Lainaa puhelinlaskuun

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Joskus pieni pikavippi voi olla ainoa vaihtoehto saada lisää maksuaikaa laskun takaisinmaksuun. Laina on mahdollista saada jopa ilmaiseksi ilman ylimääräisiä kuluja, kunhan takaisinmaksun muistaa suorittaa eräpäivään mennessä. Tässä artikkelissa kerromme mikä on järkevin tapa ottaa lainaa puhelinlaskua varten. Listasimme tähän suosituimmat paikat, joista sitä on mahdollista hakea.

Millainen lainanhakuprosessi on?

Pikalainoja käyttämällä on mahdollista saada jopa kuukauden verran lisäaikaa puhelinlaskun maksamiselle ilman korkoa. Kun lainan korot pidetään matalana, ei myöskään lainan lopullinen hinta pääse muodostumaan liian korkeaksi. Jossain tapauksissa lainan ottaminen laskuja varten voi olla riskialista, sillä jos tilannetta ei saada nopeasti hallintaan, voi se entisestään mennä pahemmaksi. Eli jos ajatuksena oli ottaa pikalainaa puhelinlaskuun, niin on suositeltavaa sen kanssa olla tarkkana.

Kuitenkaan puhelinlaskun lopullinen summa ei ole kovin suuri verrattuna moniin muihin laskuihin tai kustannuksiin, joten tällöin lainaakaan ei tarvitse paljoa ottaa. Tästä syystä mahdolliset riskit ovat alhaisemmat, eivät kuitenkaan olemattomat. Jos päätät ottaa lainaa puhelinlaskuun, niin paras sekä suosituin vaihtoehto siihen on koroton pikavippi.

Koroton pikalaina on erittäin hyvä lainatuote kyseiseen tarkoitukseen, kuitenkin lainan takaisin maksamisen kanssa tulee olla tarkkana, että sen pystyy maksamaan sovitussa ajssa pois. Usein korottoman pikalainan laina-aika on 30 päivää, eli jos sitä ei maksa kyseisessä ajassa takaisin, veloitetaan siitä normaalisti hinnaston mukaan.

Voiko olla hankalaa saada pikalainaa puhelinlaskua varten?

Yksi hankala asia mitä pikalainan hakemisessa puhelinlaskua varten voi ilmetä on lainan saaminen. Useimmista paikoista voi olla vaikeaa saada alle 100 euron pikavippiä. Kyseisen tilanteen sattuessa korottoman lainan kanssa ei kuitenkaan tule lisäkustannuksia jos lainaa pitääkin ottaa enemmän. Lainasta on mahdollista käyttää vain osa ja maksaa loput heti takaisin.

Jos puhelinlaskun kanssa on ongelmia ja viimeiseksi vaihtoehdoksi jää ottaa lainaa sitä varten, niin suositeltavaa on tehdä lainahakemus heti ja katsoa miten edullista lainaa on mahdollista saada.

Puhelinlaskun maksamiseen lainaa

Jos pikavippi ei ole lyhyen laina-ajan takia hyvä vaihtoehto tai et ole varma pystytkö maksamaan sitä 30 päivän kuluessa takaisin, niin tässä tilanteessa joustoluotto voi olla järkevämpi vaihtoehto saada pienempi laina.

Joustoluoton hyvänä puolena on,että sieltä voi nostaa pienempiä summia käyttöön eikä koko luottorajaa ole pakko tuhlata. Tililtä on mahdollista tehdä alle 100 euron nostoja, joten se on hyvä vaihtoehto myös puhelinlaskun maksamiseen. Usein uusille asiakkaille tarjotaan ensimmäistä nostoa ilman nostokuluja, joten joustoluotto voi olla jopa edullisempi kuin perinteinen vippi. Jos lainan maksaa takaisin ensimmäisen kuukauden aikana, ei siitä myöskään kerry ylimääräistä korkoa.

Pikavippi vai pikalaina?

Yleensä kuitenkin tämän suuruiset lainat ovat edullisia, joten lainan kustannukset eivät pääse yllättämään sillä puhelinlaskun maksamista varten otettava lainasumma on yleensä sen verran pieni. Tilanteessa missä puhelinlasku on suurempi, voi tilanne olla hieman eri, yleisesti kuitenkin voidaan puhua pienistä summista. Kyseisten asioiden seurauksena lainalle ei synny suurta korkoa vaikka laina-ajaksi asettaisi muutaman kuukauden. On siis olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin ottaa koroton pikavippit tai ensimmäinen laina ilman kuluja laskun maksamista varten.

Jos oikean ja sopivan lainan ottaminen helpottaa laksun maksamista sekä se ei kerrytä ylimääräisiä kustannuksia, niin se on järkevä vaihtoehto. Mielummin hoitaa laskun maksamisen puhelinoperaattorille mahdollisimman pian, sillä jos laskun jättää maksamatta voi se aiheuttaa pahimmillaan maksuhäiriömerkinnän tai lasku voi jopa siirtyä ulosottoon.

Siirry lainavertailuun löytämään itsellesi paras laina ja täytä maksuton lainahakemus heti. Useimmissa paikoissa lainapäätös annetaan heti ja rahat maksetaan tilillesi jopa alle tunnissa.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴