Joustoluotto

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Joustoluotto tarkoittaa jatkuvaa lainaa, joka on usein luottotili tai tililuotto. Lainanhakijalle joustoluotossa myönnetään tarvitsemansa määrä lainaa ja se pysyy hakijan omalla joustoluotto tilillä. Tililtä on mahdollista siirtää omalle tilille rahaa eli sitä voi käyttää sen mukaan mitä tarvitsee.

Joustolaina eroaa muihin lainoihin verrattuna siten, että se ei sisällä tiettyä määräaikaa, vaan on jatkuva, joten jos menot yllättävät voit aina nostaa luottotililtä rahaa joustoluoton haltijana.

Lainasta maksetaan korkoa ainoastaan nostetusta määrästä, eli korkoa ei tarvitse maksaa koko summan mukaan. Kun taas käytetyimmissä pikavipeissä korko kohdistetaan koko summaan eli haettu summa on tilillä heti.

Joustoluotto on nimensä mukaan joustava, koska siinä voi itse päättää nostettavan summan tarpeidensa mukaan eikä koko lainasummaa tarvitse siirtää omalle tilille, silloin korkoa ei tule kuin tilille siirrettyihin varoihin. Tämän ansiosta ei tule ongelmaa vaikka hakisi isomman summan joustoluottoa kuin esimerkiksi perinteisissä pikavipeissä. Joustoluotto toimii niin sanottuna puskurina äkillisiin menoihin.

Suosituimmat joustoluotot

Ferratum antaa käyttöösi 1 - 4000 euron luottotilin, jonka puitteissa voit koska tahansa tehdä nostoja. Ensimmäinen nosto tulee kuitenkin tehdä 07:00 - 23:00 välisenä aikana. Takaisinmaksuaika joustaa taloudellisen tilanteesi mukaan 3 kuukaudesta jopa 54 kuukauteen saakka.

Ferratumin myöntämissä lainoissa luoton avauspalkkio sekä nostokulut ovat 0 euroa. Hakiessasi Ferratumin kautta lainaa on sinulla mahdollisuus 14 päivän peruutusoikeuteen. Hae lainaa heti niin pienempien kuin suurempienkin kulujen kattamiseen Ferratumin maksuttomalla hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat rahat tilillesi heti.

Rahalaitos on hyvä valinta, jos et ole varma mikä lainatuote sopii sinulle parhaiten tai mistä löytäisit edullisimman lainan. Rahalaitos on yksi tunnetuimmista suomalaisista lainanvälittäjistä suosituin. Palvelu toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Näin saat parhaimmat ja kilpailukykyisimmät tarjoukset suoraan eteesi minuuteissa!

Rahalaitos myöntää lainaa edullisesti 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka 1 - 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Siirry täyttämään Rahalaitoksen maksuton ja nopea lainahakemus. Lainanhakuprosessi vie kokonaisuudessaan vain 4 minuuttia ja rahat maksetaan tilillesi heti luotoantajasta riippuen. Klikkaa "Hae lainaa" - painiketta ja olet valmis hakemaan kilpailukykyistä ja edullista lainaa.

Mikä on joustoluotto ja kenelle se sopii?

Joustoluotto on hyvä henkilöille, jotka tarvitsevat rahoitusta esimerkiksi arkisiin juokseviin asioihin, ennen kuin seuraava palkka kilahtaa tilille, näin sinulla ei pala pelkkä valo jääkaapissasi. Kannattaa kuitenkin aina huomioida, että nostetusta käytetystä luotosta maksetaan korkoa eli todelliset kustannukset mitä tulee ovat suurempia kuin ruuan ostaminen tai laskujen maksaminen omasta pussista.

Ei kuitenkaan kannata jättää laskuja maksamatta, koska erääntyneiden laskujen kustannukset ovat suuremmat tai jopa pahimmillaan laskut voivat mennä perintään, joten helpompi vaihtoehto on kuitenkin joustoluotto.

Fiksusti käytettynä ei myöskään lainan korot ole päätä huimaavia eli joustoluoton käyttö voi olla joskus jopa järkevä vaihtoehto. Jos kuitenkin mietit, että tarvitsisit nopeampaa ja pienempää rahoitusta, niin kannattaa miettiä olisisko pikavippi ilman korkoa parempi vaihtoehto.

Joustoluotto netistä

Tällä hetkellä joustoluottoa lainatuotteenaan tarjoavia yrityksiä on 21. Alla listatuilta suosituimmilta ja edullisimmilta toimijoilta on mahdollista saada joustoluottoa. Ehdot, lainasummat ja takaisinmaksuajat näet listattuna yrityksen lisätiedoissa.

Miettiessäsi joustoluoton ottamista, kannattaa käyttää lainavertailua jonka avulla oikean lainamyöntäjän sekä lainan valitseminen omiin tarpeisiin on helpompaa.

Joustoluoton hakijalle

Tärkeimpänä joustoluottoa hakevalle on ymmärtää kuukausittaiset kulut ja se, että ne tulee hoidettua. Kulut, jotka tulevat nostamattomasta summasta eivät ole suuria, muuta kuin tilinhoitopalkkio. Kuluja määräytyy enemmän, riippuen siitä mikä on lainan takaisinmaksu jos lainaa on nostettu paljon.

Useimmissa joustoluotoissa on annettu lyhennyksille minimimäärä ja se täytyy suorittaa kuukausittain, tämä myös vaihtelee tainatarjoajan mukaan. Alla olevasta listasta näet eri joustoluottoa tarjoavia ja pystyt hyvin kartoittamaan mikä sopii sinulle.

Tärkeimpänä kannattaa pitää mielessään se, että jos käy huonosti etkä pysty maksamaan joustoluoton minimierää, voit pahimmillaan menettää luottotietosi. Joten lainaa ottaessasi on tärkeää aina suunnitella todella huolella takaisinmaksu.

Joustoluoton hakeminen

Usein joustoluoton hakeminen tehdään sähköisesti, joten se on todella helppoa ja nopeaa. Sinun käsketään täyttämään kaavake, jossa kysytään henkilötiedot, jossain tapauksissa luotonantajat haluavat nähdä tositteen palkkakuitista tai eläketodistuksesta.

Kaavakkeessa pyydetään täyttämään tämän jälkeen tiedot lainan tarpeestasi. Lähettämäsi hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen, joka tulee usein muutamassa minuutissa. Sen jälkeen voit nostaa myönnetyn lainan tilillesi heti. Itsessään joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta koska voit tehdä sen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴