Pikavippi 18v

Pikavippi 18v

Oletko 18-vuotias ja tarvitset pikalainaa nopeasti? Jos vastauksesi oli myöntävä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä löydät alta listattuna kaikki paikat josta 18-vuotias voi saada lainaa. Muista kuitenkin aina huomioida, että ikäraja vaikuttaa haettavaan lainasummaan. Jos haluat nähdä myös muutkin kuin suosituimmat pikavipit 18 vuotiaille voit katsoa lainavertailuamme etusivulla.

Pikavipit 18-vuotiaille

bluefinance

Lainaa:
1 – 5000 €

Maksuajat:
3 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Blue Finance tarjoaa pikavippiä 18-vuotiaalle 1 - 5000 euroa. Lainojen takaisinmaksuaika on joustavaa ja se vaihtelee 3 - 44 kuukautta. Palvelun käyttö on turvallista sillä Blue Financen toiminta on vastuullista ja läpinäkyvää. Siirry hakemaan lainaa edullisin koroin Blue Financen kautta painamalla "Hae lainaa"

omalaina.fi logo

Lainaa:
1 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Omalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, josta on mahdollista hakea lainaa 1 - 60 000 euroa 18 vuotta täyttäneen henkilön. Lainan takaisinmaksu vaihtelee 1 vuodesta 15 vuoteen saakka. Lainaa on mahdollista hakea heti ilman vakuuksia tai takaajia

Pikalaina 18-vuotiaille

Yleensä pikavippifirmat vaativat 19 – 21 vuoden iän lainan myöntämiseen. Selitys sille on, että 18-vuotias ei ole saanut mahdollisuutta tienata palkkaa työelämässä. Nykyään on mahdollista 18-vuotiaan saada lainaa eri paikoista. Vuoden tai muutaman vuoden ei pitäisi vaikuttaa siihen oletko työelämässä ansainnut palkkaa. 18-vuotias voi olla taloudellisesti jopa fiksumpi kuin 21-vuotias.

Lue myös: Pikavipit 19 vuotiaille

Mikä ero on 18-vuotiaiden ja parikymppisten myönnettävissä lainoissa?

Lainojen suurudessa huomaa eron, sillä 18-vuotiaille myönnettävät lainasummat ovat pienempiä verrattuna parikymppisten lainoihin. Muuten eroa ei huomaa, vaatimukset ovat samat kuin muilla, eli:

– Suomen kansalaisuus.
– Pysyvä osoite Suomessa.
– Säännölliset tulot.

Tärkeämpänä kriteerinä pidetään kuitenkin sitä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos täytät kyseiset kriteerit ja omistat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, olet valmis hakemaan lainaa heti.
Saldo sekä Blue Finance myöntävät lainoja 18-vuotiaille. Lainasummat ovat yleensä muutamien satojen eurojen arvoisia, koska tuhansien eurojen laina luetellaan liian suureksi lainaksi täysi-ikäisille. Kuitenkin muutaman sadan euron laina voi olla hyödyllinen äkilliseen tarpeeseen. Sinua on pyydetty festareille mukaan, eikä rahat riitä. Miten harmillista olisi jäädä hienosta reissusta pois rahan takia! 500 euron pikalainalla saat festarireissun toteutettua!

Blue Finance laina 18-vuotiaille

Blue Finance on oiva vaihtoehto 18-vuotiaalle nopean lainan tarpeessa. Blue Financen kautta saat ensilainan ilman korkoja ja kuluja. Saat pikalainaa 100 – 300 euron suuruisena. Kun olet nostanut ensilainan, sinulla on mahdollisuus saada lainaa jopa 5000 euroa. Blue Financen kautta lainaa voi hakea kellon ympäri. Lainapäätöksen saat aina välittömästi, kunhan haet lainaa käsittelyaikojen puitteissa 7 – 23. 

Lue lisää: Muista pikavippiä tarjoavista yrityksistä vuodelle 2020

bluefinance

Laina:
1 – 5000€
Maksuaika:
3 – 44 kk
Ikäraja:
18v