Klarna pikavippi 2023

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Etsitkö edullista lainaa Klarnalta? Klarna tarjoaa hyvän vaihtoehdon, jos haluaa maksaa laskunsa osamaksuvaihtoedolla. Kuitenkin Klarna tunnetaan yhtenä kalleimpana osamaksuvaihtoehdon tarjoajana Suomessa. Tämän takia listasimme tähän sivustolle edullisemmat vaihtoehdot Klarnan tarjoamalle pikavipille. Listaamamme lainapalvelut ovat edullisia sekä rahat maksetaan asiakkaan tilille yleensä heti.

Millaista pikavippiä Klarna tarjoaa?

Klarna on yksi tunnetuimmista maksuvvaihtoehdoista, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa shoppailua. Voit tehdä ostoksesi vaivattomasti vaikka kotoa käsin joustavalla maksuvaihtoedolla. Klarna palvelua käyttää maailmalla jo yli 85 miljoonaa ihmistä sekä maksuvaihtoehtoa tarjoaa jo yli 205 000 verkkokauppaa. Klarnan kautta tehdyt ostokset voi maksaa osamaksulla tai heti. Palvelu tarjoaa sen käyttämistä ilmaiseksi, kunhan asiakas maksaa kyseisen summan takaisin kahden viikon sisällä.

Lue myös: Mihin lainaa kannattaa hakea

Klarna tarjoaa palveluilleen myös appia, jonka avulla voi helposti seurata omia avoimia laskuja sekä sen hetkisiä lyhennyksiä. Kun käytät Klarnaa maksuvaihtoehtona, niin ostokset kirjataan automaattisesti appiin, josta niitä on helppoa seurata.

Klarna palvelee asiakkaitaan laskuun liittyvissä asioissa chat-palvelussa, joka on avoinna 9 – 18 väliseän aikana.

Ennen kyseisen maksuvaihtoehdon valitsemista kannattaa tutustua ensin yläpuolella esitettyihin lainavaihtoehtoihin, joiden korko voi olla paljon alhaisempi mitä Klarnan tarjoama.

Onko Klarna hyvä maksuvaihtoehto?

Tilanteesta riippuen Klarnan tarjoama maksuvaihtoehto voi olla turhan kallis jos vertaa netistä löytyviin muihin rahoitusvaihtoehtoihin. Tämän takia suosittelemme ensin tutustumaan sekä vertailemaan muihin mahdollisiin saman tyylisiin tai jopa edullisempiin rahoitustapoihin. Usein kuitenkin ihmiset valitsevat netissä ostoksia maksaessaan Klarnan helppouden sekä nopeuden takia, valinta voi joskus olla huono ja aiheuttaa velkaantumisen.

Katso tästä: Miten nettishoppailet turvallisesti

Nykyään netissä shoppailemisesta on tehty yllättävän helppoa monien maksuvaihtoehtojen takia. Monet ihmiset valitsevat ehkä turhankin helposti maksutavaksi laskun. Laskulla maksamisessa voi piileä monia vaaroja, esimerkiksi silloin voi helposti tehdä turhia ostoksia vain sen takia ettei niitä tarvitse heti maksaa. Kuitenkin maksutavaksi valitessaan laskun aiheuttaa se lisäkustannuksia ja kokonaissumma voi nousta yllättävän korkeaksi.

Klarna perintä

Valitessaan Klarnan laskutavan voi pahimmillaan joutua tähän pisteesee eli perintään. Kukaan ei varmastikkaan halua joutua tilanteeseen, jossa oma lasku maksamattomuuden takia viedään perintään tai pahimmillaan ulosottoon. Tästä syystä laskun valitessa pitää muistaa se maksaa mielellään jo ennen eräpäivää. Jos kuitenkin sinulle tulee tilanne ettet suoriudu kyseisen laskun maksamisesta, muista olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun josta he antavat ohjeet miten toimia tilanteessa.

Katso myös: Mitä ongelmia kasaantuvat osamaksut voivat aiheuttaa

Lasku ei koskaan ajaudu perintään nopeasti eikä yhden maksumuistutuksen jälkeen, vaan lasku on pitänyt jättää maksamatta 8 viikon ajalta. Klarnalla on käytössään samanlaiset perintätoimet mitä muillakin rahoituslaitoksilla.

Klarna kokemuksia

Yhteenveton Klarna on saanut käyttäjiltään positiivista palautetta varsinkin nopeuden sekä helppouden takia. Varsinkin Klarnan maksuvaihtoehtoa käyttäneet ovat sanoneet, että kyseinen vaihtoehto on hyvä ostopäätöksien tekemisessä.

Palvelun käyttäjät ovat myös antaneet kritiikkiä hinnasta jota laskuvaihtoehdon ottamisesta peritään. Tästä syystä kannattaa tutustua myös muihin rahoitusvaihtoehtoihin, jota verkossa tarjotaan. Usein voi löytää jopa edullisemman sekä pienemmällä korolla olevan lainan. Tutustu meidän tarjoamaan lainavertailuun, jossa on tarjolla tunnettuja sekä luotettavia lainapalveluita.

Klarna asiakaspalvelu

Klarnan asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan laskuun liittyvissä asioissa. Maksukyvyn heikentyessä ota yhteyttä välittömästi Klarnan asiakaspalveluun, jotta laskusi eivät mene perintään. Asiakaspalvelu on avoinna kellon ympäri ja se verkossa netissä sekä sähköpostilla.

Löydät tarkemmat tiedot Klarnan omilta kotisivuilta. Muista tutustua palvelun ehtoihin sekä muihin tärkeisiin asioihin ennen laskuvaihtoehdon valitsemista.

Lue lisää: Mitä seuraamuksia tulee, jos laskut maksaa myöhässä


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴