Pikavippi 18v

Oletko 18-vuotias ja tarvitset pikalainaa nopeasti? Jos vastauksesi oli myöntävä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä löydät alta listattuna kaikki paikat josta 18-vuotias voi saada lainaa. Muista kuitenkin aina huomioida, että ikäraja vaikuttaa haettavaan lainasummaan.

Pikavippi 18-vuotiaille

bluefinance
4/5

Blue Finance

 Lainasumma: 100 – 2000 €
 Korko: 0 – 49 %
 Laina – aika: 3 – 36 kk

  • Ilmainen pikavippi
  • Pikavippi tilille saman päivän aikana
lainasto
3.5/5

Lainasto

 Lainasumma: 100 – 5000 €
 Korko: 48 – 60 %
 Laina – aika: 3 – 36 kk

  • Pikavippi tilille saman päivän aikana
saldo logo
3/5

Saldolimiitti

 Lainasumma: 100 – 5000 €
 Korko: 48 – 60 %
 Laina – aika: 3 – 36 kk

  • Pikavippi tilille saman päivän aikana

Pikalaina 18-vuotiaille

Yleensä pikavippifirmat vaativat 19 – 21 vuoden iän lainan myöntämiseen. Selitys sille on, että  18-vuotias ei ole saanut mahdollisuutta tienata palkkaa työelämässä. Nykyään on mahdollista 18-vuotiaan saada lainaa eri paikoista. Vuoden tai muutaman vuoden ei pitäisi vaikuttaa siihen oletko työelämässä ansainnut palkkaa. 18-vuotias voi olla taloudellisesti jopa fiksumpi kuin 21-vuotias.

Mikä ero on 18-vuotiaiden ja parikymppisten myönnettävissä lainoissa?

Lainojen suurudessa huomaa eron, sillä 18-vuotiaille myönnettävät lainasummat ovat pienempiä verrattuna parikymppisten lainoihin. Muuten eroa ei huomaa, vaatimukset ovat samat kuin muilla, eli:

– Suomen kansalaisuus.
– Pysyvä osoite Suomessa.
– Säännölliset tulot.

Tärkeämpänä kriteerinä pidetään kuitenkin sitä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos täytät kyseiset kriteerit ja omistat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, olet valmis hakemaan lainaa heti.
Lainasto sekä Blue Finance myöntävät lainoja 18-vuotiaille. Lainasummat ovat yleensä muutamien satojen eurojen arvoisia, koska tuhansien eurojen laina luetellaan liian suureksi lainaksi täysi-ikäisille. Kuitenkin muutaman sadan euron laina voi olla hyödyllinen äkilliseen tarpeeseen. Sinua on pyydetty festareille mukaan, eikä rahat riitä. Miten harmillista olisi jäädä hienosta reissusta pois rahan takia! 500 euron pikalainalla saat festarireissun toteutettua!

Nordcredit laina 18-vuotiaille

Nordcredit tunnetaan suomalaisen lainapalveluna, joka tarjoaa Lainasto Oy:n lainapalveluita. Nordcreditin avulla voit hakea lainaa joustavasti 100 – 3000 € ilman vakuuksia tai takaajia.

Enslainan ottajan saat 2000 euron noston ilman nostokuluja. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa ilmaisen lainahakemuksen avulla. Pääset lainalaskuriin Nordcredit kotisivuilta, jonka jälkeen sinut ohjataan tunnistautumisen jälkeen täyttämään lainahakemus. Pyydä ilmainen lainatarjous vaikka heti!

 

NordCredit

Nordcredit pikavippi 100 – 3000 €

  • Kuluton ensinosto 2000 €

Blue Finance laina 18-vuotiaille

Blue Finance on oiva vaihtoehto 18-vuotiaalle nopean lainan tarpeessa. Blue Financen kautta saat ensilainan ilman korkoja ja kuluja. Saat pikalainaa 100 – 300 euron suuruisena. Kun olet nostanut ensilainan, sinulla on mahdollisuus saada lainaa jopa 700 euroa.

Blue Financen kautta lainaa voi hakea kellon ympäri. Lainapäätöksen saat aina välittömästi, kunhan haet lainaa käsittelyaikojen puitteissa 7 – 23. 

bluefinance

Blue Finance pikavippi 100 – 2000 €

  • Ilmainen ensilaina 100 - 300 €

Lainasto 18-vuotias

Lainasto luetellaan yhdeksi Suomen kokeneimmaksi lainapalveluksi. Yksi sen suosituin lainapalvelu on joustoluotto, joka on suuruudeltaan 100 – 400 euroa. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainaston hakuprosessi on kokonaisuudessaan todella yksinkertainen, lainahakemuksen täyttäminen vie enintään pari minuutia. Kirjaudut palveluun, joka ohjaa sinut täyttämään vaaditut kohdat. Lainapäätöksen saat muutamasa minuutissa.

lainasto

Lainasto pikavippi: 100 – 3000 €

  • Kuluton ensinosto max 2000 €