Virolaiset pikavippifirmat

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Yhä useampaa Suomalaista kiinnostaa tilata verkossa ulkomailta tavaraa, tämä osittain johtuu hintatasosta joka on ulkomailta tilatessa halvempi. Ulkomailta tilatessa monelle voi tulla mieleen pikavippi ja se, että kannattaako lainaa hakea esimerkiksi Virosta?

Kysymys kuuluukin... Onko lainaa mahdollista hakea Virosta ja kannattaako se? Selvitimme onko se mahdollista tai kannattaako se, lue alapuolelta lisää.

Jo ennen kuin jatkat pidemmälle lukemista on muutama mainitsemisen arvoinen virolainen rahoitusyhtiö kuten Bondora, Bigbank tai Ege. Tavoitat nämä samat virolaiset pikavippifirmat myös lainan kilpailutuspalveluiden avulla esimerkiksi Rahalaitos.fi ja Omalaina.fi

Pikavippi Virosta

Nykypäivänä monet suomalaiset tilaavat netin kautta ulkomailta esimerkiksi vaatteita tai muita tavaroita. Tiesitkö, että lainan hakeminen on myös mahdollista? Lainaa on mahdollista hakea naapuristamme Virosta ja vaihtoehtoja siinä on kaksi, joko pienempää pikavippiä tai suurempaa pankkilainaa.

Pikavippi on nopeasti saatava laina esimerkiksi pienempään rahantarpeeseen ja sitä voi hakea helposti netissä. Lisää lainamahdollisuuksia ja näiden kustannuksista voit lukea etusivultamme, jonka alaosasta löytyy lainavertailutaulukko.

Kannattaako pikavippiä hakea Virosta?

Suomalaisten on mahdollista hakea pientä pikavippiä muutamasta virolaisesta firmasta. Vaikkakin se on mahdollista, on siinä ilmennyt yksi iso ongelma. Nimittäin virolaiset firmat eivät ole niin tarkassa syynissä kuin suomalaiset firmat, sekä niiden valvonta on heikompaa.

Suomalaisten firmojen on pitänyt jo monen vuoden ajan rekisteröityä Aluehallintoviraston luotonantaja- ja vertaislainavälittäjärekisteriin. Tämä on edesauttanut sitä, että epäselviä pikavippejä tai epärehellisiä rahastuksia ei pysty Suomessa tekemään.

Virolaisten lainoja tarjoavien firmojen pitäisi myös rekisteriin liittyä, mutta ainakaan osa sitä ei ole tehnyt. Näistä syistä luotettavuus voi olla epäselvempää ja se voi tehdä vaikeampaa pikavippien hakemisesta. Kun yritys toimii ulkomailla voi ongelmien ilmetessä olla vaikeampaa saada korvauksia tai asiakaspalvelun apua. Turhien riskien välttämiseksi suosittelemme virolaisten firmojen sijaan katsomaan suomalaisia lainapalveluita, josta voi saada lainaa heti

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu jonka tarkoituksena on palvella suomalaisia kuluttajia. Palvelun tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään paras ja edullinen laina. Rahoitu.fi on luotettava palvelu sekä he noudattavat tietosuojaa koskeavia lakeja. Siirry Rahoitu.fi palvelun tarjoamaan maksuttomaan lainahakemukseen ja voit saada edullista lainaa 1000 - 60 000 euroa 1 - 15 vuoden maksuajalla. Rahoitu.fi palvelusta saat lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Palvelun kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta tarjouksia. Siirry nyt hakemaan edullista lainaa Omalaina.fi- palvelun kautta etkä tarvitse erikseen vakuuksia tai takaajia. Palvelu on hyvä niille, jotka haluavat löytää lainaa netistä nopealla hakemuksella. Hakemuksen käsittelemisen jälkeen saat rahat tilillesi parhaimmillaan saman päivän aikana. Käyttäessäsi Omalaina.fi palvelua säästät huomattavasti koroissa, sillä palvelu kilpailuttaa kaiken suuruiset lainat puolestasi sekä he tarjoavat aina edullisinta vaihtoehtoa. Siirry nyt Omalaina.fi sivustolle täyttämään maksuton hakemus ja katso miten edullista lainaa voit saada!

Ferratum on luotettava sekä tunnettu lainapalvelu. Ferratumilla on nyt uusi edullisempi lainahinnoittelu. Kyseisen palvelun lainanhakuprosessi on helppo ja nopea sekä saat luoton käyttöösi jo muutamassa minuutissa. Hae nyt edullista lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia 1 - 4000 euroon saakka. Ferratumin kautta on myös mahdollista hakea lainaa mobiilissa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Ferratumin toiminta perustuu vastuulliseen sekä luotettavaan luotonantotapaan, jossa kulut ovat läpinäkyviä. Palvelussa on 14 päivän peruutusoikeus lainalle. Siirry nyt täyttämään maksuton ja nopea lainahakemus ja saat heti lainatarjouksen, jonka jälkeen voit päättää onko se hyvä vaihtoehto itsellesi.

Ostosraha tarjoaa lainaa muuttuviin elämäntilanteisiin. Lainanmyöntäjän toimii kotimainen sekä luotettava OPR-Finance Oy, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien. Kyseinen yritys tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisua niin henkilöasiakkaille kuin yrityksillekin. Siirry nyt Ostosraha sivuille hakemaan edullista lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia ja ylläty miten edullista lainaa voit saada. Ostosraha palvelussa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavan päätöksen hetkessä sekä saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Palvelusta on mahdollista hakea lainaa 400 eurosta 3000 euroon saakka ja saat lainallesi 1 - 3 vuotta takaisinmaksuaikaa. Täytä nyt maksuton lainahakemus Ostosraha sivujen kautta ja pääset toteuttamaan suunnitelmiasi jo samana päivänä.

Pankkilaina Virosta?

Älä kuitenkaan kokonaan unohda vaihtoehtoa hakea lainaa ulkomailta, sillä se on mahdollista myös helposti.

Suurempaa lainaa on yleensä vaikeaa hakea netistä. Löysimme kuitenkin vaihtoehdon isommalle pankkilainaa tarvitsevalle.

Suoraan netistä voi hakea isompaa lainaa Virolaisesta pankista nimeltä BigBank.

BigBank on Virossa toimiva pankki, joka noin parisen vuotta sitten alkoi tarjoamaan suurempia lainoja suomalaisille edullisemmalla hinnalla. Tämä kyseinen pankki onkin ehkä ainoa lainapalvelu Virosta, johon voi luottaa sillä he ovat avanneet Suomeen sivuliikkeen.

Lue lisää: Suomalaisista pikavipin tarjoajista


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴