Herttavippi

Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: max. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Taskulaina lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 4 - 6 kuukautta
Korko: 10%
Blue Finance lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 4 kuukautta
Korko: 19,9%
Kaikki lainapalvelut

Herttavippi on pikalainapalvelu, joka tarjoaa äkilliseen rahantarpeeseen 100 eurosta jopa 1500 euroon asti. Voit hakea lainaa nopeasti helpolla hakemuksella ja saat rahat tilillesi yleensä heti. Kerromme tässä sivustolla lisää Herttavipistä sekä sen toiminnasta.

Herttavippi tiedot

Herttavippi tarjoaa edullista pikalainaa 100 – 1500 euroa 1 – 5 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan hakeminen tapahtuu netissä toimivalla lainahakemuksella, jonka täyttämiseen vie aikaa muutama minuutti. Herttavippi tarjoaa uusille asiakkaille 100 – 500 euroa pikalainaa.

Palvelua voi käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Palvelusta pystyy hakemaan helpommin ja nopeammin lainaa jos hakijalla ei ole aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä. Lainatuotteena toimii kertaluotto, jossa koko lainasumma nostetaan tilille kerralla.

Lue lisää: Mikä on kertaluotto

Herttavippi lainan hakeminen

Herttavipin tarjoaman lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Siirry Herttavipin omille sivuille ja valitse lainalaskurista tarvittava lainasumma. Tämän jälkeen sinut ohjataan lainahakemukseen, johon tulee täyttää tarvittavat henkilötiedot.

Lainan hakemiseen tarvitaan ainoastaan verkkopankkitunnukset. Jos hakemus hyväksytään, niin yleensä rahat maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa.

Herttavipistä voi myös hakea lainaa tekstiviestillä

Herttavippi tarjoaa myös mahdollisuutta hakea lainaa tekstiviestillä puhelimen avulla. Ennen kuin voit hakea lainaa tekstiviestillä, niin sinun tulee rekisteröityä Herttavipin sivuille. Rekisteröitymisen jälkeen saat Pin-koodin, jonka avulla voit hakea jatkossa lainaa tekstiviestillä.

Herttavipin asiakkailta ei peritä erillistä maksua teksitiviestien lähettämisestä tai vastaanottamisesta.

Katso tästä: Miten voit hakea lainaa puhelimella

Pikalaina heti tilille

Herttavippi on yksi harvoista perinteisistö pikavippien tarjoajista, jonka kautta on mahdollista saada laina tilille muutamissa minuuteissa. Varsinkin jos asiakkaalla on käytössä tunnetuimmat sekä käytetyimmät pankit, niin rahat luvataan siirtää asiakkaalle käytönnässä heti.

Valitettavasti Herttavippi ei ole enää toiminnassa, joten suosittelemme hakemaan vastaavanlaista lainaa helposti esimerkiksi Omalaina.fi palvelun kautta.

Herttavippi tarjoaa myös mahdollisuutta siirtää eräpäivää, kuitenkin tätä asiaa kannattaa tiedustella ajoissa Herttavipin asiakaspalvelusta. Eräpäivän siirrosta veloitetaan erillinen maksu, joten sitä toimintaa ei kannata turhaa hyödyntää. Eräpäivän siirto aiheuttaa myös lisäkustannuksia sekä nostaa lainan korkoa. Herttavippi ei myönnä lainaa luottotiedottomille, joten luottotiedot kannattaa tarkistaa ennen lainan hakemista.

Katso tästä: Miten voit tarkistaa luottotiedot ilmaiseksi

Herttavippi asiakaspalvelu

Herttavipin asiakaspalvelu toimii joko sähköpostilla tai puhelimitse. Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä lainaan sekä sen takaisinmaksuun liittyissä asioissa. Herttavipin asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8 – 22 sekä viikonloppuisin 11 – 19. Ennen lainan hakemista suosittelemme tutustumaan lainan ehtoihin sekä kustannuksiin Herttavipin kotisivujen kautta.


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot