Taskulaina

Taskulaina

Taskulaina on pieni muutaman sadan euron kertaluotto.

Taskulaina lainaehdot:
Määrä300 - 600 €
Laina-aika4 - 6 kuukautta
Korko10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Taskulaina yhteystiedot:
YritysEuro24 Finance Oy
Y-tunnus2359181-9
Puhelinnumero030 603 5777
AsiakaspalveluArkisin 9 - 16
Kotisivutwww.taskulaina.fi
OsoiteAurakatu 8, 20100 Turku

Taskulaina kokemuksia (2)

Ville 16.12.2020

Helppoa ja nopeaa rahoitusta kun sitä tarvitsee. Suosittelen jos olet nopean rahan tarpeessa etkä jaksa vaivautua tutkimaan mahdollisuuksia tarkemmin.

Jere 26.1.2021

Hyvä uusi lainapalvelu, minimi laina-aika ilmeisesti voi olla myös 4 kuukautta?


Taskulaina.fi on suurimmalle osalle tuntematon luotonantaja, joka on perustettu koronapandemian aikana. Sen alku koki kovan kolauksen 2020 asetetun korkokaton seurauksena, tästä huolimatta se tarjoaa lainaa vaatimuksien mukaisesti. Taskulaina on sen verran uusi palvelu, että siitä löytyy vähän kokemuksia sekä arvosteluita, tästä syystä halusimme tutustua palveluun tarkemmin ja esitellä tällä sivustolla kaikki oleellisimmat asiat.

Useimmat lainapalvelut ovat joutuneet lopettamaan lainan myöntämisen uudet korkokaton asettamisen takia. Vielä toistaiseksi Taskulaina.fi on pysynyt markkinoilla korkokatosta huolimatta ja myöntää lainaa lakimuutoksen asettaman 10 % korolla.

Taskulaina tarjoaa täysin vakuudetonta pienlainaa 100 eurosta 600 euroon asti. Lainatuotteena toimii toistaiseksi voimassa oleva tililuotto. Tililuotto on käytettävyydeltään joustava, vaikka olisit hakenut 600 euron lainaa on sinun mahdollista tehdä useita pienempiä nostoja luottorajan puitteissa. Lainan maksamisen jälkeen koko 600 euroa vapautuu uudelleen nostettavaksi. Tililuoton vaatimuksissa lukee, että ensimmäisen noston tulee olla vähintään 300 euroa.

Verkkosivuston mukaan Taskulainan tililuotolle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa korkeintaan 6 kuukautta. Luottoehtojen mukaan ensimmäinen takaisimaksuerä muodostuu avausmaksusta ja avoimelle luottopääomalle kertyneestä luottokorosta. Näiden jälkeen seuraavilla maksuerillä lyhennetään lainapääomaa, joiden suuruus tulee olla vähintään 100 euroa, lukuun ottamatta ensimmäistä ja viimeistä maksuerää. Ensimmäiset ja viimeiset maksuerät voiva olla vaadittua 100 euroa alhaisempi.

Taskulainan takaisinmaksuerät ovat aina minimilyhennyksiä, halutessaan lainanhakija voi maksaa lainaa takaisin suuremmissa erissä ilman ylimääräisiä veloituksia. Vaikka lainasopimukseen on ilmoitettu takaisinmaksuajaksi 6 kuukautta, on laina mahdollista maksaa takaisin nopeammalla aikataululla.

Minkälaiset ovat Taskulainan korko ja kustannukset?

Tällä hetkellä Taskulaina korko voi koronan tuoman väliaikaisen korkokato vuoksi olla enintään 10 %, 30.9.2021 korkokaton päättyessä korko normalisoituu ja palaa takaisin Taskulainan ehtojen mukaisesti 20 %. Palvelu perii jokaiselta hakijalta 5 euron avauspalkkion, muut kustannukset määräytyvät lainasumman ja takaisinmaksuajan pohjalta. Jokaisella asiakkaalla on myös kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus luottosopimuksen allekirjoittamispäivistä alkaen.

Taskulaina.fi kertoo sivustollaan hinnoittelun olevan henkilökohtainen, nimelliskoron olevan kaikille sama. Palvelu lupaa maksaa asiakkailleen rahat tilille jopa seuraavan päivän aikana, jos luoton saamiselle on kiire, halutessaan voi valita pikanoston, josta peritään ylimääräinen 75 euron maksu.

Kuka voi saada Taskulainaa?

Varmistuaksesi Taskulainan saamisesta tulee sinun täyttää tietyt ehdot, jotka ovat samantyyliset mitä muillakin lainanmyöntäjillä. Voit hakea Taskulainan edullista ja joustavaa lainaa, kunhan täytät seuraavat kriteerit:

Taskulainan vaatimuksissa on yksi poikkeavuus, he ovat asettaneet lainan saamiselle korkeamman iän. Tämä perustuu luotonantoriskiin, joka on luonnollisesti korkeampi alhaisemmalla iällä. 20 vuoden ikävaatimus on vielä suhteellisen matala, useammissa lainapaikoissa ikärajaksi on voitu asettaa jopa yli 23 vuotta.

Kokonaisuutena Taskulainan ehdot ovat lähes identtiset muiden lainapalveluiden kanssa, myöskään puhtaiden luottotietojen vaatiminen ei ole mikään uusi asia. Suomessa toimivista pankeista ja rahoituslaitoksista mikään ei myönnä lainaa hakijalle, jolla on luottotiedoissa merkintöjä.

Taskulainan hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista

Taskulainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Siirry Taskulaina.fi verkkosivuille, etusivulta löydät lainalaskurin, josta valitset sopivan lainasumman 300–600 euron väliltä. Alapuolelta näet suuntaa antavat kulut ja kustannukset valitsemallesi lainasummalle.

Tämän jälkeen voit siirtyä eteenpäin painamalla kohtaa ”haet lainaa”, josta sinut ohjataan tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla. Täytä lainahakemuksessa esitetyt kohdat ja lähetä se eteenpäin arvioitavaksi. Saat myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen välittömästi. Siirry lainatarjouksen allekirjoittamiseen ja valitse haluatko rahasiirron tilillesi normaali- vai pikatoimituksella.

Taskulainan taustatiedot ja arvostelu

Taskulainan taustalla toimii suomalainen yhtiö nimeltään Euro24 Finance Oy, jonka päätoimiala on rahoitus- ja kuluttajaluottojen myöntäminen. Euro24 Finance Oy kuuluu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantorekisteriin ja se on osa Euro24 Group Oyj-konsernia.

Taskulainaa on vielä toistaiseksi todella vaikeaa arvostella, se on toiminut alalla niin vähän aikaa. Pienen lainan tarpeessa Taskulaina on hyvä palvelu, korko on matala, lainapäätös annetaan välittömästi ja rahat maksetaan yleisimpiin pankkeihin nopeasti. Käyttäjät ovat antaneet Taskulainalle positiivista palautetta myös hinnoittelusta, joka tehdään jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Meidän kokemuksemme ja arvostelut Taskulainasta:

Halusimme tarjota teille meidän näkemyksemme ja kokemuksen Taskulainasta. Ensivaikutelma on positiivinen, sivusto on helppokäyttöinen ja selkeä. Kaikki tärkeimmät asiat tulevat ilmi heti etusivulla. Sivusto on myös mobiilioptimoitu, joten lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti, vaikka puhelimella.

Yhtenä tärkeimpänä asiana lainasivustolla pidämme usein kysyttyä osiota, joka sivustolta löytyykin ehkä hieman suppeana. Tähän osioon palvelu voisi vielä enemmän panostaa ja lisätä oikeasti asiakkaille tärkeitä kysymyksiä sekä vastauksia. Plussaa annamme myös nopeasta asiakaspalvelusta, jonka pitäisi vastata asiakkaille 15 minuutin sisällä. Sivustolta löytyy myös kätevä Chatti, josta asiakaspalvelun tavoittaa muutamissa minuuteissa.

Pääosin Taskulaina on erittäin pätevä lainapalvelu, tärkeimpinä asioina pidimme yksinkertaista hakuprosessia, nopeaa asiakaspalvelua ja lainapäätöstä.

Vaikka kyseessä onkin pienempi pikavippi, suosittelemme harkitsemaan lainan ottamista varsinkin, jos takaisinmaksaminen tuottaa ongelmia. Jos tarvitset lainaa suurempiin hankintoihin, kannattaa valita lainanvälityspalvelu, joiden kautta voit löytää suuremman lainan matalalla korolla.


Senttilaina

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴

Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Suositut lainatuotteet:

Pikavipit Joustoluotot Kulutusluotot