Lainaa ilman palkkatodistusta

Rahoitu lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Useimmille henkilöille jotka haluavat hakea lainaa on tärkeätä pystyä tekemään se ilman palkkatodistuksen tai palkkakuitin lähettämistä. Usein tähän asiaan liitetään se, että lainan tarve on välttämätön ja se pitäisi tapahtua mahdollisimman nopeasti. Monet hakijat myös pelkäävät lähettää tositteistaan kopioita varsinkaan jos kyseinen lainapalvelu ei ole entuudestaan tuttu. Onneksi netissä toimivia lainapalveluita on vielä olemassa, joilta on mahdollista hakea lainaa ilman palkkatodistusta. Usein tällaisten palveluiden kautta lainan hakeminen on muutenkin paljon nopeampaa. Listasimme tähän sivustolle suositut lainapalvelut sekä sellaiset joista on mahdollista hakea ilman ylimääräisiä liitteitä.

Suosituimmat paikat, joista voi hakea lainaa ilman palkkakuittia

Blue Finance – Lainaa ilman palkkatodistusta

Blue Financen palvelua voi käyttää vähintään 18 vuotta täyttänyt hakija, eikä lainapäätöstä varten tarvitse lähettää palkkatositetta. Blue Finance tarjoaa lainaa 100 – 5000 euroa. Kokemuksien perusteella kyseisen palvelun kautta lainan hakeminen on nopeaa sekä helppoa.

Katso: Kaikki lainapalvelut 18-vuotiaille

Vivus – Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu

Vivus lainapalvelu on hyvä vaihtoehto akuuttiin sekä pieneen rahantarpeeseen. Kyseinen palvelu tarjoaa pienempää pikavippiä 300 – 600 euroa 4 kuukauden takaisinmaksuajalla. Vivus on asiakaspalautteen mukaan saanut melkein 5 tähteä nopeudesta sekä helppoudesta.

SaldoLimiitti – Joustavaa luottoa luotettavasti

Saldolimiittit tarjoaa joustavaa lainaa, joka toimii luottokortin tavoin. Saldolimiitti on järkevä vaihtoehto rahoittaa arjen suuria sekä pieniä menoja. Kyseisestä palvelusta on mahdollista hakea joustavaa luottoa 100 – 2000 euroa, jossa ei ole kiinteää maksuaikaa.

Miten lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Monet hakijat voivat ihmetellä sitä miten lainapalvelut voivat antaa myönteisen lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä tämä perustuu asiakkaan aikaisempiin tili- ja lainatapahtumiin ja niiden perusteella lainapalvelu pystyy tekemään päätöksen voiko kyseiselle henkilölle myöntää lainaa.

Laina ilman vakituista työtä

Useimmat lainapaikat vaativat asiakkailta vakituista työtä, mutta on olemassa myös vaihtoehtona muut etuudet jota asiakas saa. Kuitenkin lainapaikat arvioivat asiakkaan maksukyvyn paremmaksi jos hänellä on säännölliset tulot. Jos tarvitset lainaa eikä sinulla ole säännöllisiä tuloja, niin jotkut lainantarjoajat voivat hyväksyä jos asiakkaalla on esimerkiksi työttömyystukea, säästöjä tai eläketuloja. Usein myös lainasumma sekä mahdolliset takaukset tai vakuudet parantavat lainan saantia ilman tuloja.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Lue lisää onko työttömänä mahdollista saada lainaa

Lainaa helposti kännykällä

Usein niissä tilanteissa missä halutaan saada lainaa ilman palkkatodistuksen lähettämistä ovat sen tyyppisiä että niitä on helpompi käyttää puhelimella. Kuitenkin useimmat lainapaikat ovat panostaneet siihen mahdollisuuteen että asiakkaiden on helpompi käyttää ja hakea lainaa myös kännykällä.

Suurimmalle osalle ihmisistä se lainan tarve saattaa iskeä missä tahansa ja välttämättä heillä ei ole mahdollisuutta päästä tekemään hakemusta tietokoneella vaan puhelin on ainoa vaihtoehto. Tähän sivutolle listaamamme palvelut ovat panostaneet mobiilikäytettävyyteen, joten voit olla 100 % varma ettei lainan hakeminen keskeydy sen takia. Siirry täyttämään maksuton hakemus heti ja saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se sido sinua vielä lainan ottamiseen.

Lue lisää: Miten voit hakea lainaa helposti puhelimella


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴