Pikavippi viikonloppuna

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Etsitkö lainapaikkaa josta olisi mahdollista hakea pikavippi viikonloppuna? Monet lainapaikat tarjoavat mahdollisuutta hakea pikavippejä myös viikonloppuna, mutta useimmissa paikoissa rahojensiirto tapahtuu vasta seuraavana arkipäivänä. Listasimme tähän kuitenkin top 5 parhaimmat pikalainat.

Pikalaina viikonloppuna

Netissä toimivien lainapalveluiden hakemuksien tekeminen on mahdollista 24/7. Kuitenkin lainahakemuksien hyväksyminen sekä rahojen siirtäminen asiakkaan tilille tapahtuu kyseisen lainapalvelu aukioloaikojen sisällä. Joten pikavipin hakeminen on mahdollista myös viikonloppuisin. Jotkut lainapalvelut pitävät palvelut avoinna myös viikonloppuisin, yleensä lauantaisin.

Kuitenkin suurin osa lainafirmoista eivät pysty puutteellisten resurssien takia pitämään yritystä avoinna, kun taas jollain yrityksillä pienemmän henkilöstön takia lainahakemuksien käsitteleminen voi olla hitaampaa. Tästä syystä jos halutaan lainaa heti sekä myös viikonloppuisin, kannattaa hakemus täyttää ja lähettää johonkin hieman suurempaan yritykseen. Listasimme tähän sivulle suosituimmat sekä parhaimmat paikat, johon lainahakemuksen voi jättää.

Esimerkiksi pankkilainojakaan ei makseta viikonloppuisin, vaan tilitys tapahtuu seuraavana pakkipäivänä. Lainapalvelu Bank Norwegian ei antamiensa tietojen mukaan maksa lainoja asiakkaiden tileille viikonlopun aikana, myös esimerkiksi Nordea sekä muut isommat pankit eivät rahansiirtoja silloin tee.

Pikavippi sunnuntaina

Johonkin lainapaikkoihin on mahdollista jättää lainahakemus arkipäivien lisäksi myös lauanataisin, Kuitenkin harvat yritykset myöntävät pikavippiä sunnuntaisin tai pyhäpäivinä. Jotta lainan myöntäminen on mahdollista, tulee kyseisen paikan asiakaspalvelu tai lainankäsittelyosasto olla avoinna. Jos lainahakemus on jätetty viikonloppuna ja kyseinen lainapaikka ei ole avoinna, niin hakemukset käsitellään sekä rahat tilitetään asiakkaalle vasta seuraavana arkipäivänä.

Pikavippien saatavuus

Perjaatteessa nettilainoilla ei ole erillistä rajoitusta siitä etteikö he voisi pitää palveluitaan avoinna myös viikonloppuisin, mutta osa paikoista on siltikin silloin suljettuna. Eli lainahakemus on mahdollista tehdä viikonloppuisin, mutta useimmat paikat käyvät hakemukset läpi sekä tilittävät rahat vasta seuraavana pankkipäivänä.

Mistä tiedän saanko pikavippiä viikonloppuna?

Joskus lainaa haettaessa voi olla epätietoinen siitä maksaako kyseinen lainapalvelu rahoja ollenkaan viikonloppuisin. Sen selvittämiseen kannattaa käyttää palvelun nettisivuja, josta löytää heidän aukioloajat. Jos kyseinen palvelu on avoinna myös viikonloppuisin, yleensä hakemuksien käsitteleminen sekä rahojen siirtäminen tapahtuu myös silloin.

Nopeiten ja parhaiten viikonloppuna toimivat lainapalvelut, jotka käsittelevät hakemukset digitaalisesti ilman henkilöstöä. Kyseinen palvelu on usein käytössä vain isommissa lainapalveluissa, joten jos rahan tarve on nopea ja se iskee viikonlopun aikana niin silloin kannattaa valita vähän isompi lainapaikka. Haitpa joustoluottoa tai pikalainaa, niin molempia lainatuotteita on mahdollista saada myös viikonloppuisin lainapaikkojen aukioloajoista riippuen.

Äkillisen lainan tarpeen iskiessä muista kuitenkin aina varata lainan ottamiselle tarpeeksi aikaa, jotta et tule jälkeenpäin sitä katumaan. Käytä apunasi kattavaa lainavertailua, jonka jälkeen lainan hakeminen voidaan aloittaa hakemuksen täyttämisellä. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat maksetaan yleensä tilille heti tai viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa. Tarkista kyseiset asiat ennen päätöksen tekoa lainaehdoista.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴