Sortter

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on tunnettu Suomessa toimiva lainojen kilpailuttaja. Osa Zmarta Groupia.

Freedom Rahoitus lainaehdot:
Määrä1000 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,55%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Freedom Rahoitus yhteystiedot:
YritysFreedom Rahoitus Oy
Y-tunnus2207313-9
Puhelinnumero09-42 41 44 00
AsiakaspalveluMa - To 8 - 18, Pe 8 - 17
Kotisivutwww.freedomrahoitus.fi
OsoiteKaivokatu 8, 00100 Helsinki

Freedom Rahoitus kokemuksia (2)

Petteri 26.4.2020

Venelainaa tuli haettua tätä kautta, kun törmäsin mainokseen Facebookissa. Oli positiivinen yllätys ja lainasopimus tehtiin nopeasti.

jesse 16.8.2020

Tuli haettua rahoitusta kylppäriremonttiin. Saatiin avovaimon kanssa tarjoukset 11 pankilta joista valittiin selkeästi edullisin. Helppoa ja nopeaa!


Freedom Rahoitus taustatiedot

Freedom Rahoitus on vanha konkari lainamarkkinoilla, sen historia sijoittuu vuoteen 1983 Manchesteriin. Palvelun visio oli alussa jo selkeä, se halusi olla lainamarkkinoiden paras toimija. Halusimme ottaa tarkemmin selvää Freedom Rahoituksen toiminnasta sekä asiakkaiden kokemuksista. Tutustu näihin seikkoihin ennen lainapalvelun käyttämistä.

Freedom Rahoitus aloitti toimintansa Pohjoismaissa ensimmäisenä Ruotsissa vuonna 1999, tällöin palvelun nimi oli Bolåneservice. 2003 nimi muutettiin Freedom Financeksi sekä pääkonttori perustettiin Ruotsiin Ängelholmiin. Suomessa Freedom Rahoitus aloitti toimintansa vuonna 2008.

Freedom Financen toiminnot osti Sijoitusyhtiö nimeltä H.I.G. Capital vuonna 2013. Vaikka omistajuus vaihtui, visio parhaasta lainanvälittäjästä rahoitusmarkkinoilla pysyi samana. Freedom Rahoitus muuttui kuin vuonna 2015 perustettiin Zmarta Group, joka otti kaikki konsernin tuotemerkit alleen. Tämä muutos ei tuhonnut Freedom Rahoitusta, vaan nykyään se on osana Zmarta Groupia.

Zmartan ja Freedom Rahoituksen toimina on käytännössä täysin samanlainen, paitsi Zmarta vertailee myös sähköt asiakkaidensa puolesta.

Onko Freedom Rahoituksen kilpailutus maksutonta?

Perustoiminnoiltaan kaikki kilpailutus- ja lainanvälityspalvelut ovat samanlaisia, niiden tarkoitus on hankkia pankeille ja rahoituslaitoksille uusia asiakkaita. Lainapalvelut saavat jokaisesta pankille hankitusta uudesta asiakkaasta välityspalkkion.

Jos päätät käyttää Freedom Rahoituksen kilpailutusta ja hyväksyt jonkin saamistasi lainatarjouksista, valitsemasi rahoituslaitos antaa Freedom Rahoitukselle pienen korvauksen hankitusta asiakkaasta. Freedom Rahoituksen toiminta ei siis perustu lainanmyöntämiseen vaan se kilpailuttaa asiakkailla parhaimmat lainatarjoukset. Vaikka palvelu saa pankilta uudesta asiakkaasta pienen korvauksen, sinulle lainan kilpailuttaminen on täysin maksutonta.

Kilpailutuksen tekeminen ei ole sitovaa, vaan voit täyttää tietosi hakemukseen ja tarkistaa miten kilpailukykyisen koron voit saada lainallesi. Freedom Rahoituksen kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Jos jokin lainatarjouksista on miellyttävä voit hyväksyä sen, muussa tapauksessa sinun ei tarvitse erikseen hylätä saamiasi tarjouksia.

Lainanvälityspalveluiden käyttämisen hyödyt

Mietitäänpä tilanne jossa tarvitset edullista lainaa alhaisella korolla. Voit valita haluatko itse etsiä tarkat tiedot jokaisen rahoitusyhtiön sivustolta vai säästää aikaa ja antaa esimerkiksi Freedom Rahoituksen etsiä ne puolestasi. Lainojen vertailemisessa jokaisen asiakkaan ei ole mahdollista saada lainaa samalla korolla, siihen vaikuttaa hakijan henkilökohtaiset tiedot.

Vaikka pankki tai rahoituslaitos ilmoittaisi sivustollaan lainojen koron vaihtelevan 5 ja 12 % prosentin välillä, et saisi sen tietojen perusteella tarkkaa kuvaa siitä mikä sinun korkotasosi olisi. Lainatarjouksien korkotaso määräytyy siinä vaiheessa kun hakija on täyttänyt lainahakemuksen sekä pankki on arvioinut luotonantokyvyn. Korkoon vaikuttaa tulotaso, aikaisemmat avoinna olevat velat sekä varallisuus. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat ehdot lainan myöntämiselle.

Lainanvälityspalvelut säästävät sinun aikaasi, täytät vain yhden hakemuksen jolloin se lähetetään kilpailutettavaksi useille lainanmyöntäjille. Vertailu auttaa myös oikeasti löytämään edullisen lainan kilpailukykyisellä korolla.

Freedom Rahoitus lainatuotteet

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Sinun ei tarvitse hakemuksessa kertoa lainan käyttötarkoitusta, vaan voit itse valita mihin sen haluat käyttää. Usein lainaa haetaan arkisiin asioihin, remontoimiseen tai vaikka vanhojen lainojen yhdistämiseen. Käyttötarkoituksen sijaan lainanmyöntäjät haluavat varmistua siitä, että selviydyt lainan takaisinmaksamisesta ilman suurempia ongelmia.

Ehdot palvelua käyttäville:

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneihin lukeutuu useita tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia. Annettujen tietojen perusteella Freedom Rahoitus lähettää hakemuksesi kilpailutettavaksi niille luotonmyöntäjille, jotka voivat tarjota sinulle lainaa.

Jokaisella pankilla on erilaiset vaatimukset lainan saamiseksi, joidenkin asettama ikäraja voi olla korkeampi tai jotkut voivat vaatia korkeampaa tulotasoa.

Freedom Rahoitus yhteistyökumppanit

Freedom Rahoituksen yhteistyöpankkeihin lukeutuu yli 20 luotonmyöntäjää. Listasta löytyy useita suomalaisille entuudestaan tuttuja pankkeja, esimerkiksi tunnetuin autorahoittaja Santander, kivijalkapankki Aktia sekä laskurahoituksesta tunnettu Svea ekonomi.

Vuonna 2019 lainamarkkinat kokivat kovan iskun korkokaton leikatessa korot puolella. Tämän lakimuutoksen myötä kivijalkapankkien sekä nettipankkien vakuudettomien lainojen korot ovat lähes identtiset. Tämä seikka voi laajentaa nettipankkien yhteistyökumppanit ja yhä useampi ennen kivijalkapankkina toiminut palvelu listautuu myös lainanvälittäjien tarjontaan.

Aktian lisäksi esimerkiksi POP Pankki on alkanut tekemään tiivistä yhteistyötä lainapalveluiden kanssa. Vielä on vaikea sanoa onko korkokaton asettamisella positiivisia vai negatiivisia vaikutuksia, tämä selkeentyneen vasta 2021 vuoden jälkeen.

Millainen korko Freedom Rahoituksen tarjoamissa lainoissa on?

Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainaa, se vain kilpailuttaa ja etsii asiakkailleen parhaimmat lainatarjoukset yhteistyöpankkiensa kautta. Palvelu ei siis voi itse vaikuttaa lainojen korkoihin tai kustannuksiin. Freedom Rahoituksen lainojen korot ovat normaalisti vaihtelevasti 4 – 20 prosentin väliltä. Kuitenkin 2021 loppu vuoteen voimassa olevan korkokaton myötä palvelun esittämissä lainatarjouksissa korko ei voi olla yli 10 %. Saatujen lainatarjouksien ehdot ja muut kustannukset määräytyvät myös lainanmyöntäjän mukaan.

Ennen sopivan tarjouksen allekirjoittamista suosittelemme lukemaan lainaehdot huolellisesti läpi.

Väliaikainen korkokatto on voimassa 30.09.2021 asti, syyskuun jälkeen luotosta voidaan kuitenkin periä lainasopimukseen ilmoitettu alkuperäinen nimelliskorko jos se ylittää 10 prosentin.

Freedom Rahoitus lainanhakuprosessi

Freedom Rahoituksen lainanhakuprosessi on kokonaisuutenaan helppo ja yksinkertainen. Siirry verkkosivuille ja valitse etusivulta löytyvästä lainalaskurista tarvittava lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen sinut ohjataan tarkemman lainahakemuksen täyttämiseen, pankit ja rahoituslaitokset tarvitsevat henkilötietojen lisäksi myös sinun tulotasosi, työtilanteesi sekä tiedot mahdollisista aikaisemmista lainoista.

Lähetettyäsi hakemuksen Freedom Rahoitukselle he tekevät sinusta luottoarvion ja antavat sinulle tiedon voitko saada lainaa joltain heidän yhteistyöpankilta. Jos saat myönteisen päätöksen sinulle lähetetään sähköpostilla tieto uusista lainatarjouksista.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia Freedom Rahoituksen OmaTili-palvelun avulla. Jos jokin tarjouksista miellytti, siirry allekirjoittamaan se sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Laina maksetaan yleensä tilillesi viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa. Nopeimmillaan voit saada rahat tilillesi samana päivänä.

Jos mikään tarjouksista ei miellyttänyt, ei sinun tarvitse niitä erikseen hylätä. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se ole vielä sitova.

Saat ilmoituksen Freedom Rahoitukselta kun olet vastaanottanut kaikki lainatarjoukset.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus on toiminut laina-alalla jo pitkään, jopa yli 10 vuotta. Verkko on pullollaan erilaisia kokemuksia ja arvosteluja kyseisestä lainapalvelusta. Hakukoneista löytyvät arvostelut ovat kuitenkin suhteellisen vanhoja, joten niihin ei kannata tuudittautua 100 prosenttisesti. Parhaimman käsityksen palvelun luotettavuudesta saa omakohtaisella kokemuksella.

Freedom Rahoitus on kuitenkin saanut positiivista palautetta palvelun luotettavuudesta ja nopeudesta. Yrityksen luotettavuus pohjautuu luultavasti vankasta vuosien kokemuksesta. Negatiivinen palaute koskee lähinnä palvelun kautta saatujen lainatarjouksien hinnoittelua ja korkoja. Jokaisen palvelun käyttäjän tulee kuitenkin muistaa, että Freedom Rahoituksella ei ole osaa eikä arpaa lainojen korkoihin, sillä ne määräytyvät pankkikohtaisesti.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴