Uusi pikavippi avattu 2020

Täysin uudistunut pikalainapalvelu Senttilaina.fi. Tutustu uuteen täysin kotimaiseen lainapalveluun, joka tarjoaa lainaa joustavilla ja edullisilla ehdoilla helposti. 

Itsessään lainan hakeminen pitäisi olla aina joustavaa sekä mahdollisimman nopeaa. Siksi sivuistamme on tehty erittäin helppokäyttöiset. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään, joten voit rauhassa harkita lainan ottamista. 

Lainaa etsiessä ja valintaa tehdessä lainapalvelun suhteen kannattaa käyttää apuna lainavertailua, jossa pystyt valitsemaan itsellesi sopivan lainasummas ja näin löytämään tarpeisiisi sopivan.

Maksat ainoastaan nostamastasi summasta. Hakemuksen voi helposti täyttää sivuilta silloin kuin itselleen parhaiten sopii, mutta hakemukset vastaanotetaan vuorokauden ympäri ja maksuliikenne hoituu heti aukioloajan puitteissa. 

Uudet pikavipit

Listasimme tähän tämän hetken parhaimmat sekä suosituimmat lainapaikat, joista on mahdollista hakea edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Valitse itsellesi paras lainapaikka ja siirry maksuttoman hakemuksen täyttämiseen. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Lainaa:
1000 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
22 vuotta

Siirry hakemaan vakuudetonta ja edullista lainaa valitsemastasi lainantarjoajan kohdasta "Hae lainaa" - nappia.

Pikavippi lyhyesti

Pikalainalla tarkoitetaan tyypillisesti lyhyen aikavälin lainaa, jossa takaisinmaksu on yleensä 1 – 24 kuukautta. Pikalainan keskimääräinen lainasumma on 50 – 10 000 euroa.

 Pikavippi on tämän hetken suosituin lainaamis muoto nopeuden ja helppouden takia. Lainahakemuksen tekeminen vie vain hetken ja päätöksen saa yleensä heti ja rahat ovat tilillä jopa muutaman minuutin kuluessa. Oliko suunnitelmissa ottaa lainaa 100 €, 200 € vai enemmän johonkin suurempaan hankintaan?

Uusi lainapalvelu

Senttilaina.fi kautta voit hakea täysin vakuudettomia lainoja 50 – 60 000 euroon asti.  Uutena asiakkaana sinulla on mahdollisuus hakea korotonta ja kulutonta lainaa ja palvelun nykyisenä asiakkaana voit saada hyviä alennuksia joita lainapalveluilla on tarjolla. Katso kaikki vaihtoehdot kaikista eri lainapalveluista, joista voit saada lainaa heti.

Mistä nopea ja edullinen pikavippi? 

Jos et ole varma mistä saisit nopean ja edullisen pikavipin, niin suosittelemme kilpailuttamaan lainat.  Kilpailuttamisen ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon etkä maksa liikaa lainastasi.

Suosittelemme katsomaan: Mistä voi saada pikavippiä myös viikonloppuisin

Uusi pikavippi avattu 2019

Edullinen laina 

Senttilaina.fi tarjoaa asiakkailleen hyvän mahdollisuuden hakea helposti ja nopeasti edullista lainaa ilman vakuuksia.

Maksamalla lainan takaisin nopeammin, säästyt isoilta maksuilta ja näin ollen lainasi on edullinen. Ottaessa lainaa on suositeltavaa käyttää lainalaskuria, joka näyttää suuntaa antavan hinnan lainallesi sekä näet kaikki lainasi kustannukset.

Valitessasi lainapaikkaa, kannattaa katsoa kaikki lainapalvelut läpi ja hyödyntää mahdollinen tarjous esimerkiksi täysin kuluttomasta ja korottomasta ensilainasta. 

Tarjouksen lunastamisen jälkeen voit todeta saavasi edullisen pikavipin melkein jopa ilmainen vippi.

Onko olemassa edullista lainaa? Kyllä on, kannattaa katsoa halvimmat pikalainat ja uusimmat pikavipit, tällä tavalla voit tehdä jopa satojen eurojen säästön. 

Joustava laina

Uusi pikavippi tarjoaa asiakkailleen todella joustavat lainaehdot, jonka ansiosta luoton käyttäminen on sujuvampaa. Sen avulla äkillinen rahan tarve ei kaada taloutta ylösalaisin vaan voit joustavasti toteuttaa suunnitelmasi ilman niistä luopumista ja maksaa lainan takaisin itsellesi sopivassa aikataulussa.

Uusi pikaluotto tarjoaa uusia ominaisuuksia: Esimerkiksi uudistuksiin kuuluu maksuvapaat kuukaudet, mahdollinen eräpäivän siirto, ilmainen luottosopimus (luottosopimuksen tekeminen on ilmasta siihen asti kun nostat rahaa käyttöön)

Lue lisää: Onko olemassa muita joustavia luottoja