Lainaa ulkomailta - Kannattaako se?

Rahoitu lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Ulkomailta lainan hakeminen ei ole uusi juttu. Jo lähes kolme vuosikymmentä suomalaiset ovat hakeneet lainaa Ruotsista, Virosta, Latviasta, Saksasta ja nyt hiljattain myös Norjasta ja Tanskasta. Mutta mikä näissä ulkomaisissa lainavaihtoehdoissa kiehtoo? Me kurkistimme pintaa syvemmälle ja otimme selvää miksi suomalaiset hakisivat pikalainaa ulkomailta.

Ulkomaiset lainanantajat Suomessa

Suomen lainamarkkinoilla on tälläkin hetkellä useita kymmeniä ulkomaisia lainanmyöntäjiä, jotka tarjoavat pankki, laina ja talletustilipalveluitaan suomalaisille asiakkaille netin välityksellä. Yksi tunnetuimmista on muun muassa Norjalainen Bank Norwegian, joka tunnetaan myös lentoyhtiöstään.

Länsinaapurimme kuitenkin myöntävät pääsääntöisesti asuntolainaa, suurempaa kulutusluottoa tai tarjoavat säästötilejään, kun taas eteläinen naapurimme Viro on erikoistunut vertaislainoihin ja pikavippeihin.

Miten voin hakea lainaa ulkomailta?

Internetin myöntä lainan hakeminen on helpottunut niin kotimaassa kuin ulkomailtakin. Lainanhakijat pystyvät muutamalla klikkauksella hakemaan lainaa myös ulkomaalaisista pankeista. Suurin kysymys onkin: onko se turvallista?

Jos haet lainaa esittelemiemme lainanvälittäjien avulla, saat tavoitettua ulkomaalaiset lainanmyöntäjät turvallisessa ympäristössä, jossa et voi tulla huijatuksi. Kun lähetät lainahakemuksen esimerkiksi Omalainalle, Omalaina lähettää sen eteenpäin luotettaville ulkomaalaisille yhteistyökumppaneilleen.

Lainaa Norjasta

Suomessa toimii tällä hetkellä useita norjalaisia lainapalveluita, joista tunnetuin lienee Bank Norwegian. Norja on erikoistunut suurempien kulutusluottojen tai luottotilien myöntämiseen. Kaikki norjalalaiset lainat on haettavissa suomalaisen Omalaina lainavertailun kautta.

Lainaa Virosta

Viro on aina tunnettu pikalainoista ja pikavipeistään, joita muun muassa nimekkäät jo Suomessa toimintansa lopettaneet lainapalvelut Bondora ja Ege myönsivät lähes vuosikymmenen. Nämä kaksi lainabrändiä pinttyivät suomalaiset mieleen toivottavasti positiivisessa valossa.

Ainiin, eikä unohdeta myöskään Virolaisia joustoluottoja, joiden korot olivat melko korkeat vielä vuosia sitten.

Lainaa Tanskasta

Myös tansakalaiset lainapalvelut ovat hiljattain saapuneet Suomen lainamarkkinoille, mutta eivät valitettavasti omilla lainatuotteillaan vaan he toimivat lähinnä lainanvälittäjinä. Tällaisia palveluita me emme tarvitse enää sillä meillä on jo useita hyviä sataprosenttia kotimaisia lainanvälittäjiä tukemassa lainanhakuprosessiamme alusta loppuun.

Lainaa Ruotsista

Ruotsissa toimii useita erinomaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka saat tavoitettua muun muassa Suomessakin toimivan Zmarta lainanvälittäjän avulla. Zmarta on ruotsalainen vastine Omalainan lainanvälityspalvelulle, jolla tavoitat kymmeniä rahalaitoksia ja digipankkeja.

Kannattaako lainaa hakea ulkomailta?

Lainan hakeminen ulkomailta on helppoa ja turvallista, mutta silti erilaisia huijauksia esiintyy jatkuvasti. Me suosittelemme aina käyttämään suomalaista välittäjää apuna lainahakemuksen lähettämisessä ihan siitä syystä, ettet vain joudu ikävän huijauksen kohteeksi.

Jos vertaamme suomalaisten ja ulkomaisten lainojen korkoja, voimme todeta, että molemmat ovat tällä hetkellä melko edullisia, kun korkolainsäädäntö on kiristynyt. Mutta yksi selkeä piirre tulee esiin ulkomaalaisissa lainoissa ja se on saatavuus.

Monesti ulkomaiset pankit myöntävät lainoja huomattavasti löyhemmin, kuin Suomessa toimivat pankit jotka eivät uskalla lainata kevyin perustein. Kokeile siis itse saatko lainatarjouksia ulkomaisilta pankeilta esimerkiksi Omalainan avulla klikkaamalla tästä.

Lainaa Ruotsista ilman luottotietoja

Jo pitkään netissä on kiertänyt huhu siitä, että Ruotsista saisi lainaa ilman luottotietoja. Vaikka tämä voikin pitää paikkansa ei se Suomesta käsin onnistu, sillä Suomen laki kieltää rahan lainaamisen maksuhäiriömerkinnän saaneelle henkilölle.

Myöskään Ruotsin puolella talousasioitaan huonosti hoitavia henkilöitä ei katsota läpi sormien. Ruotsalaisten lainojen hakemuksissa on huomattavasti enemmän dokumentointivaatimuksia kuin Suomessa.

Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Viron lainojen ominaisuudet ovat koko Suomen tiedossa ja pitääkin täysin paikkansa, että osa luotonantajista virossa on valmis lainaamaan rahaa myös luottotiedottomille. Se ei kuitenkaan internetin välityksellä onnistu ja lainat jotka tässä tapauksessa ovat kyseessä vaativat hakijoilta takaajan ja omaisuusvakuuden, kuten esimerkiksi auton.

Pikalainaa ulkomailta koska Suomesta ei saa lainaa?

Suurin osa ihmisistä jotka etsivät lainaa ulkomailta ovat alun perin saaneet kielteisen lainapäätöksen Suomessa toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Jos olet samassa tilanteessa, etkä vielä ole kokeillut sivustollamme esiteltyjä lainapalveluita. Saatat saada lainaa turvallisesti Suomesta, joka on yhtä edullinen ellei edullisempi kuin ulkomailta haettu laina.

Jos et saa Suomesta lainaa on todennäköisyys saada lainaa ulkomailta myös häviävän pieni. Kannttaa tässä tapauksessa Keskittä huomio muihin lainahakemuksessa vaikuttaviin seikkoihin.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴