Omalaina

Omalaina

Omalaina on Suomen suurin lainan kilpailuttaja. Yli 30 yhteistyöpankkia.

Omalaina lainaehdot:
Määrä100 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,19%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja18 vuotta
Omalaina yhteystiedot:
YritysLvs Brokers Oy
Y-tunnus2521965-8
Puhelinnumero09-42550540
AsiakaspalveluArkisin klo 9 - 18
Kotisivutwww.omalaina.fi
OsoiteKalevankatu 20, 00100 Helsinki

Omalaina kokemuksia (2)

Jesper 17.4.2021

Omalaina on helppo tapa saada kiinni kaikki pankit jotka voi ylipäänsä myöntää lainaa. En ainakaan itse jaksa lähetää lainahakemusta jokaiselle erikseen.

Petri 6.5.2020

Lainahakemus toimitettiin mukamas yli 20 pankille, mutta sain vain kaksi lainatarjousta? Ei jatkoon!


Omalaina

Omalaina.fi palvelu on hyvä valinta ihmiselle, ketä haluaa löytää edullista lainaa netistä. Palvelun omistaa Lvs Brokers Oy, joka on 100 % Suomalainen yritys! Jopa 98,7 % asiakkaista suosittelee Omalaina.fi palvelua! Kun haet Omalaina.fi palvelun kautta lainaa, ei sinun tarvitse selittää mihin rahan käytät.

Hakemus käsitellään välittömästi ja lainarahat saat parhaimmillasi heti samana päivän aikana. Haluatko saada useiden pankkien lainatarjoukset velotuksetta? Haluatko kilpailutettua lainaa netistä? Haluatko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Jos mielessäsi sanoit kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista!

Omalaina yleisimmät tiedot joita kysytään lainahakemuksessa

Omalainan lainahakemusta tehdessä kysymykset ovat perustavanlaatuisia jotka jokainen luotonantaja haluaa tietää ennen lopullisen luottopäätöksen antamista. Omalaina.fi-palvelu kysyy hakijalta hieman ylimääräisiä kysymyksiä jos vertaa yksittäisten luotonantajien hakemukseen, mutta ylimääräiset kysymykset johtuvat taas yhteistyökumppaneista, jotka haluavat enemmän lisätietoa luottoarvion tekemiseksi.

Hakemuksessa yleisimmät tiedot joita kysytään:

Hakulomaketta on mahdollista tarkastella Omalaina.fi sivujen kautta ilman, että sinun tarvitsee tunnistautua sisään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen avulla sinun on mahdollista tutustua lomakkeeseen sekä siinä vaadittuihin tietoihin ennen lainahakemuksen tekemistä.

Omalaina.fi- palvelun lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, mutta silti siinä esitetyt kysymykset riittävät antamaan kuvan luotonantajille lopullisen luottoarvion ja päätöksen tekemiseen.

Hakemusta tehdessä sinun ei tarvitse murehtia sitä, että henkilötietosi joutuisivat vääriin käsiin, sillä Omalainan hakemuksessa ilmoitetut tiedot luovutetaan luotonantajille suojatussa SSL-yhteydessä.

SSL- yhteys on protokolla, joka on tarkoitettu verkkoyhteyden salaamiseen. Kyseistä suojausta käytetään melkein kaikissa pankeissa sekä verkkokaupoissa.

Näin haet lainaa Omalaina.fi palvelusta

Palvelussa etusivulla on ilmainen lainalaskuri, jolla voit ensin valita lainasumman sekä sopivan takaisinmaksuajan. Valittuasi nämä, alapuolelta näet suoraan arvion maksettavasta kuukausierästä. Täytä vielä pyydetyt tiedot ja voit aloittaa lainahakemuksen tekemisen painamalla "Aloita lainahakemus" Sinut ohjataan toiselle sivulle täyttämään lainahakemus. Täytä henkilötiedot ja muut pakolliset kohdat. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti!

Omalaina.fi palvelun ansiosta lainojen kilpailuttamisesta on tehty helppoa! Yhdellä hakemuksella saat jopa 30 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä tarjouksen. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään!

Omalaina.fi palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainasi!

Tutkimuksen mukaan harva jaksaa kilpailuttaaa vanhoja lainoja uudelleen, ne harvat ketä ovat sen tehneet ovat saaneet todella edullisia lainatarjouksia. Jos sinulla on vanha kulutusluotto tai pikavippi joko osittain tai kokonaan maksamatta, voit kilpailuttaa sen helposti uudelleen Omalaina.fi palvelun avulla.

Voit vaihtaa lainasi uuteen ja parempaan vaihtoehtoon, jos saamasi uusi lainatarjous onkin edullisempi ehdoiltaan kuin nykyinen laina. Yritys on markkinoinut tehookkaasti lainan kilpailutuspalveluaan, jos haluat voit käydä katsomassa Omalainan mainos videon, joka on pyörinyt jo pidemmän aikaa Suomen televisio kanavilla. Mainosta näytettiin myös tanssii tähtien kanssa yhteydessä, sillä he olivat pää yhteistyökumppani.

Omalaina.fi kautta vakuudetonta lainaa

Hakiessasi lainaa netistä Omalaina.fi palvelun avulla, saat lainan varmasti ilman mitään vakuuksia tai takaajia. Lainanvälityspalvelu Omalaina.fi on erikoistunut vakuudettomiin lainoihin, sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Kun hakijoita on kaksi, niin lainapäätöksen saaminen on paljon todennäösempää.

Ketkä voivat vastaanottaa lainatarjoukset OmaLaina palvelusta?

Ensinnäkin OmaLaina.fi- palvelu ei itse myönnä lainaa vaan toimii välikätenä luotonantajien ja asiakkaan välillä. Palvelun tarkoituksena on kilpailuttaa lähetetty lainahakemus jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen avulla.

Kilpailutuksen tarkoituksena on säästää hakijan aikaa. Jos mietitään, että hakutilanteessa joutuisit lähettämään liitteet ja vaaditut tiedot erikseen 30 eri pankille, joka veisi useampi tunteja tai jopa päiviä! Tämä aika on mahdollista hyödyntää lainojen kilpailutuspalvelun avulla. Riittää, että täytät yhden hakemuksen ja lähetät sen kilpailutettavaksi yli 30 eri pankille. Hakemuksen jälkeen saat jo ensimmäiset lainatarjoukset heti sähköpostiisi.

OmaLaina.fi palvelu tekee tiivistä yhteistyötä monien tunnettujen pankkien sekä rahoituslaitoksien kanssa. Yhteistyökumppaneita on esimerkiksi Komplett Bank, POP Pankki ja Bank Norwegian.

Yleisesti lainaa on mahdollista hakea kenen tahansa, mutta kuitenkin vähintään 18 vuotta täyttäneen henkilön, jolla on säännölliset tulot. Kuitenkin jokaisella luotonantajalla on erilaiset lainaehdot sekä vaatimukset, joten lainatarjoukset on mahdollista saada vain niistä rahoituslaitoksista joiden ehdot täyttyvät. OmaLaina-palvelussa on mahdollista seurata reaaliajassa omia saamiasi lainatarjouksia OmaTili osiossa.

OmaLaina.fi-palvelun luotettavuus sekä tehokkuus piilee siinä, että sinun on mahdollisuus itse valita lainasi korko. Palvelun käyttö itsessään on maksutonta eikä se sido allekirjoittamaan sopimusta, joten on mahdollista jättää lainatarjous allekirjoittamatta ja palata myöhemmin hyväksymään sopimus sähköisesti.

Miten palvelun käyttäminen voi olla maksutonta?

OmaLaina.fi-palvelun käyttö on maksutonta ennen lainatarjouksen allekirjoittamista ja hyväksymistä. Palvelu saa palkkionsa luotonantajilta, jotka tekevät yhteistyötä OmaLaina.fi lainojenkilpailutus palvelun kanssa. Palvelulle maksetaan palkkio vain silloin jos hakija sitoutuu lainan ottamiseen ja allekirjoittaa lainasopimuksen jonkun rahoitusyhtiön kanssa joka tekee OmaLainan kanssa yhteistyötä.

Yleensä rahoitusyhtiöt haluisivat solmia sopimuksia suoraan omien palveluiden kautta kuin kyseisten kilpailutus sivustojen avulla, sillä usein se kilpailutuspalvelu voittaa joka pystyy tarjoamaan parhaimmat ehdot sekä kilpailukykyisimmän ja edullisimman koron.

Lainojen kilpailutus palvelun käyttö ei ole pakollista lainvertailua tehdessä, mutta yleisesti käyttäessä palvelua se mahdollistaa markkinoiden parhampien lainatarjouksien saamisen suoraan eteesi.

Miksei lainojen vertailua voisi tehdä itse?

Lainojen vertailu on mahdollista tehdä myös itse. Palvelujen tarjoamilla vertailuilla voi kuitenkin säästää aikaa täyttämällä vain yhden hakemuksen Omalaina.fi sivuston kautta.

Omalaina on tämän hetken suosituin lainojen kilpailutus palvelu, joka päihittää niin Lendon, Zmartan kuin markkinoiden muut vastaavanlaiset palvelut.

Palvelun suosio tulee yhteistyökumppaneiden määrästä, sillä Omalainalla on yhteistyökumppaneita jopa yli 30 eri rahoitusyhtiötä ja luotonantajaa, kun taas toiseksi parhaimmalla on vain 25 kyseisiä kilpailuttajia.

Palvelun yhteistyökumppaneita ovat yksittäiset rahoituslaitokset, mutta listassa on myös mukana perinteisiä pankkeja. Vaikka Omalaina- palvelu toimii ainoastaan verkossa mahtuu mukaan myös perinteisiä pankkeja digipankkien lisäksi.

Yhteistyökumppaneihin sisältyy suurempia suomalaisia pankkeja kuten POP Pankki ja Nordea, mutta mukana on myös ulkomaisia suuria pankkeja kuten Bigbank, Instabank, Bank Norwegian ja Nordax Bank.

Tekemällä yhden hakemuksen Omalainan palveluun on mahdollista saada tietää lainojen korko suomalaisten pankkien lisäksi myös ruotsalaisilta-, norjalaisilta- ja virolaisilta pankeilta.

Voit lukea lisää Omalainan yhteistyökumppaneista heidän omilta verkkosivuiltaan.

Mikä on keskimääräinen korko ja hinta OmaLainan kautta saaduissa lainatarjouksissa?

Palvelu ei itse pysty vaikuttamaan tarjoamien lainojen korkoihin vaan ne määräytyvät luotonatajakohtaisesti jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Lainan korot määräytyvät lainasummasta ja takaisinmaksuajasta sekä jokaisen hakijan henkilökohtaisesta sen hetkisestä taloudellisesta tilanteesta.

Omalaina.fi vastaanottaa kuitenkin jatkuvasti uusia lainahakemuksia ja on ilmoittanut, että palvelun kautta saaduissa lainatarjouksissa olevat korot vaihtelevat 4,19 – 20 % väliltä. Näihin tarjottuihin kuluihin voidaan kuitenkin luotonantajakohtaisesti lisätä vielä 150 euroa per vuosi esimerkiksi avausmaksuja tai tilinhoitopalkkioita.

Listasimme tähän vielä esimerkkejä mahdollisista kustannuksista, joita voi tulla käyttäessä Omalaina.fi- palvelua.

Lainaesimerkki:

Kuluttajasuojalain mukaisesti lainan todellinen vuosikorko on 5,63 prosenttia kun lainattava summa on 10 000 € 5 vuoden takaisinmaksuajalla, johon lisätään tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa, nimelliskorko 4,5 prosenttia ja avausmaksu 0 €. Takaisimaksettavaksi summaksi tulee 11 485 euroa ja lyhennyksiä tehdään kuukaudessa 191,4 euroa.

Melkein 100 % suomalaisista suosittelee Omalaina.fi palvelun käyttöä. Asiakkaiden kokemuksien perusteella palvelun parhaimpina ominaisuuksina pidetään: Lainaa nopeasti tilille – Saat myönteisen päätöksen jälkeen lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Maksuton lainahakemus sekä avoinna 24/7 – Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja hakemuksen voi tehdä netissä ympäri vuorokauden.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia – Laina on vakuudeton jaa sen saa nopeasti tilille ilman takaajia. Edullinen laina netistä – Pankit kilpailevat sinusta! Laina kilpailutetaan kaikkien Omalainan yhteistyökumppanien avulla. 100 % turvallinen, kotimainen palvelu – Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta!.

Muun muassa Omalaina Munlaina.fi:ssä on arvioitu Suomen parhaaksi.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴