Rahoitu

Rahoitu

Rahoitu on luotettava ja turvallinen lainanvälityspalvelu

Rahoitu lainaehdot:
Määrä1000 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,5 - 10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Rahoitu yhteystiedot:
YritysSalus Group Oy
Y-tunnus2765805-6
Puhelinnumero03-41092000
AsiakaspalveluMa - Pe 9:00 - 16:00
Kotisivutwww.rahoitu.fi
OsoiteRuneberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Rahoitu kokemuksia (2)

Lennart 16.12.2020

Prkl, en olisi uskonut että lainakustannusten laskeminen on niin nopeaa kuin se Rahoitu.fi:ssä oli.

Jukka 22.3.2021

Helppo ja nopea lainavertailija. Suosittelen käyttämään jos et ole vielä kokeillut.


Rahoitu.fi on 100 % suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on perustettu palvelemaan suomalaisia. Palvelun taustalla toimii tunnettu yritys nimeltään Oy Salus Group Ab. Salus Gropu on suomalainen yhtiö, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2016. Kyseisellä yrityksellä on useiden vuosien kokemus lainanvälityspalveluiden pyörittämisestä niin Suomessa kuin Tanskassa ja Norjassa.

Rahoitus.fi auttaa kuluttajia löytämään ja kilpailuttamaan markkinoiden parhaimmat lainat, se tuo lainantarjoajat ja lainanhakijat yhteen paikkaan. Palvelu haluaa auttaa asiakkaita toteuttamaan omat unelmat ja haaveet ilman niistä luopumista.

Rahoitu on tunnettu ja turvallinen suomalainen lainanvälityspalvelu

Rahoitu.fi on suomalainen lainavertailusivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään omien tarpeiden mukaisen ja edullisen lainan. Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä useiden tunnettujen ja vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, jolla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Rahoitu.fi on saanut myös oikeuden käyttää avainlipputunnusta, joka takaa sen kotimaisuuden ja turvallisuuden. Turvallisuus on palvelun yksi tärkeimmistä elementeistä, se on mukana myös päätöksien tekemisessä. Se noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä sekä asiakkaiden antamat tiedot annetaan suojatussa tilassa.

Kilpailuttaa lainat maksuttomasti puolestasi 60 000 euroon asti

Rahoitu.fi palvelun tarkoituksena on hoitaa lainojen kilpailuttaminen asiakkaidensa puolesta. Sen avulla voit saada useista lainapaikoista tarjouksia vain täyttämällä yksi hakemus. Lainaa voit hakea 1000–60 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu ei siis itse myönnä asiakkailleen lainaa, vaan se pyytää useilta yhteistyöpankeilta tarjoukset.

Rahoitu.fi-palvelua käyttämällä saat useita hyötyjä:

Lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja se vie vain muutaman minuutin. Parhaimmillaan voit saada heti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Näet tarjoukset sähköpostistasi tai kirjautumalla Rahoitu.fi-palveluun omilla tunnuksillasi.

Saamistasi tarjouksista voit valita omiin tarpeisiin sopivan, hyväksyä sen ja jäädä odottelemaan lainan maksamista. Jos mikään tarjouksista ei miellyttänyt, ei sinun tarvitse hyväksyä yhtäkään. Lainatarjouksien pyytäminen on ilmaista ja se ei sido vielä lainan ottamiseen.

Miten Rahoitu.fi lainan korko määräytyy?

Palvelussa jokainen yhteistyötä tekevä pankki käsittelee kaikki lainatarjoukset henkilökohtaisesti ja antaa tarjoukset omien ehtojen sekä lainanmyöntöperiaatteiden mukaan. Käytännössä palvelu toimii samalla tavalla kuin mitä muut lainanvälittäjät. Rahoitu ei voi itse vaikuttaa lainan korkoon, koska se ei ole lainanmyöntäjä.

Korko voi vaihdella tyypillisesti hakijan ja valitun pankin mukaan. Yhteistyötä tekevät pankit haluavat tarjota räätälöityjä ja yksilöllisiä lainatuotteita, johon vaikuttaa haettu lainasumma sekä hakijan taustatiedot.

Kuka voi käyttää Rahoitu.fi-palvelua?

Kuka tahansa voi käyttää Rahoitu palvelua ja ehtojen täytyttyä saada myös lainaa. Lainan saamiseen kuitenkin edellytetään joitain tiettyjä ehtoja mitä hakijan tulee täyttää. Rahoitu palvelusssa ehdot ja edellytykset ovat seuraavanlaiset:

Palvelun kautta haetun lainan voi käyttää omaan valitsemaansa asiaan, mutta parhaiten laina soveltuu yhdistelylainaksi tai isomman kulutusluoton hakemiseen. Palvelua voi käyttää ikävaatimuksen ja riittävien tulojen täydennyttyä.

Rahoitu.fi kokemuksia ja arvostelut

Rahoitu.fi on luotonvälitystoiminnassaan suhteellisen uusi tulokas, mutta taustalla toimiva yritys jo vanha konkari. Halusimme itse tutustu palvelun käyttämiseen kuluttajan näkökulmasta ja heittää faktat tiskiin. Kokemuksemme perustella palvelu on helppokäyttöinen, hakemus on selkeä ja nopea.

Plussaa on myös se, että palvelun kanssa yhteistyötä tekeviä pankkeja ja rahoituslaitoksia on jopa yli 20. Tämä antaa kuluttajalle suuremman mahdollisuuden saada parhaimmat tarjoukset ja lainat. Korviimme ei ole kantautunut isoa ryöppyä negatiivisia palautteita, vähäiset ongelmat ovat koskeneet nettisivun käytettävyyttä ja jatkuvaa sähköpostimarkkinointia.

Trustpilot-sivustolla palvelu on saanut arvosanaksi 4,5/5 tähteä, joka on huippuhyvä.

Listasimme tähän loppuun vielä Rahoitu.fi risut ja ruusut:

Ruusut: Palvelun käyttäminen on maksutonta ja yhteistyöpankkeja on jopa 20. Yhdellä hakemuksella on mahdollista saada useita lainatarjouksia, näin aikaa jää muihin tärkeämpiin asioihin. Asiakaspalvelu on suomenkielinen ja se reagoi kuluttajien palautteisiin aktiivisesti sekä nopeasti.

Risut: Asiakkaiden mielestä hakemuksen täyttämisen jälkeen palvelu lähettää liikaa lainamanioksia ja muuta markkinointia. Tämän lisäksi nettisivut pitäisi olla modernimmat.

Loppupeleissä positiivisten palautteiden osuuden ollessa korkeampi voidaan sanoa palvelun olevan todella luotettava. Voimme suositella Rahoitu.fi-palvelua kaikille lainaa tarvitseville suomalaisille kuluttajille. Käyttämällä kilpailutus- ja välityspalveluita on se nopein tapa löytää parhaimmat lainatarjoukset.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴