Huonekalut osamaksulla

Rahoitu lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Tuntuuko kotisi tylsältä ja haluaisit uudistaa ilmettä sisustamisella? Varsinkin laadukkaisiin huonekaluihin voi saada palamaan rahaa useita satoja ellei jopa tonneja, tämän takia useimmat liikkeet tarjoavat mahdollisuutta ostaa huonekalut osamaksulla.

Osamaksujen korot sekä muut kustannukset voivat kuitenkin olla yllättävän korkeita. Tästä syystä kannattaa miettiä olisiko järkevämpää kilpailuttaa edullinen kulutusluotto ja rahoittaa sen avulla huonekalut. Tässä artikelissa kerromme tarkemmin huonekalujen ostamisesta osamaksulla.

Kannattaako huonekalut ostaa osamaksulla vai kulutusluotolla?

Useimmat liikkeet tarjoavat laajan valikoiman erilaisia rahoitustapoja huonekaluille. Suosituimpiin rahoitustapoihin lukeutuu osamaksut. Jos haluaa rahoittaa huonekalut osamaksulla, kannattaa muistaa että tällöin joutuu ostamaan myös muut hankinnat samasta liikkeestä. Jos haluaa ostaa huonekaluja useammista liikkeistä niin ei välttämättä kannata rahoittaa niitä osamaksulla, sillä maksat jokaisen kaupan osamaksusta erikseen korot ja muut kustannukset.

Osamaksun lisäksi kannattaa miettiä olisiko sen sijaan järkevämpää kilpailuttaa kulutusluotto ja sillä rahoittaa uudet huonekalut. Kulutusluoton avulla sinun ei tarvitse valita mistä yhdestä kaupasta haluat ostaa huonekalut, vaan voit esimerkiksi ostaa sohvan Maskusta ja sohvapöydän vaikka Jyskistä. Tällöin vältyt turhien osamaksusopimuksien kalliiden korkojen sekä kustannuksien maksamiselta.

Kulutusluottojen korot sekä kustannukset ovat usein edullisemmat mitä huonekalujen tarjoamistta osamaksuissa.

Katso tästä: Mistä halvin kulutusluotto

Huonekalut verkkokaupasta osamaksulla

Nykyään yhä useammat haluavat ostaa huonekalunsa mieluummin nettikaupasta kivijalkaliikkeiden sijaan. Useimmat laadukkaat huonekaluliikkeet ovat siirtäneet myyntinsä jopa pelkästään nettiin. Verkkokaupat tarjoavat useita erilaisia maksutapoja, joista suosituimpia ovat Collectorin lasku- tai osamaksuvaihtoehto sekä Klarna.

Nettikauppojen osamaksutavat eivät poikkea kovinkaan paljon kivijalkaliikkeistä, sillä osamaksun valitessasi voit ostaa vain yhdestä kaupasta. Osamaksujen lisäksi voit myös hyödyntää verkko-ostoksissasi kulutusluottoa. Kulutusluotolla voit shoppailla useiammissa verkkokaupoissa ilman kalliita korkoja sekä kustannuksia.

Tutustu tästä: Verkkokaupan maksutapoihin

Käytetyt huonekalut netistä osamaksulla

Uusien huonekalujen sijaan useammat ihmiset haluavat hankkia huonekaluja käytettynä ekologisuutta ajatellen. Varsinkin jos kyseessä on laadukkaita huonekaluja, jotka säilyttävät arvonsa sekä kestävät pidempään.

Käytettyjä huonekaluja ostaessa kannattaa muistaa että niiden rahoittamiseen ei tarjota osamaksua, vaan ne pitää maksaa välittömästi ostohetkellä. Jos kuitenkin tarkoituksena on ostaa mahdollisimman moni huonekalu käytettynä etkä välttämättä pysty hoitamaan maksua heti, voi olla järkevää käyttää maksutapana edullista kulutusluottoa. Ennen kulutusluoton hakemista, muista kilpailuttaa eri lainantarjoajat ja valita itsellesi edullisin vaihtoehto.

Huonekalut osamaksulla yhteenveto

Ennen huonekalujen hankkimista kannattaa kirjata itselleen ylös mitä tarvitsee ja minkälainen on budjetti. Voit selailla netistä löytyisikö haluamasi huonekaluja edullisemmin käytettynä.

Jos et löydä kaikkia tarvitsemiasi asioita käytettynä, katso valmiiksi myyntiliikkeet. Kannattaa myös kirjata itselleen ylös miten paljon rahaa on käytettävissä sekä mitä huonekalut maksaa yhteensä. Jos budjettisi ei ole riittävä, voit kilpailuttaa kulutusluoton ja rahoittaa sen avulla huonekalut edullisesti.

Huonekaluliikkeiden tarjoamat osamaksuvaihtoehdot ovat yleensä kohtuuttoman kalliita sekä niiden korot järkyttävän korkeita. Hakemalla edullisen kulutusluoton, voit tehdä ostoksiasi rauhassa useammissa eri liikkeissä.

Lue ohjeet: Lainan kilpailutus


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴