillesi kerralla. Tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita on esimerkiksi. autolaina. Kulutusluotot ovat suuruudeltaan 1000 - 70 000 euroa. Vertailemalla kulutusluottoja, voit tehdä jopa tuhansien eurojen säästöjä!

Lainavertailu

Lainavertailu kannattaa aina, koska sen avulla pystyt löytämään itsellesi sopivan lainan sekä sen avulla myös kukkarosi kiittää. Älä käytä vapaa-aikaasi pankeissa juoksemiseen, dokumenttien etsimiseen tai siihen, että joudut jopa pyytämään sukulaisiltasi apua lainan takaamiseen. Tuliko sinulle äkillinen meno? tai haluaisit lähteä lomalle ja sitä varten tarvitset lomalainan. Ei hätää Senttilaina.fi auttaa sinua löytämään turvallisesti ja helposti lainanmyöntäjän sekä täytettä kukkaroosi. Vastaus kysymykseesi mikä on paras laina, lyötyy alla olevasta taulukosta. Kokeile vaikka! *Behöver du snabblån? Du kan jämför svenska privatlån räntor här: Snabblån247.se

Paras lainavertailu 2021

Kokeile Senttilainan selkeää ja parasta lainavertailua. Lainavertailussa mukana kaikki pankit, joista voit hakea halvinta lainaa ilman vakuuksia, muita uudistuneita vertailuja on esimerkiksi pikalaina aiheinen pikalainanetistä.fi sivusto tai kulutusluottoihin erikoistunut kulutusluottonetistä.fi palvelu. Olipa tarpeesi sitten lainojen yhdistäminen tai 100, 500,2000 euron laina. Halutessasi voit myös lukea kokemuksia lainavertailun tuloksista luotonantajakohtaisilla sivuilla. Sivustoltamme löytyy tällä hetkellä yksityiskohtaiset tiedot yli 50 lainatuotteesta ja yli 32 luotonantajasta. Tutustu rauhassa, sillä lainojen vertaileminen sivustollamme on täysin anonyymiä ja ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Aina kun lähdetään hakemaan lainaa on järkevää kilpailuttaa ne. Lainapalveluiden välillä voi olla jopa satojen prosenttien ero kustannuksissa, joten olisi tyhmää olla vertailematta kaikkia vaihtoehtoja. Onneksesi teimme tämän puolestasi ja etsimme tiedot kaikista Suomen lainoista, sinun tehtäväsi on vain tutustua rauhassa lainoihin ja katsoa löytyiskö juuri sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa. Uusille asiakkaille moni palvelu tarjoaa maksuttomia lainakokeiluja, ota myös ne huomioon. Laskuri työkalun käyttö on helppoa. Valitse vain ikäsi ja tarvitsemasi lainasumma, jonka jälkeen työkalu näyttää sinulle sopivimmat tulokset. Voit myös katsoa suosituimman tai alimman koron perusteella olevia vaihtoehtoja. Tervetuloa vielä kerran sivustollemme. *Nappaa itsellesi myös paras VPN-yhteys osoitteesta VPN-palvelu.fi

Kokemuksia lainojen vertailemisesta

Olemme saaneet lähes poikkeuksetta positiivista palautetta sivuistamme. Tarjoamme selkeää tietoa lainoista ja niiden kustannuksista. Tämän lisäksi listaamme aina sivuillemme parhaat lainatarjoukset kun niitä ilmenee, alkaen uusille asiakkaille tarjotuista kampanjoista aina vanhojen asiakkaiden aktivoimiseen uusilla tarjouksilla. Lainavertailu kokemuksia on aina mukava lukea, sillä kaikki jotka muistavat tehdä laina vertailun ennen lainojen hakemista, säästävät rahaa minimissään noin 13 prosenttia. Mikset siis sinäkin vertailisi ennen kuin päätät tehdä lainahakemuksen ja hyväksyä sen. Muista vielä, että kaikissa esittelemissämme palveluissa lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, ennen kuin päätät hyväksyä saamasi vastatarjouksen. Voit pyytä tarjoukset lainoista myös täsmäluotto.fi palvelussa Vasta tämän jälkeen lainaehdot muuttuvat sitovaksi, tutustu siis rauhassa myös luotonantajakohtaisiin lainaehtoihin.

Muista nämä asiat kun haet lainaa

Tärkeää on muistaa, että ennen kuin päätät hakea lainaa varmista että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Äläkä myöskään ota lainaa hetken mielijohteesta, sillä suurempi laina voi velvoittaa sinua useammaksi vuodeksi. Ja vielä viimeisenä maksa laskusi ajallaan ja suunnittele talouttasi etukäteen, näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainan takaisinmaksun suhteen. Toivomme, että löydät avullamme etsimäsi.


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot