Turvallinen pikavippi

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Jos et ole ennen hakenut pikavippiä tai käyttänyt mitään lainapalveluita, niin voi useasti varsinkin uudemmat lainantarjoajat epäilyttää. Mistä voi hakea turvallisen pikavipin? Onko lainan hinnoittelu läpinäkyvää sekä onko kaikki oleellisimmat asiat esillä? Mistä tiedän miten kyseinen lainapaikka käsittelee henkilötietojani? Kokemuksien perusteella olemme listanneet tähän sivustolle erityisesti ne luotettavat paikat joista voi hakea turvallista pikavippiä. Tähän listaukseen ei ole tuotu niitä paikkoja, joiden palveluissa on ilmennyt jotakin ongelmia.

Turvalliseksi koetut pikavippifirmat

Ferratum – Luotettava pörssiyritys

Asiakkaiden kokemuksien perusteella Ferratum on todettu luotettavaksi palveluksi, eikä kyseinen lainapaikka ole saanut kovinkaan paljon huonoa palautetta toiminnastaan. Suurin asia mikä tekee Ferratumista luotettavan, on heidän tapansa kertoa avoimesti kaikista lainaan liittyvistä kustannuksista sekä ehdoista. Palvelun korot ovat paljon matalammat mitä aikaisemmin. Toisena luotettavana asiana on se, että kyseinen yritys on listattuna pörssissä, vaikka Ferratum onkin alunperin suomalainen yritys, niin listauspaikaksi on valittu Frankfurt. Palvelu tarjoaa lainaa jopa 20 000 euroon saakka, kunhan hakija on vähintään 25 vuotta täyttänyt.

Credit24 – Tuttu ja turvallinen lainanantaja

Monet hakijat valitsevat Credit 24 palvelun, sillä heidän kautta on mahdollista hakea joustavaa lainaa. Kyseinen palvelu on saanut käyttäjiltään positiivista palautetta ystävällisestä ja nopeasta palvelusta. Credit 24 laskutus toimii erinomaisesti sekä lainan koroista ja ehdoista kerrotaan avoimesti. Palvelun kautta voi hakea lainaa 50 – 4000 euroa kaiki 19 vuotta täyttäneet henkilöt.

Harkitse tarkasti pikavipin ottamista

Huomioi pikavippiä hakiessa, että vaikka useimmat lainapaikat ovat saaneet muilta käyttäjiltä positiivisia kommentteja, ei se aina tarkoita sitä että kyseinen paikka olisi itselleen paras. Jokaisessa tilanteessa on mahdollista aina tulla eteen jokin ongelma, joten parhaiten saa varmuuden kyseisestä paikasta käyttämällä heidän tarjoamiaan palveluita.

Suosittelemme: Lukemaan parhaimmat vinkit lainanhakuun liittyen

Suosittelemme muutenkin harkitsemaan tarkasti pikavippien sekä muiden lainojen ottamista. Mieti harkitusti onko sen ottaminen välttämätön asia sekä sen tarpeellisuutta. Jos pikavippejä ottaa ilman harkitsemista, voi seuraukset olla suurempia kuin itse lainan ottaminen. Pahimmillaan voi joutua pikavippikierteeseen, jossa makselee uusilla vipeillä vanhoja pois. Kun kierre on loputon voi laskut jäädä kokonaan maksamatta ja sen seurauksena tulla maksuhäiriömerkintä.

Pikavippien suuret hintaerot

Monien lainapaikkojen tarjoamissa vipeissä niiden hinnat voivat vaihdella suuresti. Parhaimmaksi eduksi pikavipeissä on todettu mahdollisuus saada sitä korottomasti. Tarjous koroton pikavippi on suunnattu lainapaikan uusille asiakkaille. Näiden hintaerojen takia pikavippejä on suositeltavaa aina vertailla ennen niiden ottamista. Turvallisen ja edullisen lainan etsimiseen kannattaa aina varata riittävästi aikaa, jotta se ei aiheuta ikäviä yllätyksiä.

Lue lisää: Ilmaisesta ensilainasta

Pikalainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia

Pikavippiä voidaan verrata vakuudettomaan kulutusluottoon, nimittäin se perjaatteessa on samantapainen. Pikalainaa voidaan myöntää yksityishenkilölle kulutukseen käytettäväksi eikä sen saaminen vaadi erikseen vakuuksia tai takaajia.

Pikavippiä tarjoavat yritykset kiinnittävät yleensä tiettyihin asioihin huomionsa, ennen kuin he tekevät päätöksensä hyväksymisestä tai hylkäämisestä lainahakemuksen suhteen. Yleisimmät edellytykset lainatarjouksien saamiseen ovat:

Katso tästä: Kaikki paikat joista voi hakea edullista lainaa ilman vakuuksia

Löydä luotettava pikavippi kilpailuttamisen avulla

Nykyisen tilanteen takia voi olla jopa haastavaa saada myönteistä lainapäätöstä lainafirmoilta. Isoimpana syynä on laki, joka asetti korkokaton pikavipeille sekä toisena suurena asiana on tämä 2020 maailman tilanne. Mikäli lainaa ei tarvitse nopealla aikataululla, voi koittaa lainojen vertailua sekä kilpailuttamista. Listasimme tähän alapuolelle kaksi suosituinta lainojen kilpailutus palvelua. Molemmista palveluista on mahdollista saada useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Joten siirry heti täyttämään maksuton lainahakemus ja katso miten edullisesti voit lainaa saada!


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴