Lainaa puhelimella

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Nykyään lainapaikoista on mahdollista hakea lainaa puhelimella. Jos haluaa käyttää tätä tekniikkaa hyödyksi, kannattaa valita sellainen paikka joka on tehnyt lainan hakemisesta helppoa puhelimella. Verkkolainoja on myös mahdollista hakea nettiselaimen kautta kännykällä. Seuraavia listaamiamme lainoja on voi hakea helposti puhelimeen soveltuvien sivustojen sekä hakemuksien takia, lisäksi kyseiset lainapaikat ovat niitä parhaimpia vuonna 2021.

Pikavippi puhelimella

Kun päätät hakea pikavippiä puhelimella niin sinulla on mahdollisuus saada ihan samoja lainoja mitä tietokoneella hakiessa. Yleensä suuremmat lainapaikat ovat panostaneet enemmän siihen, että heidän tarjoamiaan tuotteitaan sekä sivustoaan on helpompi käyttää myös puhelimella. Jotkut pienemmät lainayritykset eivät välttämättä ole tehneet sivustoistaan kauhean helppokäyttöisiä hakemuksien tekemiseen kännykällä.

On myös olemassa lainapaikkoja, jotka ovat halunneet panostaa vielä enemmän mobiilikäytettävyyteen tekemällä erillisen sovelluksen josta lainan hakeminen on nopeampaa. Tämä keino on usein erittäin kätevä varsinkin jos tarkoituksena on hakea samasta lainapaikasta useampia lainoja. Kuitenkin jos tarkoituksena on hakea vain kerran nopea pikavippi, niin usein verkkoselaimen käyttäminen on järkevämpää.

Pikavippi on usein myös hyvä vaihtoehto kun tarvitaan lainaa puhelinlaskuun. Joissain tilanteissa puhelinlasku tulee huonoon aikaan esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää, tällöin ainoana vaihtoehtona voi olla lainan ottaminen, jotta puhelinlasku ei jää maksamatta. Jos puhelinlaskua ei maksa ajoissa omalle operaattorille, voi se pahimmillaan aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän tai mennä ulosottoon.

Lainaa kännykällä

Nykyään lainapaikoista on paljon helpompaa hakea lainaa puhelimella, sillä useammissa paikoissa vaaditaan sähköistä henkilöllisyyden varmentamista. Tänä päivänä kuitenkin usein käytetään lainan hakemiseen puhelinta, joten varmentaminen onnistuu siinä samalla paljon helpommin.

Useimmat lainapaikat vaativat, että hakijalla on käytössään puhelinliittymä omalla nimellä, joten joka tapauksessa voit tarvita puhelintasi tähän kohtaan. Edellä mainittujen seikkojen takia koko lainaprosessin hoitaminen puhelimen avulla on hyvä vaihtoehto.

Lainaa puhelimella ilman liitteitä

Monille hakijoille voi tulla ennen laina hakemista mieleen mahdollisten liitteiden lähettäminen. Onko puhelimella mahdollista hakea lainaa ilman liitteitä? Jotkut lainapaikat tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa ilman liitteitä. Varsinkin jos olet tekemässä hakemusta puhelimen kanssa, niin helpompaa on ottaa kuva kännykällä ja liittää se suoraan hakemukseen.

Jotkut lainapaikat eivät edes vaadi hakijalta erillisten liitteiden lähettämistä. Liitteitä vaaditaan usein isommissa lainasummissa, joten parhaimman pienen lainan hakemiseen ei usein niitä tarvita.

Pikavippi kännykällä

Digitaalisen teknologian parannuttua pikalainan hakemisesta puhelimella on tehty aika helppoa, joten monet ovat kokeneet sen parhaimmaksi tavaksi suorittaa koko prosessi. Tämä antaa hyvän tekniikan tehdä kätevästi nostoja tai hakea uutta lainaa puhelimella mistä tahansa. Varsinkin kun jokainen lainapaikka tarjoaa samat lainatuotteet sekä tekniikat niin puhelimella kuin tietokoneella.

Siirry maksuttomaan lainavertailuun ja löydä lainapaikka josta voi hakea lainaa puhelimella. Täytä maksuton hakemus ja saat lainapäätöksen heti sekä rahat alle tunnissa tai viimeistään saman päivän aikana.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴