Lainaa ilman liitteitä tai tuloja

Rahoitu lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Etsitkö lainapaikkaa josta voi hakea lainaa ilman liitteitä tai tuloja vuonna 2021? Joskus työttömänä tai opiskelijana voi olla vaikeuksia tarvittaessa saada lainaa, sillä jotkut lainapaikat vaativat erilaisia liitteitä tai tositteita lainan saamiseksi.

Nykyään markkinoilla on olemassa myös lainapaikkoja jotka tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa ilman liitteitä tai isompia tuloja, usein kuitenkin tähän asiaan vaikuttaa lainasumman suuruus. Pienempiä lainoja voi olla mahdollista saada ilman tositteiden lähettämistä.

Lainaa ilman vakituisia tuloja

Digitaalisen teknologian myötä nettilainojen hakeminen on nykyään todella helppoa, kuitenki useimmat lainapaikat vaativat yhtä tiettyä asiaa ennen lainan myöntämistä. Liitteitä, tositteita, palkkakuitteja jne, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Lainahakemukseen liitettävistä tositteista pitää tulla ilmi hakijan taloudellinen tilanne sekä tulot. Yleisin tosite mitä hakijan tulee liittää hakemukseen on palkkakuitti tai mahdolliset eläketulot. Jos hakijalla ei ole vakituisia tuloja, voi kyseisten tositteiden esittäminen olla vaikeaa sekä se voi vaikuttaa negatiivisesti lainan saamiseen. Jos haluat saada lainaa ilman liitteitä, suosittelemme hakemaan pienempää pikavippiä, jossa liitteitä tai tositteita ei välttämättä tarvita.

Lainaa ilman työtuloja

Jos halutaan saada lainaa ilman työtuloja, voi lainan saamista edesauttaa se että valitaan paikaksi sellainen johon ei erillisiä liitteitä vaadita. Kuitenkaan tällaisia paikkoja ei kauhean montaa ole ja usein niiden lainasummat ovat pienempiä tai ne ovat rajattu johonkin tiettyyn summaan asti. On siis paljon todennäköisempää saada lainaa jos sinulla on säännölliset työtulot ja pystyt sen todistamaan liitteiden avulla. On siis mahdollista hakea pieni laina ilman liitteitä niistä harvoista paikoista jotka sitä tarjoavat.

Pikavippi ilman liitteitä

Kyseiset lainat mitä on mahdollista saada ilman liitteitä ovat usein vippejä tai pikalainoja sekä niiden lainasummat ovat alle 500 euroa. Tälläiset lainapaikat voivat antaa mahdollisuuden maksaa lainan takaisin vuoden maksuajalla sekä niiden maksaminen on mahdollista ilman tuloja. Takaisinmaksu on paljon varmempaa jos muistaa säästää tai laittaa rahaa sivuun lainan maksamista varten. Liitteetön laina on siis kaikinpuolin hyvä vaihtoehto nopeaksi rahoitusvaihtoehdoksi.

Voiko lainassa joka ei vaadi liitteitä tai tuloja ilmetä ongelmia?

Usein kun halutaan saada pikavippi ilman liitteitä voi ongelman aiheuttaa takaisinmaksaminen. Jos hakijalla ei ole säännöllisiä tuloja, voi hän miettiä mistä saisi rahaa lainan maksamiseen. Vaikka jotkut paikat tarjoavatkin lainaa ilman työpaikkaa tai tuloja, ei se kuitenkaan automaattisesti välttämättä ole järkevin vaihtoehto. On olemassa muitakin keinoja esimerkiksi säästäminen, jos haluaa saada lainaa ilman työtuloja. Parhain vaihtoehto tällaisissa tilanteissa on ehdottomasti pienemmän pikalainan ottaminen, sillä sen takaisinmaksaminen harvemmin tuottaa ongelmia.

Huomioi kuitenkin hakiessasi pikavippiä ilman liitteitä, että lainanmyöntäjät haluavat tietää maksukykysi tarkistamalla luottotiedot. Melkein jokaisessa paikassa tehdään asiakkaalle luottotietojen tarkistaminen ennen lainan myöntämistä, joten vaikka lainaa olisi mahdollista saada ilman liitteitä, ei se poissulje niiden tarkistamista. Vuonna 2021 oikeastaan mikään lainapaikka ei myönnä lainaa jos hakijalla on aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä.

Opiskelijat tai työttömät joilla on puhtaat luottotiedot on lainan saaminen varmempaa. Kuitenkaan tämä asia ei aina auta saamaan hyväksyttyä lainapäätöstä. Tällaisissa tilanteissa kun päätät hakea lainaa ilman säännöllisiä tuloja, muista olla erittäin tarkka että pystyt takaisinmaksun hoitamaan ajallaan.

Nyt kun olet saanut kaiken tarvittavan tiedon mahdollisuuksista hakea lainaa ilman liitteitä tai säännöllisiä tuloja, niin siirry tekemäään maksuton lainavertailu ja täytä ilmainen lainahakemus. Useimmissa paikoissa saat lainapäätöksen heti sekä lisätiedot lainan maksamisesta. Rahojen siirot tapahtuvat usein alle tunnissa tai viimeistään saman päivän aikana.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴