Remppalaina

Remppalaina

Remppalaina kilapiluttaa remontti- ja rakennuslainat puolestasi

Remppalaina lainaehdot:
Määrä100 - 60000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,19 - 10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja18 vuotta
Remppalaina yhteystiedot:
YritysLvs Brokers Oy
Y-tunnus2521965–8
Sähköpostiasiakaspalvelu@remppalaina.fi
Asiakaspalvelu24h
Kotisivutwww.remppalaina.fi
OsoiteKalevankatu 20, 00100 Helsinki

Remppalaina kokemuksia (2)

Reiska 26.1.2021

Muistan remonttireiskan vuosikymmenten takaa ja sain idean rempata omaa kesämökkiä. Rahoitus vain uupui. Kiitos Remppalaina!

Pete 16.8.2020

Kylpyhuoneremonttiin on todella vaikea löytää rahoitusta perinteisiltä pankeilta. Siksi käännyin remppalainan puoleen. Suosittelen.


Remppalaina.fi on suomalainen lainavertailusivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään lainaa pienempään ja suurempaan remonttiin. Remppalaina.fi sivuston takana on LVS Brokers Oy, joka tarjoaa kuluttajille erilaisia sivustoja palveluiden kilpailuttamiseen. Taustalla toimivan yrityksen voi tunnistaa suositusta Omalaina.fi:stä, nämä molemmat palvelut ovat samaisen yhtiön käsialaa. Halusimme päästä pintaa syvemmälle ja auttaa sinua tuntemaan paremmin yrityksen taustatiedot ja miten edullista lainaa sen kautta voi hakea.

Remppalaina.fi palvelun kautta lainaa remonttiin 100–60 000 euroa

Olipa tarkoituksenasi tehdä kodin pieni pintaremontti, sisustaa ilmettä uudeksi tai tehdä isompi muutostyö, voi lainan hakeminen olla joissain tilanteissa ainoa tapa toteuttaa ne. Remppalaina.fi tarjoaa kuluttajille oivallisen tavan rahoittaa pienemmät ja suuremmat remontit, jätä palveluun yksi maksuton hakemus ja se kilpailutetaan useiden rahoitusyhtiöiden kautta.

Saat useita hakemuksia jopa 30 eri pankilta, ne ei sitouta sinua vielä lainan ottamiseen vaan voit rauhassa tutustua niihin. Jos jokin saamistasi tarjouksista vastasi odotuksiasi, siirry hyväksymiseen ja rahat maksetaan tilille jopa 15 minuutin kuluessa. Remonttifirmojen tarjonnassa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja, vertailemalla voit säästää huomattavasti rahaa. Lainaa remonttiin ei kannata kuitenkaan hakea liian suurta määrää, vaan laske realistinen summa, jonka takaisinmaksaminen ei tuota ongelmia.

Remppalaina hyödyt:

Ketä voi hakea Remppalainaa?

Remppalaina.fi-palvelua voi käyttää melkein ketä tahansa täysi-ikäinen kuluttaja, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilötunnus. Lainahakemuksen tekemiseen ei vaikuta elämäntilanne, mutta taloudellinen tilanne on oleellisempi osa. Remppalaina ei ole lainanmyöntäjä, vaan niiden kilpailuttaja, joten sillä ei ole osaa eikä arpaa lainan korkoon tai muihin ehtoihin. Osa luotonantajista voi myöntää remonttilainaa myös työttömille, tässä tapauksessa henkilön takaisinmaksukyky arvioidaan ja lopullinen päätös tehdään sen pohjalta. Remppalainaa voi saada joissain tilanteissa myös eläkeläinen, sinun tulee kertoa milloin eläkkeesi on alkanut, jotta luotonantaja voi arvioida lainansaamisen.

Remppalainan korko

Palvelun kautta haettujen lainojen korko voi vaihdella luotoantajien mukaan. Minimissään Remppalainan korko on 4,19 ja syyskuuhun asti maksimissaan 10%. Lainojen nimelliskorko ei voi siis olla yli 10 prosenttia voimassa olevan korkokattolain seurauksena. Korkokatto asetettiin pahentuneen koronaepidemian myötä, jotta kuluttajat eivät ylivelkaantuisi. Korkokatto on tämänhetkisten tietojen mukaan voimassa syyskuun viimeiseen päivään asti, tämän jälkeen korko voi palautua luottosopimuksen mukaiseksi. Muista tarkistaa omasta luottosopimuksesta asetettu korkosi, jotta osaat varautua mahdollisten kustannuksien nousemiseen.

Asiakkaiden ja meidän antamat arvostelut palvelusta

Tutustuessamme palvelun käytettävyyteen, voimme antaa positiivisia kokemuksia. Lainahakemuksessa vaaditut tiedot ovat lyhykäisiä eikä niiden täyttämiseen kulu aikaa kuin muutama minuutti. Vaikka hakemuksen täyttää, ei se sido asiakasta mihinkään eikä hänen ole pakko hyväksyä esitetyistä tarjouksista yhtäkään. Tarjouksia ei myöskään tarvitse erikseen hylätä, vaan ne voi jättää sellaisenaan.

Käyttäessään palvelua hakija ei käytännössä menetä mitään tarkastellessaan miten edullista remppalainaa voi saada. Palvelu ei voi kuitenkaan 100 % luvata asiakkailleen myönnettyä lainaa, sillä siihen vaikuttaa luotonantajat. Luotonantaja tekee lopullisen päätöksen kenelle lainaa voi myöntää ja minkälaiset ehdot se sisältää. Pankki tai rahoituslaitos tekee jokaisesta hakijasta luottoarvion hänen antamiensa tietojen perusteella.

Remppalainan kotisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, lainahakemus on heti etusivulla. Sivusto on myös kerännyt paljon tietoa remonttilainaa koskevista seikoista. Lainan lisäksi Remppalaina.fi suosittelee hakijoille myös remonttien kilpailuttamista, mikä tarjoaa rutkasti lisäarvoa. Sivusto on päivitetty ajantasaiseksi ja UKK antaa lisätietoja lainan ehdoista yms.

Positiivinen lista kyseisestä palvelusta on melkein loputon, löysimme myös joitain heikkouksia. Vaikka usein kysytyt kysymykset kohta on listattu sivustolle, on se mielestämme hiukan puutteellinen. Kysymyksiä on turhan vähän ja vastaukset ovat aika lyhyitä. Tähän osioon sivuston kannattaisi enemmän panostaa, sillä useimmat kuluttajat haluavat tietää lainapalvelusta mahdollisimman paljon lisäarvoa tuovaa tietoa, tämä tuo myös luotettavuutta hakijan ja palvelun välille. Näiden lisäksi negatiiviset palautteet ovat koskeneet asiakaspalvelua, joka toimii ainoastaan sähköpostilla. Useimmat kuluttajat haluaisivat saada palveluun yhteyden mahdollisimman nopeasti, ilman turhaa odottelemista.

Yhteenvetona voimme todeta palvelun olevan luotettava, nopea ja helppokäyttöinen. Lainan hakeminen ei vaadi vakuuksia ja tiedot suojataan salatulla yhteydellä. Voimme suositella kaikille remppalainaa tarvitseville tämän palvelun käyttämistä.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴