Lainaa pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla

Banko lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Lainaparkki
Lainaparkki
Lainaparkki lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Sortter lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,36 %
Rahalaitos lainat
Lainasummat: 500 - 70.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 -15 vuotta
Korko: 4,5 %
Omalaina.fi lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,19 %
Freedom Rahoitus lainat
Lainasummat: 1.000 - 60.000 €
Ikäraja: min. 20 vuotta
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Korko: 4,5 %
Suomenyhdistelylaina lainat
Lainasummat: 100 - 60.000 €
Ikäraja: min. 18 vuotta
Laina-aika: 12 - 240 kuukautta
Korko: 4,19%
Kaikki lainapalvelut

Nykyään netissä toimivat lainapaikat eivät tarjoa pelkästään pikavippejä, sillä useimmista paikoista voi hakea myös vähän isompaa lainaa joiden kuukausierät pysyvät kuitenkin suhteellisen pieninä.

Listasimme alapuolelle kaikki tämän hetken suosituimmat lainapaikat, joista on mahdollista hakea lainaa pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla vuodelle 2021. Listatuista paikoista kaikki pitää sisällään erilaiset ehdot, joten jokainen löytää varmasti itselleen oikean vaihtoehdon.

Laina pienellä kuukausierällä

Monelle tärkein asia lainaa haettaessa on yleensä hinta, kuitenkin isoin merkitys on kuukausierän suuruus. Selväähän on se, että laina on paljon helpompi maksaa takaisin mitä pienempi kuukausierä on. Tämän takia monet hakijat voivat valita kyseisen tavan maksaa takaisin vaikka tulot olisivatkin vähän pienemmät.

Mitkä asiat vaikuttavat kuukausierän suuruuteen?

Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat useat tekijät, kuitenkin yleisimmät asiat mitkä määrittelevät sen ovat seuraavat:

Kun nämän yhdistetään syntyy kuukausierä, sillä lyhennetään lainaa kerran kuukaudessa niin kauan että koko laina on maksettu kokonaisuudessaan pois. Ottamalla pienemmän lainan pidemmällä maksuajalla sekä korkojen alentamisella on mahdollista myös saada kuukausierää pienemmäksi. Usein kuitenkaan näihin seikkoihin ei voi aina vaikuttaa muuta kun ottamalla lainaa toisesta paikasta.

Mitä suurempi haettava laina on, sitä tärkeämmässä roolissa kyseiset tekijät ovat. Mitä suurempi lainasumma on, sen isompi merkitys koroilla on. Lainan lopullisesta hinnasta tulee suuri mitä kauemmin korot juoksevat.

Lainasumma määräytyy tarpeen mukaan

Usein lainan suuruus määräytyy sen mukaan millainen tarve on, tästä syystä useimmat hakijat eivät pysty ottamaan pienempää lainaa koska tarve vaatii suuremman. Tässä tilanteessa kuukausierää tarvitsisi saada alemmaksi, jolloin vaihtoehdoksi jää maksaa sitä hitaammin takaisin.

Lainojen kilpailutus on tärkeää

Yksi tärkeimmistä asioista lainaa haettaessa on ehdottomasti niiden kilpailuttaminen. Nykyään siitä on tehty helppoa niihin erikoistuneiden palveluiden ansiosta. Esimerkiksi Lendo on yksi tämän hetken suosituimmista lainojen kilpailutus palveluista netissä. Kyseisten palveluiden ansiosta on mahdollista saada useita lainatarjouksia valitsemillaan ehdoilla. Palvelujen ansiosta ehdot sekä maksuajat ovat sovittavissa.

On suositeltavaa käyttää näitä ilmaisia palveluita, jos tarkoituksena on hakea vähääkään isompaa lainaa. Tee kilpailutus vaikka olisitkin hakemassa 500 euron lainaa, mutta vielä tärkeämpää se on muistaa tehdä isommissa lainoissa ja luotoissa. Tämä keino on myös helpoin tapa saada selvyys siitä millaisia lainoja juuri sinulle tarjottaisiin. Jos haet lainaa pienemmällä kuukausierällä, valitse yläpuolelta olevasta taulukosta paras vaihtoehto ja hae sitä jo tänään! Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat maksetaan tilille yleensä heti tai viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa. Ennen lainan hakemista, tutustu jokaisen palveluntarjoajan sivustolla lainaehetoihin huolellisesti.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴