Suomenyhdistelylaina

Suomenyhdistelylaina

Suomenyhdistelylaina on toinen Lvs Brokers Oy:n lippulaiva.

Suomenyhdistelylaina lainaehdot:
Määrä100 - 60 000 €
Laina-aika12 - 240 kuukautta
Korko4,19%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja18 vuotta
Suomenyhdistelylaina yhteystiedot:
YritysLvs Brokers Oy
Y-tunnus2521965-8
Puhelinnumero-
AsiakaspalveluVuorokauden ympäri
Kotisivutwww.suomenyhdistelylaina.fi
OsoiteKalevankatu 20, 00100 Helsinki

Suomenyhdistelylaina kokemuksia (2)

Arja 8.9.2020

Velkataakka on kokonaan hävinnyt yhdistelylainan myötä ja siitä saamme kiittää Suomenyhdistelylainaa, joka hoisi lainojen selvittämisen!

Petri 22.4.2021

Sain osamaksut yhdistettyä helposti tämän lainapalvelun avulla. Luotettava ja turvallinen. Helpottunut olo.


Suomenyhdistelylaina sai alkunsa LVS Brokers Oy:n toimesta ja sen ideana on etsiä kuluttajille parhaat lainatarjoukset. Palvelun erikoisalaa on nimensä mukaisesti yhdistelylainojen kilpailuttaminen.

Halusimme auttaa sinua paremmin tutustumaan Suomenyhdistelylainan toimintaan ja keräsimme tähän faktat palvelusta..

Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppanit

Suomenyhdistelylaina tekee tiivistä yhteistyötä useiden luotettavien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa. Täytettyäsi lainahakemuksen, lähetetään se kilpailutettavaksi LVS Brokers Oy:n listalta löytyville yhteistyö pankeille tai rahoituslaitoksille. LVS Brokers voi kuulostaa tutulta nimeltä, sillä se toimii myös tunnetun lainanvälityspalvelun OmaLaina.fi taustalla.

Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppaneiksi on vuosien varrella kerääntynyt jo yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Palvelun tunnetuimpia yhteistyökumppaneita ovat verkko- ja mobiilipalveluista tunnettu Nordea, säästämiseen erikoistunut Nordax Bank ja koivulehtitunnuksen omaava POP Pankki.

Voit valita halutako pyytää lainatarjouksesi OmaLaina.fi palvelusta vai Suomenyhdistelylainasta, molempien paikkojen tarjonta ja toiminta on samanlainen. Käytäntö useammasta palvelusta yhden yrityksen alla ei ole uutta, myös muilla lainavälityspalveluilla on allaan useita brändejä. Esimerkiksi Suomen MM-kisojen pääsponsorina tunnettu Zmarta sekä FreedomRahoitus ovat saman yhtiön omistuksessa.

Näet ajankohtaisen listauksen yhteistyökumppaneista OmaLaina.fi-palvelun etusivulta.

Millaiset ovat Suomenyhdistelylainan lainatarjouksien korot ja kustannukset?

Kaikkien lainapalveluiden esittämien lainatarjouksien korot ovat aina henkilökohtaisia, sama asia koskee myös Suomenyhdistelylainaa. Lainan korko määräytyy valitun lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaisesti, korkoon vaikuttaa myös valitun pankin käytäntö. Koroissa voi olla suuriakin eroja pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, tästä syystä kilpailuttaminen on tärkeää. Yhdistelylaina ei sisällä vakio korkoa, vaan se määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Suomenyhdistelylaina kertoo sivuillaan tarjottavan nimelliskoron olevan 4,19–20 % väliltä. Tällä hetkellä lainan nimelliskorko voi olla enintään 10 % 2020 asetetun korkokaton seurauksena. Korkokatto on voimassa 2021 syyskuuhun asti, jos lainasopimukseen on ilmoitettu tätä korkeampi korko, se nousee siihen takaisin korkokaton päättyessä. Muussa tapauksessa korko säilyy ennallaan nousematta.

Suomenyhdistelylainan vuosittaiset lainakustannukset voivat olla 0–150 euron väliltä. On hyvä muistaa, että Suomenyhdistelylaina toimii ainoastaan lainojen välittäjänä, joten lainan korkoon tai muihin siihen liittyviin kustannuksiin se ei voi itse vaikuttaa. Jokainen yhteistyö pankki tekee hakijasta luottoarvion, jonka perusteella se tarkistaa maksukyvyn. Kun hakijan maksukyky on loistava, on suurempi todennäköisyys saada lainaa paremmilla ehdoilla.

Hakija saa tarkemman korkotason selville täyttämällä palvelussa pyydetyt henkilötiedot tarkasti. Laina, joka sisältää pienimmän mahdollisen koron myönnetään usein vain vakavaraisille hakijoille. Vaikka korkotaso olisi jo valmiiksi korkeampi, on siitä huolimatta lainojen yhdistäminen järkevää, jos se laskee lainanhoitokuluja huomattavasti.

Jos haluat saada suuntaa antavat tiedot kuukausierästä ja korosta, täytä Palvelun etusivulta löytyvä lainalaskuri. Vaihtamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa, muuttuu myös kuukausierän suuruus. Sivuilla esitettyihin tietoihin tulee asennoitua varauksella, sillä tarkemmat tiedot lainasta annetaan jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Yhdistelylainan lainasumma ja takaisinmaksuaika

Kaikilla yhteistyö pankeilla ja rahoituslaitoksilla on eri suuruiset yhdistelylainat. Palvelusta voi hakea minimissään 100 euron lainaa ja maksimissaan isompaa 60 000 euron luottoa. Harvemmat pankit kuitenkaan myöntävät näin suurta lainaa. Pienemmät yhdistelylainat antavat isomman pankkitarjonnan. Lainasummaan vaikuttaa hakijan aikaisemmat velat, työsuhde ja kuukausittaisten tulojen ja menojen välinen suhde.

Palvelu tarjoaa 1–20 vuoden takaisinmaksuaikaa kilpailutetuille lainoille. Myös laina-aikaan vaikuttaa lainasumman suuruus ja hakijan maksukyky.

Jokaisella lainantarjoajalla on omat kriteerit lainan myöntämiselle, joten vaikka hakisit kahdesta pankista lainaa samoilla tiedoilla, on hyvin todennäköistä, että myöntäminen tapahtuu vain toisesta paikasta.

Usein yhdistelylaina on tuhansia, ellei jopa kymmeniä tuhansia euroja, tästä syystä lainatarjouksien saaminen voi viedä tunneista useisiin päiviin. Laina maksaminen tapahtuu lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Joidenkin pankkien rahaliikenne voi viedä kauemmin, korkeintaan sen pitäisi kestää pari päivää.

Edellytykset palvelun käyttämiselle

Kaikki lainapalvelut vaativat hakijoiltaan joitain tiettyjä ehtoja ennen lainan hakemista. Ehdoissa ja vaatimuksissa voi olla pankkikohtaisia eroavaisuuksia. Voit kilpailuttaa lainasi Suomenyhdistelylainan avulla kunhan täytät seuraavat kodat:

Edellä mainitut seikat ovat yleisimmät edellytykset lainan saamiselle, joillain pankeilla voi olla tiukemmat ehdot esimerkiksi iän tai tulojen suhteen. Kun käytät Suomenyhdistelylainaa kilpailuttamiseen, saat selville miten edullista lainaa voit saada. Viime kädessä lainan korkoon ja kustannuksiin voi vaikuttaa pankki, joten Suomenyhdistelylaina ei voi päättää lainan lopullista hintaa.

Yhdistelylainan hyödyt

Suurimmaksi osaksi kuluttajat ovat antaneet positiivista palautetta lainojen yhdistämisestä. Ennen tarjouksien hyväksymistä on suositeltavaa laskea tarkasti yhteen nykyisten lainojen kustannukset. Laskutoimituksella näet konkreettisesti, onko lainojen yhdistämisestä sinulle hyötyä. Yhdistelylainaa hakiessa on suositeltavaa miettiä realistinen takaisinmaksuaikataulu, jotta rahaa jää myös muihin pakollisiin kustannuksiin.

Lainan lopullisen hinnan kertoo todellinen vuosikorko, joten älä kiinnitä huomiotasi pelkästään kuukausierään. Jos valitse lainallesi liian pitkän laina-ajan, se nostaa lainan kokonaiskustannuksia liian korkeaksi. Kuitenkin pääosin yhdistelylaina on hyvä valinta, vaikka se ei laskisikaan kokonaiskustannuksia aikaisempaan verrattuna. Usein yhdistelylaina voi sisältää pidemmän takaisinmaksuajan, jolloin se antaa pelivaraa muihin pakollisiin menoihin.

Yhdistelylainassa on myös yleensä pienempi korko mitä esimerkiksi pikavipeissä tai muissa pienlainoissa. Kun valitset lainojen yhdistämisen maksat useiden lainakulujen sijaan vain yhden lainan korkoa ja kustannuksia. Sen avulla pääset eroon ylihintaisista tilinhoitomaksuista, joita useimmat lainat sisältävät.

Yhdistelylainaa varten et tarvitse erikseen vakuuksia tai takaajia ja sen hakeminen onnistuu vaivattomasti ilman ylimääräisiä liitteitä.

Miten Suomenyhdistelylaina voi tarjota maksutonta kilpailutusta?

Kaikki markkinoilla toimivat lainanvälityspalvelut saavat korvauksen yhteistyö pankeiltaan heidän lainatuotteitaan kilpailuttaessa. Jos päätät käyttää kilpailuttamiseen Suomenyhdistelylainaa ja hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, palvelu saa pienen välityspalkkion antaessaan uuden asiakkaan pankille. Käytännössä tämä toimintamalli on samanlainen mitä hotellivaraussivustona toimivalla Trivagolla.

Kilpailutus on siis täysin maksuton prosessi eikä se sido mihinkään. Jos mikään saamistasi lainatarjouksista ei miellyttänyt, voit lopettaa lainan hakemisen eikä sinun tarvitse erikseen hylätä sinulle lähetettyjä tarjouksia.

Onko palvelun käyttäminen turvallista?

Suomenyhdistelylaina on 100 % kotimainen turvallinen palvelu, jolla on suomessa yli 300 000 asiakasta. Sen toiminnasta vastaa tunnettu LVS Brokers Oy, joka on yksi markkinoiden johtavin lainanvälityspalvelu. Sivuston käyttäminen on turvallista sillä se on suojattu SSL-yhteydellä samalla periaatteella mitä pankeilla ja rahoituslaitoksilla on käytössään. Voit siis turvallisesti kilpailuttaa sekä etsiä parhaimmat lainat itsellesi.

Voit tutustua tarkemmin palvelun toimintaan Suomenyhdistelylainan verkkosivuilta tai tarvittaessa ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluun sähköpostilla.

Asiakkaiden kokemuksia Suomenyhdistelylainasta

Useimmille lainanhakijoille Suomenyhdistelylaina voi olla vielä tuntemattomampi mitä yrityksen alla toimiva toinen brändi OmaLaina. Halusimme ottaa selvää asiakkaiden kokemuksista Suomenyhdistelylainasta. Pääasiassa se on saanut positiivisen vastaanoton eikä hakukoneet anna montaa negatiivista palautetta palvelun käyttämisestä. Positiiviset kokemukset pohjautuvat luultavasti yrityksen tunnettavuudesta ja kotimaisuudesta. Vähäiset negatiiviset kokemukset liittyvät lähinnä suurten lainojen hitaaseen siirtoon.

Netistä löytyvät vähäiset arvostelut voivat johtua siitä, että palvelu on vielä tuntemattomampi ja vähemmän käytetympi mitä muut yrityksen alla toimivat brändit.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴