Pikavippi osamaksulla

Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: max. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Taskulaina lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 4 - 6 kuukautta
Korko: 10%
Blue Finance lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 4 kuukautta
Korko: 19,9%
Kaikki lainapalvelut

Lainan haku tilanteessa voi miettiä onko mahdollista saada pikavippi osamaksulla vuonna 2021? Silloin kun pikavippiä ei ole mahdollista maksaa kerralla takaisin, voi suurena etuna olla hakea pikalainaa osamaksulla. Kun kyseistä keinoa käyttää järkevästi ja tekee viisaita valintoja ei tämä nosta lainan hintaa niin paljoa. Listasimme tähän sivulle suosituimpia vippejä joita on mahdollista saada osamaksulla helposti netistä.

Lainaa netistä osamaksulla

Nykyään on mahdollista saada lainaa helposti osamaksulla, sillä usein lainat ovat sen verran isoja ettei niitä pysty maksamaan takaisin kerralla. Lainapaikat tarjoavat siis mahdollisuutta hakea netin välityksellä vippiä osamaksulla. Jos hakijat päättävät hakea lainaa osamaksulla, niin ainoana miinuksena on se ettei ne sisällä samanlaisia etuja kuin korottomat pikavipit.

Tällä hetkellä jos haluaa saada lainaa ilman korkoa niin sitä ei voi maksaa takaisin erissä, vaan takaisinmaksun pitää tapahtua kerralla sekä mahdollisimman nopeasti. Useimmat tarjolla olevat lainat voidaan maksaa takaisin erissä eikä se usein pienennä lainatarjontaa vaan sen takia että valitset kyseisen takaisinmaksu menetelmän.

Lue lisää: Mikä on koroton pikavippi

Pikavippi osamaksulla

Usein monella voi olla käsityksenä pikavipistä se että kyseinen lainatuote tulee maksaa takaisin kerralla. Kuitenkaan kyseinen käytäntö ei aina päde jokaiseen lainapaikkaan joka tarjoaa pikavippiä. Vaikka on olemassa sellaisia vippejä joissa takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä, niin nykyään kyseiset lainat ovat harvinaisempia kuin sellaiset pikavipit mitkä pitää maksaa takaisin pidemmällä laina-ajalla.

Tästä syystä kaikki muita pikalainoja paitsi korottomia pikavippejä on mahdollista saada helposti osamaksulla. Pikavippi ei siis pelkästään tämän ominaisuuden takia estä mahdollisuutta valita takaisinmaksua erissä, eikä yleensä myöskään lainan koko siihen vaikuta. Esimerkiksi joistain lainapaikoista on mahdollista saada 100 euron pikavippi osamaksulla, vaikka laina-aika onkin näissä usein lyhyt niin jotkut antavat mahdollisuuden maksaa sen pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Katso tästä: Mitkä paikat tarjoavat 100 euron lainaa

Helppo luotto osamaksulla

Yleensä isommissa luotoissa laina-aika tapahtuu osamaksulla itselleen sopivissa erissä, tästä syystä voi olla helpompaa sopia niihin osamaksu mahdollisuutta kuin pienempiin vippeihin. Yleisesti kuitenkaan luotto osamaksulla ei usein ole sen helpommin saaatavilla kuin pikalaina osamaksulla.

Jos kuitenkin haluat saada joustavamman takaisinmaksu mahdollisuuden tai löydät paremman luottotarjouksen pikavipin sijaan on se ominaisuuksiltaan myös ihan hyvä tapa ottaa lainaa osamaksulla. Tämän avulla pystyt rauhassa maksamaan lainaa takaisin itselleen sopivissa erissä, eikä lainan ottaminen kaada talouttasi tai aiheuta muitakaan ongelmia.

Jos lainan takaisinmaksamisessa ilmenee ongelmia, suosittelemme olemaan suoraan yhteydesssä lainantarjoajaan ja sopimaan jonkinlaisen ratkaisun lainan takaisinmaksamiseen. Jos jätät yhteydenoton tekemättä niin voi se pahimmillaan aiheuttaa sinulle luottohäiriömerkinnän tai luotonantajan toimesta lasku viedään ulosottoon. Jos maksukykysi on hyvä sekä tiedät ettei lainan ottaminen aiheuta ongelmia, siirry täyttämään maksuton lainahakemus ja saat rahat tilillesi heti tai viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa luotonantajasta riippuen.

Voit myös: Siirtyä lukemaan mistä paikasta saa haettua helposti luottoa


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot