Pikavippi

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Pikavippi heti, miten se on mahdollista? Pikavippi eli pienlaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto lyhytaikaiseen käyttöön sopiva. Sen suuruus on tyypillisesti 50:n ja 1000:n euron väliltä. Pienlainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa ja se tapahtuu yleensä joko tekstiviestillä tai sitten luotonantajan verkkosivuilta.

Keskimäärin pikavippien maksuaika on suomessa ollut n.3kk. Pikavippi on lueteltu Suomen suosituimmaksi lainainstrumentiksi nopean ja helpon haettavuuden takia. Yleensä myös pikavipit myönnetään kevyemmin perustein kuin esimerkiksi muut lainatuotteet sen takia pikavippi on hyvä vaihtoehto nopeaan ja pieneen rahantarpeeseen.

Suosituimmat pikavipit heti tilille

Rahoitu.fi tarjoaa edullisesti sekä nopeasti luottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa 1 - 15 vuotta. Haettavien lainojen korot ovat vaihtelevia ja niiden suuruuteen vaikuttaa hakijoiden tiedot sekä lainasumma ja laina-aika. Rahoitu.fi palvelun kautta voit myös yhdistää useat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Palvelun lainahakemus on nopea sekä vaivaton prosessi ja hakemuksen täyttämisen jälkeen näet lainatarjoukset josta voit valita itsellesi parhaimman sekä edullisimman vaihtoehdon.

Omalaina.fi palvelu on 100 % suomalainen sekä turvallinen palvelu käyttää. Voit hakea edullisesti lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Palvelun kautta haetut lainahakemukset käsitellään välittömästi ja rahat maksetaan tilille heti. Siirry heti täyttämään Omalaina.fi palvelun maksuton lainahakemus ja yllätyt miten edullista lainaa voit saada täysin ilman vakuuksia.

Ferratum tarjoaa joustava luottoaan 1 - 4000 euron luottorajalla. Takaisinmaksu on joustavaa 3 - 54 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan nimellinen vuosikorko on 19,97 %. Asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24h ja lainapäätöksen saat yleensä välittömästi. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään 07.00-23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Kun taas nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot on mahdollista saada kellon ympäri. Ruuhka-aikoina kuitenkin käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

Blue Finance tarjoaa kertaluottoa 100 - 500 euroa 4 kuukauden maksuajalla sekä josutoluottoa 100 - 5000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla. Hae lainaa 100 - 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia, lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilillesi keskimäärin 15 minuutissa. Nostokulut 0 € ensimmäisen kuukauden aikana tehdyistä nostoista.

Pikavippi 24h - milloin lainaa saa heti?

Pikavipin hinnoittelu määräytyy lähtökohtaisesti sen mukaan, että mitä heikompi maksukyky lainanhakijalla on sitä suurempi pikvaipin korko on. Itse yritys ottaa isomman riskin lainan takaisinsaamisen suhteen. On mahdollista hakea myös vakuudetonta tai korotonta pikavippiä, löydät sivustoltamme esitetyistä luotonantajista ne ketä sitä tarjoaa.

Pikavippi eli ns. pienlaina on yleensä vakuudeton lainainstrumentti. Yleensä sen suuruus on 50:n euron ja 2000:n euron välillä. Sen takia se on hyvä vaihtoehto jos sinulle tulee äkillinen rahantarve. Pikavippi on myös suosituin, koska se on nopein ja helpoin haettava laina. Valitse itsellesi sopivin lainantarjoaja ja hae vakuudetonta lainaa heti!

Onko pikavippi mahdollista saada heti tilille?

Kyllä on, mutta se on kuitenkin hankalaa, koska laki velvoittaa nykyään lainayrityksiä tarkistamaan kaikkien lainahakijoiden taustat ennen pikavipin myöntämistä. Kuitenkin pikavippi on mahdollista saada tilille muutamassa minuutissa, sen takia pikavippi on nopeiten tilille saatava laina.

Jos et ole varma mikä vaihtoehdoista olisi sopiva, suositeltavaa on käyttää lainavertailua ja löytää omiin tarpeisiin sopiva.

Jos kuitenkin haluat pikavipin mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa toimittaa tarvittavat dokumentit ja tiedot sähköisessä muodossa. Pikavippi summista pienimmät myönnetään nopeammin ja helpommin.

Jos sinulla on kiire lainan kanssa, niin kannattaa unohtaa kulutusluotot ja vertaislainat, nopeimman lainapäätöksen saat joustoluotoista ja pikavipeistä. Pikavipit nopeasti tilille kautta

Katso täältä miten voit saada pikavipin heti tilillesi 18v ja 19v. Täytä jo tänään maksuton lainahakemus ja toteuta haaveesi!


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴