Yksityiset rahanlainaajat

Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: max. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Taskulaina lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 4 - 6 kuukautta
Korko: 10%
Blue Finance lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 4 kuukautta
Korko: 19,9%
Kaikki lainapalvelut

Yksityiset lainanmyöntäjät ovat olleet nousussa viimevuosina ja niitä tulee kokoajan lisää. Lainamarkkinoiden kilpailu on koventunut sekä aikaisempaan verrattuna lainaa myönnetään helpommin.

2021 vuonna luottoa voi saada yksityiseltä jopa 15 minuutin kuluessa, eikä kyseessä ole pelkkä pikavippi vaan mahdollisuus on myös saada suurempi kulutusluotto nopeasti tilille. Itse lainan hakemisesta on tehty helppoa, sillä pystyt tekemään sen mobiililaitteella tai tietokoneella suoraan kotoa käsin.

Suosituimmat lainat yksityiseltä

Katso alapuolelta eri vaihtoehdoista mistä on suositeltavaa hakea luottoa ja mikä paikka myöntää edullisimmin lainaa heti tilille. Valitsimme kaikki kuluttajien suosimat lainanmyöntäjät sekä otimme huomioon kaiken oleellisen yrityksistä, eli tähän joukkoon on päässyt kaikista parhaimmat luotonmyöntäjät mitä tällä hetkellä markkinoilla on. Voit käyttää myös lainavertailuamme, palvelu on maksuton.

Heti lainaa yksityiseltä

Rahoitu - Luotettavasti, turvallisesti sekä maksuttomasti lainaa

Rahoitu.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, jonka tehtävänä on vertailla eri rahoituslaitoksien lainavaihtoehdot asiakkaan puolesta. Palvelua voi käyttää myös lainojen kilpailuttamisessa ja varmistaa saavansa halvimman sekä parhaimman lainan.

Rahoitu.fi palvelu kannattaa valita silloin jos haluaa saada rahat heti käyttöönsä. Voit hakea palvelusta maksuttomalla hakemuksella lainaa ja saada rahat tilillesi parhaimmillaan saman päivän aikana.

Siirry täyttämään maksuton sekä nopea hakemus, joka vie vain muutaman minuutin. Rahoitu.fi kautta on mahdollista hakea lainaa 1000 - 60 000 euroa, johon voi valita itselleen 1 - 15 vuoden takaisinmaksuajan.

Ferratum - Lainaa yksityiseltä joustavasti ja monipuolisesti!

Ferratum tarjoaa nykyaikaista joustoluottoa suoraan netistä. Palvelun käyttö on joustavaa, sillä maksat ainoastaan kulut ja korot siitä summasta minkä olet nostanut käyttöösi. Hae nyt edullista lainaa Ferratum kautta 1 - 4000 euroa ja saat vapaaseen käyttöön tililuoton. Tililuotosta ei kerry kuluja muutakun nostoja tehdessä.

Ferratum on hyvä vaihtoehto, jos tarvitsee rahaa heti käyttöön, sillä sen voi hakea maksutta heti ja nostaa rahaa vasta myöhemmin tarpeiden mukaan.

Täytä maksuton lainahakemus nopeasti, sillä se vie vain muutaman minuutin. Luottopäätöksen saat jopa 5 minuutissa ja rahat ovat nopeasti tilillä. Ferratumin lainoihin on mahdollista saada joustavaa takaisinmaksuaikaa 3 - 54 kuukautta! Ferratum on 100 % suomalainen! Siirry nyt täyttämään Ferratumin sivuille maksuton hakemus ja saat edullisinta lainaa, jossa hinnoittelu on läpinäkyvää.

Vertaislainaa yksityishenkilöltä

Bondora - Luotettavaa lainaa yksityishenkilöltä!

Bondora tunnetaan luotettavuudesta sekä selkeästä hinnoittelusta. Lainanhakuprosessi on tehty nopeaksi ja helposti ymmärrettäväksi. Bondora tarjoaa vakuudettomia lainoja edullisin hinnoin 500 - 10 000 euroa ja lainoihin on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 3 - 60 kuukautta.

Kun jätät lainahakemuksen Bondoralle voit tutustua rauhassa kotona saamiisi tarjouksiin ja hyväksyä itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen vertailtavaksi. Ennen oikean lainan valitsemista on suositeltavaa tehdä lainavertailu, jonka avulla löydät itsellesi varmasti edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon.

Bondoran asiakkaat ovat kiitollisia ja tyytyväisiä, sillä palvelun ansiosta säästät lainojen kuluissa etkä maksa turhasta. Siirry täyttämään Bondoran maksuton hakemus ja saat lainaa heti tilillesi.

Miksi hakea lainaa yksityishenkilöltä?

Kaikki huomioon ottaen on paras keino saada luottoa, kun sitä hakee yksityiseltä henkilöltä. Huonoja puolia on hyvin paljon vähemmän kilpailun kovetessa ja hintojen lasketessa. Siinä on paljon hyviä puolia, kun hakee lainaa yksityiseltä luotonmyöntäjältä. Esimerkiksi lainan hakeminen on vaivattomampaa sekä rahat ovat paljon nopeammin tilillä. Pankkilainat jäävät kakkoseksi, sillä niitä myönnetään vaikeammin sekä rajohen saamisessa menee enemmmän aikaa.

Tästä syystä suosittelemme lainaamaan yksityisiltä luottofirmoilta, jos ei ollut tarkoitus hakea suurta asuntolainaa.

Katso myös: Parhaimmat vinkit lainanhakuun


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot