Paras pieni laina

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Nykyään suurin osa netissä listatuista lainoista voidaan luokitella pieniksi lainoiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjolla on monenlaisia pienlainoja erilaisilla ehdoilla. Jos sinua kiinnostaa löytää itsellesi ne parhaimmat pienet lainat vuodelle 2021, niin löydät ne tästä alapuolelta listattuna.

Paras pieni pikavippi 2021

Suosituimmat lainat jota netistä haetaan ovat edelleen 100 sekä 200 euron pikalainat, joten voidaan puhua pienlainojen olevan suosituimpia kuin suurempien lainojen. Vuosien varrella lainasummat ovat jatkaneet nousuaan, kuitenkaan se ei tarkoita etteikö pienemmille pikavipeille olisi kysyntää. Suurin syy tälle on se, että pienemmissä vipeissä yhdistyy pikalainojen hyvät puolet, ilman että niiden heikkoudet vaikuttaisivat mihinkään.

Pikavippi on edelleenkin yleisin lainaamismuoto, koska se on helppo ja nopea tapa saada rahoitusta äkillisiin menoihin. Pikalainoja myönnetään helpommin pienemmän lainasumman takia ja se on parhain vaihtoehto esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin.

Pikavipin edut

Pikavippien hakeminen on tehty helpoksi, eikä sen takia tarvitse lähteä perinteisiin pankkeihin. Pikalainoja voi hakea suoraan netistä helpolla ja nopealla hakemuksella.

Yleisimmät pikavippen edut ovat seuraavat:

Edellä mainitut asiat ovat niitä suurimpia etuja jotka tulevat vahviten esille pienissä lainoissa, joten niitä on ymmärrettävistä syistä myös helpompi saada kuin suurempia lainoja. Pikalainojen korkeampi hinta sekä korko ei ole niin merkittävässä roolissa pienemmissä vipeissä. Tämä johtuu siitä, että pienet lainat maksetaan takaisin usein jo parin kuukauden sisällä sekä lainattava summa on pienempi. Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä vähemmän se ehtii kerryttämään korkoa sekä muita kustannuksia.

Esimerkiksi 200 euron pikavippi jonka todellinen vuosikorko on 50 % ja sen kustannukset on noin 5 % korkoa kuukaudessa eli maksettavaksi tulisi 10 euroa kuukautta kohden. Jos kyseinen laina maksettaisiin takaisin 3 kuukauden erissä, tulisi lainaan 30 euroa kuluja. Joten vaikka kyseinen lainan takaisinmaksuaika olisi vuosi, niin kustannukset ei siltikään nousisi kovin korkeaksi.

Pienen lainan hakeminen

Pienen lainan hakemiseen on monenlaisia tapoja, mutta suosituimmaksi sekä helpoimmaksi tavaksi on todettu netin kautta haetut lainat. Lainan hakemiseen netin avulla tarvitaan vain nettiyhteys sekä varmentamiseen pankkitunnukset.

Lainan hakeminen netin kautta vie vain 10 – 15 minuuttia. Valitse ensin yläpuolelta olevasta listasta itsellesi paras lainantarjoaja ja siirry heidän sivuilleen. Lainantarjoajan sivusto ohjaa täyttämään nopean lainahakemuksen, jossa kysytään yleisimpiä perustietoja kuten henkilötiedot sekä taloudellinen tilanne.

Hakemuksen sekä lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu pankkitunnuksien avulla, joka on tehnyt lainan hakemisesta netissä helpompaa. Tästä syystä netissä lainan hakeminen säästää paljon aikaa, kun ei tarvitse erikseen tulostella mitään dokumentteja tai sopimuksia.

Pienen lainan hakeminen on siis todella helppoa joten ensikertalaisellekkaan se ei voi tuottaa mitään suurempia ongelmia. Jos koet tarpeelliseksi hakea pikavippiä tai pienlainaa, katos yläpuolelta olevasta taulukosta sopivin tarjous itsellesi ja siirry täyttämään nopea hakemus jo tänään! Useimmissa paikoissa rahat maksetaan asiakkaan tilille heti tai viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴