Banko

Banko

Banko auttaa sinua löytämään edullisimman lainan

Banko lainaehdot:
Määrä1000 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,5 - 10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Banko yhteystiedot:
Yritys-
Y-tunnus-
Puhelinnumero-
AsiakaspalveluMa - Pe 00:00 - 24:00
Kotisivutwww.banko.fi
Osoite-

Banko kokemuksia (2)

Viola 16.12.2022

Uusi lainapalvelu, jota tuli hyödynnettyä heti kun avasi palvelun.

Soile 22.3.2023

Erittäin helppo ja nopea kilpailutus. Toimi hyvin omalla kohdallani.


Banko on 100% suomalainen lainojen kilpailuttamiseen ja yhdistämiseen erikoistunut lainapalvelu, joka pyrkii löytämään asiakkaillensa markkinoiden edullisimmat lainat maksutta. Palvelu on tarkoitettu kaikille lainanhakijoille.

Palvelun nuoresta iästä huolimatta mukana on jo yli 25 pankkia ja rahalaitosta, jotka ovat valmiita kilpailemaan lainastasi kynsin ja hampain.

Banko on uusi suomalainen lainapalvelu

Banko kilpailuttaa asiakkaidensa lainoja kymmenien pankkien ja rahalaitosten kesken. Kaikki palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia ja tunnettuja toimijoita, jotka kuuluvat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja ovat finanssivalvonnan alaisia. Voit siis luotettavin mielin käyttää palvelua lainan etsimiseen.

Yritys korostaa tärkeimpänä pitämäänsä arvoa - vain parasta asiakkaille. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saat itse päättää otatko vastaan lainatarjouksia ja minkä niistä päätät hyväksyä tai hylätä.

Voit saada lainaa jopa 60.000 euroa ilman vakuuksia

Bankon avulla voi hakea minkä tahansa suuruista lainaa 1000 ja 60 000 euron väliltä ilman vakuuksia tai takaajia. Sen lisäksi, että saat itse päättää kuinka suuren lainan haluat kilpailuttaa, voit myös valita minkä takaisinmaksuajan haluat lainallesi. Tällä tavalla luotonantajat osaavat tehdä sinulle juuri oikeanlaisia tarjouksia tarpeisiisi.

Huomioi kuitenkin, että joissakin tapauksissa lainatarjousten joukossa voi olla myös huomattavasti haettua pienempiä tai suurempia lainoja. Tämä johtuu siitä, että jokainen luotonantaja kuitenkin viime kädessä päättää itse siitä minkälaisen tarjouksen he tekevät sinulle.

Kaikki saamasi lainatarjoukset perustuvat hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin, kuten tuloihin, asumismuotoon ja menoihin. Näiden pohjalta pankit tekevät henkilökohtaisen tarjouksen juuri sinulle, johon Banko ei voi itse vaikuttaa. Banko siis toimii ainoastaan välikätenä sinun ja luotonantajien välillä toimittamalla lainahakemuksesi eteenpäin heille.

Lainatarjousten hyväksyminen tapahtuu kirjautumalla painikkeesta verkkopankkitunnuksilla suoraan luotonantajan sivuille vahvistamaan tarjouksen hyväksyminen.

Kuka voi saada lainaa Bankon avulla?

Suomessa lainan hakemisen ja saamisen edellytys on 18-vuoden ikäraja. Banko palvelussa kuitenkin kriteerit määräytyvät luotonantajakohtaisesti, joka tarkoittaa että saat tarjouksia niiltä pankeilta joiden ehdot täytät. Esimerkiki iän ja tulotason suhteen.

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei sido mihinkään, joten voit koska tahansa katsoa minkälaista lainaa sinulle tarjotaan. Perinteisen ikävaatimuksen lisäksi, monet luotonantajat edellyttävät hakijoiltaan säännöllisiä tuloja, jotka vaihtelevat 6 - 12 tuhanteen euroon vuodessa.

Voinko yhdistää vanhat lainani?

Banko auttaa kilpailuttamaan myös yhdistelylainat. Eli voit käyttää palvelua selvittääksesi löytyykö sellainen pankki, joka on valmis myöntämään nykyistä lainaa edullisempaa rahoitusta. Jos löytyy, voit vaihtaa uuden edullisemman lainan vanhaan, maksamalla vanhan lainan pois yhdellä kertaa. Voit käyttää tätä temppua myös päästäksesi eroon pikavipeistä ja osamaksuista, jotka ovat usein huomattavasti vakuudettomia lainoja kalliimpia.

Lainojen yhdistämisen hyötyihin kuuluu:

Muiden lainojen tavoin yhdistelylainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Suosittelemme ottamaan mukaan yhteishakijan, kun etsit edullista yhdistelylainaa. Yhteishakijan mukaan ottaminen pienentää lainatarjousten korkoja ja vastaavasti parantaa luottopisteitäsi luotonantajien suhteen.

Banko kokemuksia ja arvostelut

Mielestämme Banko on nuoresta iästään huolimatta onnistunut haalimaan suuren markkinaosuuden lainanhakijoiden keskuudessa. Uskomme, että se johtuu palvelun läpinäkyvyydestä, helppokäyttöisyydestä sekä palvelun tehokkuudesta. Nimittäin voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia joita on helppo vertailla keskenään.

Tämän lisäksi palvelussa on mukana vain turvallisia ja valvonnan alaisia pankkeja ja rahalaitoksia, joten kaikki sopimukset on lailla turvattuja.

Netistä oli vaikea löytää arvosteluja, mutta ne arvostelut jotka löysimme olivat erittäin positiivisia. Näissä kokemuksissa kerrottiin, miten uudet lainapalvelut rahoitusalalle ovat aina tervetulleita. Näin ollen ala joutuu jatkuvasti kehittymään ja keskittymään pitääkseen asiakkaat tyytyväisinä.

Kokeile Bankon maksutonta lainapalvelua nyt ja katso minkälaista lainaa juuri sinulle tarjotaan. Kun olet kokeillut palvelua ja saanut lainatarjouksia, ole kiltti ja jätä meille oma arvostelusi. Näin pystymme ylläpitämään läpinäkyvää luottovertailupalveluamme myös jatkossa tehokkaasti.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴