Pankkivertailu

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Mietitkö mikä olisi oikea pankki juuri sinulle? Pankkivertailun avulla löydät sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Olipa kyseessä pankkitili, maksukortti tai verkkopankki niin vertailun avulla löydät oikean ratkaisun.

Vertailumme ei ole suppea vaan kattava tietopaketti, jonka avulla selvität mikä vaihtoehto pankkipalveluista sinulle sopii. Oikeaa pankkipalvelua etsiessä tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: Asiakkuustaso ja muut vaatimukset sekä kuukausimaksut. Näiden avulla tarjoamamme vertailu on selkeä sekä tehokas.

Mitkä asiat pitää ottaa huomioon vertailua tehdessä?

Pankit suomessa

Laaja pankkivertailumme vertaa kaikki Suomessa toimivat pankkipalvelut, osa pankeista ovat suomalaisia ja osa ulkomaisia.

Mistä pankista ilman vakuuksia lainaa?

Jos haluat varmistua, että valitset oikean pankin joka ei sisällä ylimääräisiä kustannuksia sekä sieltä voi hakea ilman vakuuksia niin suosittelemme valitsemaan ilmanvakuuksia.fi - palvelun. Kyseinen palvelu on 100 % kotimainen sekä luotettava ja turvallinen käyttää.

Lainahakemus on mahdollista saada jopa minuutissa ja saat parhaimmat tarjoukset 30 eri pankilta. Sivusto tarjoaa henkilökohtaisia ja yksilöllisiä palveluita, jossa asiakkaan tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla. Hae lainaa heti tästä palveluntarjoajasta ja varmistu siitä, että saat edullista lainaa nopeasti.

Palvelu on myös mobiilisytävällinen eli voit hakea lainaa myös puhelimella. Siirry nyt täyttämään maksuton lainahakemus ja saat jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta useampia lainatarjouksia joista voit valita itsellesi sopivimman sekä edullisimman vaihtoehdon.

Etujen vaatimukset

Saadaksesi etuja voi vaatimuksena olla tämän hetkiset lainat sekä säästöt tai onko säännölliset tulot. Kun vaatimukset täyttää on isompi mahdollisuus saada enemmän pankkipalveluja, jotka sisältävät erilaisia etuja. Tämä myös auttaa saamaan pankkipalveluita alhaisemmilla kuukausimaksulla tai mahdollisesti jopa maksutta.

Kuukausimaksut

Kuukausimaksut yleensä määräytyvät sen mukaan mitä palveluja se sisältää sekä mikä on asiakkaan taso. Jos päättää valita laajemman paketin niin yleensä kuukausimaksut ovat myös suurempia. Jos asiakkaalla on lainaa tai säästöjä tietyn rajan yli niin maksut kuukaudessa ovat myös yleensä alhaisemmat.

Asiakkuustasot

Asiakkuustaso jakaa paketit eri kategorioihin. Jos taso kasvaa niin myös etutasojen vaatimukset kasvavat.

  1. Peruspalvelut, jossa ei ole vaatimuksia.
  2. Etuasiakas, jolla on säännölliset tulot tai mahdollisia nykyisiä lainoja tai säästöjä.
  3. Premium-asiakas, jolla on suuremmat lainat tai säästöt.

Nämä kriteerit varmistavat sen, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi oikean pankkipalvelun.

Paras pankki 2021

Luottonetistä on meidän tämän hetken parhaimmaksi valittu pankki. Kyseisen palvelun käyttä on nopeaa ja saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido viellä lainana ottamiseen eli palvelun käyttö on maksutonta. Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä tämän hetken suosituimpien lainantarjoajien kanssa, joten voit olla varma saadessasi edullista lainaa. Luottonetistä.fi palvelun korko on alkaen jopa 4,19 %. Siirry nyt täyttämään maksuton lainahakemus ja saat useilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta tarjouksia joista voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Pankkivertailu nopeasti ja vaivattomasti

Teimme vertailun auttaaksemme löytämään sopivimman pankin jopa alle minuutissa. Se auttaa säästämään aikaa sekä rahaa, sillä autamme löytämään tämän hetken suosituimmat ja parhaat palvelut.

Yleisin asia, jota asiakas haluaa saada valitultaan pankilta on edullisuus. Etsiessään pankkia lainan kustannukset ovat pääpointti, sillä eihän kukaan halua maksaa palvelustaan korkeita hintoja.

Katso erilaiset vinkit lainanhakuun, johon kokosimme kaikki oleellisimmat asiat mitä pitää ottaa huomioon, jotta löytää pankin, joka tarjoaa edullista lainaa.

Pankkien palvelumaksut 2021

Tämän hetken markkinoilla olevilla pankeilla on hinnoiteltu eri tavalla palvelumaksut. Siihen vaikuttaa käytätkö verkkopankkia tai teetkö paljon nostoja automaateilla.

Kuitenkaan palvelumaksut ei nykyaikana ole päätä huimaavia, joten jos teet esimerkiksi vähäisiä nostoja automaateilta niin ei palvelumaksujakaan kerry. Maksuja lisää myös erillinen paperinen lasku tai saldokyselyt.

Ennen kuin valitset sopivimman pankin itsellesi, lue digipankeista lisätietoa ja tarkista onko kyseisessä pankissa suuret palvelumaksut ja mistä ne kertyvät.

Pankkipalvelut - UKK

Miten vertailu pankkien kesken toimii?

Yleensä kun pankkeja vertaillaan keskenään, niin tärkeimpiä asioita vertailussa on etutasot, kuukausimaksut sekä asiakkuustaso. Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Miksi pankkivertailu?

Pankkivertailu on suosisteltavaa, sillä se auttaa pitämään kulut alhaisena sekä palvelut pysyvät ajantasalla. Tämä auttaa saamaan palvelut joita tarvitset etkä maksa turhasta. Vertaileminen sekä kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin ainakin kerran vuodessa.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴