Parhaimmat nettilainat

Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: max. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Taskulaina lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 4 - 6 kuukautta
Korko: 10%
Blue Finance lainat
Lainasummat: 300 - 600 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 4 kuukautta
Korko: 19,9%
Kaikki lainapalvelut

Nykyään useimmat suomalaiset päättävät yllättävien menojen kustannuksiin hakea lainaa netistä. Netissä tarjolla olevia lainapalveluita on nykypäivänä paljon ja jokainen lainatuote toimii erilaisilla ehdoilla. Sopivan lainan löytäminen voi joskus tuntua hankalalta, joten tämän kirjoituksen tarkoituksena on helpottaa oikean lainan löytämistä. Listasimme tähän tämän hetken parhaimmat nettilainat vuodelle 2021.

Suosituin nettilaina 2021

Oikean ja parhaimman nettilainan löytäminen on hankalaa, jos ei tiedä tarvetta sekä sen hetkistä tilannetta. Tästä syystä valitsimme tähän suosituimmat nettilainat erilaisiin tarpeisiin. Ei ole olemassa yhtä parasta nettilainaa, sillä joku vaihtoehto voi olla omaan tarpeeseen paras ja toisen tarpeeseen taas huono.

Yleisimmät asiat, jotka vaikuttavat parhaimman lainan löytämiseen:

Tämän takia keräsimme listaan niin lyhyellä kuin pitkällä maksuajalla varustettuja lainapaikkoja. Voit myös valita lainapaikan joka tarjoaa pienempää tai suurempaa lainasummaa.

Näin haet lainaa netistä

Useimmat suomalaiset ovat voineet tottua hakemaan lainaa perinteisten pankkien kautta, joten lainan hakeminen netistä voi tuntua oudolta ja hankalalta. Kuitenkin netissä toimivien lainapaikkojen hakemukset ovat nopeampia sekä useimmiten lainat ovat jopa edullisempia.

Lainan hakeminen netissä aloitetaan valitsemalla itselleen sopivin lainatuote. Lainan hakeminen netin kautta on helpompaa, jos tässä vaiheessa tiedetään jo millaiselle lainalle on tarvetta. Kun itselleen sopiva lainapaikka löytyy, voit siirtyä painikkeesta heidän kotisivuilleen. Lainasivustojen käyttäminen on helppoa, sillä etisuville on usein valmiiksi aseteltu lainalaskuri, johon voi valita tarvittavan lainasumman sekä sille laina-ajan. Sopivan lainan löydyttyä olet valmis hakuprosessin aloittamiseen. Tässä kohtaa hakuprosessin vaiheet voivat vaihdella lainapaikasta riippuen, jotkut paikat vaativat tunnistautumista heti ja jotku vasta lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainanhakuprosessi netissä

Yleensä kun lainaa haetaan netistä niin lainanhakuprosessin vaiheet menevät seuraavasti:

Muista kuitenkin, että jokaisessa lainapaikassa lainanhakuprosessi ei ole samanlainen. Kuitenkin useimmissa paikoissa prosessin vaiheet menevät edellä mainitun mukaan. Kyseinen lista voi tuntua aikaa vievältä, mutta monet prosessin vaiheet ovat nykyään automatisoitu. Netissä lainanhakuprosessi vie aika noin 10 – 15 minuuttia, joten aikaa säästää huomattavasti enemmän kuin perinteisessä pankissa asioidessa.

Joten jos halutaan hakea lainaa nopeasti, kannattaa se nykypäivänä hakea netistä. Muista kuitenkin ennen lainan hakemista lukea tarkasti lainaehdot, jotta lainan kustannukset eivät pääse yllättämään.


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot