Lainaa ulkomailta

Etkö pysty hakemaan lainaa suomalaisilta pankeilta? Saatko useimmiten hylätyn lainahakemuksen? Älä turhaan stressaannu, sillä sinulla on mahdollisuus hakea lainaa ulkomailta yhtä helposti kuin Suomestakin. Monilla suomalaisilla ilmenee tämä ongelma lainan hakemisessa ja siksi he päättävät hakea lainaa ulkomailta. Kirjoitimme tähän kaikki oleelliset asiat mitä kannattaa huomioida lainan hakemisessa ja miten hakuprosessi tapahtuu.

Suomesta käsin toimii monia eri paikkoja, jotka tarjoavat kulutusluottoja ulkomaisista rahoituslaitoksista. Yleensä niiden tarjoamat lainatuotteet ovat houkuttelevia todellisten vuosikorkojen takia. Tiesitkö, että ennen lainapaikan valitsemista pystys vertailemaan sekä kilpailuttamaan lainasi ilmaiseksi, näin saat varmasti itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Luottonetistä logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 20 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa ulkomailta - Muista nämä asiat

Muista olla tarkkana kun päätät etsiä lainaa ulkomailta, sillä netti on pullollaan huijaussivuja. Yleisesti huijaussivustot kohdentavat juuri kyseiset palvelut ihmisiin, jotka ovat akuutin rahan tarpeessa. On suositeltavaa siis olla varovainen ja tarkkana kun päätät ottaa lainaa ulkomaisesta paikasta. Ei siis kannata aina luottaa netissä oleviin sivustoihin varsinkaan silloin jos iskee epäilys tai mietit onko tämä sivusto varmasti luotettava ja oikea. 

Hälytyskellojen pitäisi soida varsinkin tilanteessa, jossa luvataan myöntää lainaa henkilötietojasi vastaan. Huijareita ei varsinaisesti kiinnosta rahat, vaan henkilötietosi. He voivat näiden tietojen avulla varastaa henkilöllisyytesi ja tämän avulla tyhjentää pankkitilin. Älä lainaa paikasta, jotka vaativat sinulta etukäteismaksua varsinkaan tilanteessa jos kyseessä on henkilörahoittaja.

Katso: Lainojen yleisimmät kustannukset 

Kun kyseessä on luotettava lainapaikka he vähentävät lainakulut lainatusta summasta. Muista siis lainata aina harkitusti ja luottaa omaan vaistoosi. Jos haluat olla varma siitä, että kyseinen lainapalvelu on luotettava niin kannattaa valita sellainen, joka on ollu markkinoilla jo pidempään.

Lainaa ulkomailta

Ulkomaiset lainantarjoajat - Sivuliike Suomessa

Lainantarjoajat Norjassa

 • Komplett Bank
 • Bank Norwegian
 • Instabank

Lainantarjoajat Ruotisssa

 • Credigo
 • Avida
 • Collector
 • Resurs Bank
 • Nordnet Bank
 • Swedbank
Lainantarjoajat Tanskassa
 • Danske Bank
 

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

Yleisesti lainatessa ulkomailta pätee samat vaatimukset kuin Suomessakin, joten lainan hakeminen ulkomailta on yhtä hankalaa kuin Suomestakin. Yleinen vaatimus on luottotiedot ja se, että ne ovat puhtaat eikä hakijalla ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. Tämän takia kannattaa lukea ja ymmärtää lainan yleiset ehdot sekä se miksi hakemukset yleensä hylätään. Listasimme tähän yleisimmät syyt miksi lainahakemuse ei mene läpi. 

Lue lisää: Miten voit saada lainaa ilman tuloja 

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Lainan myöntämisen ehdoiksi yleisimpiin lukeutuu hakijan lutotiedot, ikä ja se missä maassa hakija asuu. Tulot ovat yksi suurin vaatimus lainahakemusta tehdessä, sillä yleensä pankit vaativat hakijalta säännällisiä ja riittäviä tuloja. Yleisesti heillä ei ole mitään määriteltyä tulorajaa vaan he keskittyvät enemmänkin siihen miten suuri lainasumma on ja pystyykö asiakas tulojen mukaan maksamaan sen ajallaan takaisin.
 
Lainaa hakiessa muista se, että lainan takaisinmaksu saisi viedä kuukaudessa maksimissaan 40 % tuloista bruttona. 

Toisena tärkeänä seikkana kannattaa muista ikävaatimus, joka lainapaikalla voi olla ehtona lainan hakemiselle. Yleinen alaikäraja mitä lainoissa vaaditaan on täysi-ikäisyys, eli se, että lainanhakija on täyttänyt 18 vuotta. 

Tämä sama sääntö koskee niin suomalaisissa kuin ulkomaisissa lainantarjoajissa. On myös mahdollista, että lainantarjoajalla on korkeampi ikäraja, joka voi maksimissaan olla 25 vuotta.  Lainapaikoissa on myös olemassa yläikäraja, joka on yleensä 65-75 vuotta. Viimeiseksi muttei vähäisimmäski useimmat pankit sekä rahoituslaitokset vaativat hakijan asuvan vakituisesti maassa (on asunut vähintään 36 kk). Lainanhakijan tulee omistaa suomalainen pankkitili.

Lainahakemus hylättiin - Yleisimmät syyt

 • Haettava lainasumma on liian suuri.
 • Luotto-tai maksuhäiriömerkintä.
 • Riittämättömät tai liian pienet tulot.
 • Lainantarjoajan omat ehdot ja tiedot sekä aikaisempi maksuhistoria. 

Näin voit olla varma lainan saannista

Joskus voi ilmetä ongelma, että sinulle ei myönnetä vakuudetonta lainaa. Ei hätää, sillä mahdollisuus on myös hakea vakuudellisia lainoja. Pankit saattavat myöntää vakuudellisia lainoja paljon helpommin kuin vakuudettomia. Tämä johtuu siitä, että vakuudettomissa lainoissa on paljon enemmän riskejä kuin taas se, että lainat sisältäisivät vakuuden. Jos mietit mikä toimii lainan saamisen vakuutena, niin esimerkiksi asunto tai auto on toimiva vaihtoehto siihen. 

Jos et omista autoa tai asunto on myös mahdollista myöntää lainaa henkilötakausta vastaan. Jos siis ei ole mahdollista saada vakuudetonta lainaa, niin kannattaa kysyä onko mahdollista saada laina helpommin vakuudella.  Jos mikään näistä yläpuolella mainituista vaihtoehdoista ei ole mahdollista, niin on myös vaihtoehtona hakea lainaa puolison tai rinnakkaishakijan kanssa.

Katso: Mistä voit hakea lainaa ilman takaajia  

Rinnakkaishakijan kanssa haetuissa lainoissa on isompi todennäköisyys saada laina, sillä näin pankit ovat varmempia takaisinmaksusta kun lainassa on kaksi henkilöä. Rinnakkaishakijalla pätee samat lainaehdot kuin päähakijallakin, eli ikä, tulotiedot sekä asuminen tarkistetaan samalla tavalla. Useimmiten rinnakkaishakija on oma puoliso tai vaikka perheenjäsen, mahdollisuus on myös hakea hyvän kaverin kanssa lainaa. Kaverin kanssa hakiessa kannattaa kuitenkin tuntea hänet hyvin ja olla varma, että olette molemmat samalla tavalla vastuussa lainasta. 

Miten voin kilpailuttaa ja vertailla lainat?

Suosittelemme käyttämään lainojen kilpailutukseen tarkoitettua Luottonetistä.fi sivuosta, joka on 100 % suomalainen ja se toimii luotettavasti ja turvallisesti. Jos taas haluat vertailla eri lainavaihtoehtoja, niin suosittelemme siirtymään lainavertailuumme.

Luottonetistä logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 20 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta