Sortter

Sortter

Sortter tarjoaa ainoana Suomessa parhaan koron -takuun lainoille.

Sortter lainaehdot:
Määrä1000 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,5%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Sortter yhteystiedot:
YritysSortter Oy
Y-tunnus2954352-7
Puhelinnumero09 8566 5550
AsiakaspalveluMa - Pe 8:00 - 21:00, La - Su 9 - 17
Kotisivutwww.sortter.fi
OsoiteBulevardi 21, 00180 Helsinki

Sortter kokemuksia (2)

Maiju 22.12.2020

Sain Sortterilta hyvityksen, kun löysin edullisemman lainan suoraan toisen luotonantajan tekemän tarjouksen kautta. Kaikki sujui niinkuin pitikin!.

Amalia 28.1.2021

Tarjous tuli moottoripyörälainasta peräti 7 pankilta. Koskaan aikaisemmin en ole saanut yhtä hyvää palvelua! Voin suositella kaikille.


Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi

Sortter on lyhyellä aikavälillä nostanut tunnettuuttaan lainamarkkinoilla, toimintansa se aloitti keväällä 2019. Joillekkin lainaa harkitseville Sortter voi olla vielä tuntematon, halusimmekin tuoda sen paremmin ihmisten tietoisuuteen ja listasimme tähän 10 kultaista neuvoa Sortterista.

Sortterin toiminta perustuu eri lainatuotteiden kilpailuttamiseen, se ei siis ole lainanmyöntäjä eikä rahoituslaitos. Palvelu auttaa kuluttajia kilpailuttamaan oman lainahakemuksen jopa yli 20 eri pankin avulla, näin säästät omaa kullanarvoista aikaasi kun et joudu lähettämään hakemustasi erikseen jokaiselle lainanmyöntäjälle.

Sortter voi siis auttaa sinua löytämään edullisimmat lainatarjoukset, kuitenkin lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä tekee valitsemasi pankki tai rahoituslaitos. Sortterin valttikorttina toimii parhaan koron takuu, millä se erottuu muista kilpailijoistaan.

Lainaa monenlaisiin tarpeisiin Sortterilta

Sortterin kotisivuilta löytyvästä lainavertailusta on mahdollista kilpailuttaa remonttilaina, autolaina lomalaina tai ihan vaan arkilaina. Useimmat Sortterin asiakkaat hakevat lainaa erilaisiin tarpeisiin, osa haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa tai osa vaan selviytyä arkisista kustannuksista. Lainan hakeminen arkisten asioiden rahoittamiseen ei ole mitenkään häpeällistä, elämässä voi joskus tulla tilanteita jolloin rahat eivät yksinkertaisesti riitä.

Lainan ottamista ei kuitenkaan saisi vähätelläkkään, sillä se sitouttaa ja sen takaisinmaksamisesta pitää pystyä suoriutumaan ajallaan. Näiden ongelmien välttämiseksi Sortter halusi luoda palvelun, jossa jokainen kuluttaja voi kilpailuttaa lainat monipuolisesti.

Kuka voi hakea lainaa Sortterin kautta?

Kaikilla lainapalveluilla on joitain ehtoja jotka hakijan tulee täyttää, näin on myös Sortterilla. Voit hakea lainaa Sortterilta seuraavin ehdoin:

Sortter tekee tiivistä yhteistyötä suosituimpien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa, joillain lainamyöntäjillä on edellä mainittua tiukemmat ehdot. Satunaisilla pankeilla voi esimerkiksi olla ehtona lainanmyöntämiselle jopa 25 vuoden ikä, kun taas jokin pankki voi vaatia hakijalta suurempia tuloja ennen lainatarjouksen tekemistä. Sortter etsii jokaiselle hakijalle annettujen tietojen perusteella henkilökohtaiset lainatarjoukset, lähettämäsi hakemus kilpailutetaan niiden pankkien välillä joidenvaatimukset sinä täytät.

Sortter lainasumma ja laina-aika

Sortterin kautta on mahdollista kilpailuttaa lainaa 1000 - 60 000 euroa, tämän päälle saat vielä suositun parhaan koron takuun. Lainatuotteiden laina-ajat vaihtelevat 1 - 15 vuoden väliltä. Kaikki lainat ovat täysin vakuudettomia eikä niihin tarvita erikseen takaajia. Hakiessasi lainaa sinun ei tarvitse mainita käyttötarkoitustasi, vaan voit käyttää sen haluamasi tavalla.

Sortter pyrkii mahdollistamaan lainan saamisen reiluilla ja luotettavilla ehdoilla. Palvelun käyttäminen on yksinkertaista, täytä yksi lainahakemus ja saat useita lainatarjouksia josta voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Sortterin kautta saatujen lainatarjouksien korot ovat alhaiset

Sortterin esittelemien lainatarjouksien korot ovat kilpailukykyisiä minimissään 4 % ja maksimissaan 20 %. Lainan muut palkkiot ja kustannukset voivat vuodessa olla korkeintaan 150 euroa. 2020 voimaan astunut korkokatto leikkasi myös Sortterin korot 10%, joten 2021 loppuvuoteen asti palvelun kautta saaduissa lainatarjouksissa korko voi olla enintään 10 %.

Korkokaton päättyessä lainanmyöntäjän on mahdollista periä lainasopimuksessa ilmoitettua korkeampaa nimelliskorkoa jos se on yli 10 %. Mikäli sopimukseen on kirjattu 10 % maksimikorko, se ei nouse korkokaton päättyessä.

Miten Sortter hyötyy uusista asiakkaista?

Sortterin toiminta perustuu siihen, että he metsästävät uusia asiakkuuksia lainanmyöntäjille ja pankeille. Otetaan tähän väliin konkreettinen esimerkki, kun päädyt kilpailuttamaan tai vertailemaan lainoja Sortterille sekä haluat hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista.

Tässä tilanteessa valitsemasi pankki tai rahoituslaitos antaa Sortterille palkkion uudesta asiakkuudesta. Jos taas et saanut riittävän pätevää tarjousta Sortterilta, he jäävät tyhjin käsin ilman palkkiota.

Pankeille tämä ensimmäinen skenaario ei ole kannattavin, sillä mieluummin he löytäisivät itse asiakkaan ilman turhien välityspalkkioiden maksamista. Lainanmyöntäjien on kuitenkin kannattavaa tehdä tiivistä yhteistyötä Sortterin kalaisten luotettavien lainapalveluiden kanssa, sillä sitä kautta on mahdollista löytää uusia potentiaalisia asiakkaita.

Uusille lainanhakijoille Sortterin käyttäminen on täysin maksutonta eikä lainatarjouksiin tarvitse sitoutua ennen sen hyväksymistä. Saatuasi useat lainatarjoukset istu alas ja tee huolellinen vertailu, kiinnitä huomiosi varsinkin todelliseen vuosikorkoon.

Todellista vuosikorkoa vertaillessa tiedät tarkalleen mitä laina tulee maksaa. Kun löydät edullisen ja parhaan vaihtoehdon Sortterin esittelemistä lainatarjouksista, siirry hyväksymään se sähköisellä allekirjoituksella. Sortterin toiminta on läpinäkyvää ja näet jokaisesta tarjouksesta lainan todellisen vuosikoron.

Sortter parhaan koron takuu ja sen ehdot

Sortteri erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla parhaan koron takuuta, tätä ominaisuutta ei löydy muista lainapalveluista. Lainojen hinnoissa on paljon eroavaisuuksia ja vertaileminen voi tuntua työläältä, tästä syystä Sortter haluaa taata asiakkailleen parhaat lainatarjoukset.

Sortterin tarjoama parhaan koron takuu toimii seuraavanlaisesti:

Parhaan koron takuu sisältää joitain ehtoja mitkä tulee täyttää. Voit hyödyntää takuun seuraavanlaisilla ehdoilla:

Sortterin parhaan koron takuu koskee vain vakuudettomia 1000 - 60 000 euron lainoja jotka on haettu Sortterin palvelun kautta. Lainojen takaisinmaksuaika tulee olla 1-15 vuotta. Lainasopimus on allekirjoitettu Sortterin kanssa yhteistyötä tekevän pankin tai rahoituslaitoksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä lainatarjouksen saamisesta.

Tarkemmat tiedot sekä ehdot parhaan koron takuusta löydät Sortterin verkkosivuilta.

Mitkä asiat vaikuttavat lainatarjouksien korkoon?

Sortterin kautta saatujen lainatarjouksien koroissa voi olla eroavaisuuksia. Palvelu ei itsessään voi vaikuttaa tarjouksien korkoihin, ne määräytyvät pankkikohtaisesti. Lainanhakuprosessissa Sortterin toiminta keskittyy kilpailutukseen sekä parhaimpien tarjouksien löytämiseen.

Korkotasoon voi vaikuttaa esimerkiksi lainasumma, laina-aika, hakijan vuositulot, onko työsuhde vakituinen vai osa-aikainen, tulojen ja menojen välinen suhde ja aikaisemmat velat. Edellä mainittujen tietojen perusteella pankki arvioi jokaisen hakijan luotettavuuden lainan suhteen.

Sortterin kautta saatujen lainatarjouksien korko on aina henkilökohtainen sekä se on räätälöity asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Varmistuaaksesi edullisen koron löytämiseksi tee maksuton kilpailutus Sortterilla jo tänään!

Sortterin lainanhakuprosessi

Sortterin lainanhakuprosessi on yksinkertainen sekä nopea. Siirry verkkosivuille suorittamaan maksuton vertailu jotta varmistut saadaksesi kilpailukykyistä lainaa.

Lainanhakuprosessi one by one:

Sortterin yhteistyökumppaneihin kuuluu jopa 20 tunnettua rahoituslaitosta

Vaikka Sortter on suhteellisen tuore toimija alalla, lukeutuu sen yhteistyökumppaneihin jo tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia. Äskeisen tarkastuksen perusteella Sortter on saanut haalittua mukaansa jo eri 20 lainanmyöntäjää, päivitetyn listan löydät Sortterin kotisivuilta.

Useimmat listalta löytyvät pankit ovat suomalaisille tunnettuja, esimerkiksi kivijalkapankkina toimiva POP Pankki, joustavaa rahoitusta tarjoava Credti24 ja Mainoksistaan tunnettu Resurs Bank. Tottumuksestaan lainaa tarvitsevana voi suunnata myös paikkakuntansa kivijalkapankkiin, mutta yleensä se on aikaa vievää ja käteen voi jäädä vain yksi kallis lainatarjous.

Sortter on saanut positiivisen vastaanoton lainamarkkinoilla

Sortter on toiminut alalla suhteellisen lyhyen ajan, kuitenkin netistä löytyy useita arvosteluja palvelun käytettävyydestä. Pääasiassa palaute on positiivista ja se koskee palvelun helppoa käytettävyyttä. Sortterin verkkosivuston tietojen perusteella asiakkaat ovat arvostaneet palvelun selkeyttä ja yksinkertaisuutta.

Kokonaisuutena asiakkaille on jäänyt positiivinen kuva Sortterista ja useat hakijat ovat saaneet sieltä parhaimmat lainatarjoukset. Sortter on kertonut sivustollaan saaneensa yleisarvosanaksi 4,1 asteikolla 1-5. Jopa 7,8 kymmenestä suosittelisi Sortteria ystävilleen, tämän parempia arvosanoja lainapalvelu ei voisi saada!


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot