Lainasto

Lainasto

Lainasto löytää edulliset pienlainat kaikille kuluttajille.

Lainasto lainaehdot:
Määrä100 - 600 €
Laina-aikaVaihteleva
Korko4,9%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja23 vuotta
Lainasto yhteystiedot:
YritysGF Money Consumer Finance Oy
Y-tunnus2382033-5
Puhelinnumero0600 30 6000
Asiakaspalvelu24h
Kotisivutwww.lainasto.fi
OsoiteLinnankatu 18, 20100 Turku

Lainasto kokemuksia (2)

Kirsikka 20.3.2020

Tuli äkillinen hankinta ja tarvitsin pienempää rahoitusta. Testasin lainastoa ja sain 600 euroa tililleni samana päivänä.

Simo 11.3.2021

Netistä lainan hakeminen tuntui jotenkin kaukaiselta ajatukselta. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden ja hain pienen rahoituksen lainastosta. voin suositella!


Lainasto on tarjonnut kuluttajille rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011, sen taustalla toimii luotettava suomalainen yritys nimeltään GF Money Consumer Finance Oy. Lainamarkkinoiden toiminta on kehittynyt hurjasti vuosien varrella ja nykyisin GF Money Consumer Finance Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempia ja luotettavia rahoitusratkaisuja.

Jo vuonna 2011 yritys halusi lanseerata palvelun, joka on helposti saatavilla, he onnistuivat siinä tuodessaan markkinoille Lainaston. Lainaston rahoitusratkaisujen ominaisuuksiin kuuluu luotettavuus, turvallisuus, vakuudettomuus ja helppo saatavuus. Teimme tästä Lainaston sivusta selkeän ja kattavan esittelyn, jotta lainan hakeminen on sujuvampaa.

Lainasto on erikoistunut tarjoamaan pienlainoja

Lainaston tavoitteena on ollut alusta asti tarjota kuluttajille helppoja pienempiä kulutusluottoja ja pienlainoja. Palvelu on halunnut asettaa lainoille mahdollisimman helpon takaisinmaksu periaatteen, joka tapahtuu 4 erässä. Lainasto kutsuu pienempää lainatuotettaan pikavipiksi, sillä rahat voi saada tilille jopa 15 minuutissa, mutta mitä tarkoittaa 59 euron lisämaksu?

Sivuston mukaan palvelu perii 59 euron lisämaksun pikasiirrosta, jos rahat haluaa saada tililleen mahdollisimman nopeasti, muuten rahansiirron kesto on normaalisti 5 arkipäivää. Lainaston pikavippien lainasummat vaihtelevat 100 – 600 euron väliltä ja niissä on 4 kuukauden takaisinmaksuaika. Pienlaina on oiva valinta silloin kun rahantarve iskee äkillisesti ja tarvittava lainasumma on pienempi. Palvelun tarjoamat pikalainat ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Voit hakea Lainaston pikavippiä, kunhan täytät seuraavat kriteerit:

Lainaston tarjoama lainatuotteet soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin, varsinkin jos kyseessä on pienehkö lainatarve. Lainatuotetta voi hyödyntää niin yllättäviin kuin suunniteltuihin menoihin. Lainanhakuprosessin alkuvaiheessa Lainasto haluaa varmistua siitä, että hakija suoriutuu lainan takaisinmaksamisesta. Luotonantokyky arvioidaan hakemukseen täytettyjen henkilötietojen ja taloudellisen tilanteen pohjalta. Palvelun kovana kilpailijan toimii pikavippifirmana tunnettu Blue Finance, jonka luotonmyöntöperusteet ovat lähes identtiset Lainaston kanssa.

Lainatuotteiden korko

Lainaston tarjoamien lainojen korot ja kustannukset eivät kauheasti poikkea muista vastaavista palveluista. Vuonna 2019 asetettiin voimaan väliaikainen korkokatto estämään kuluttajien ylivelkaantumista. Pahentuneen koronapandemian seurauksena korkokattoa jatkettiin vuonna 2020 ja tämän hetkisten tietojen perusteella sen pitäisi päättyä syyskuussa 2021. Korkokatto leikkasi kuluttajaluottojen enimmäiskoron kymmeneen prosenttiin. Huomioithan korkokaton päättymisen jälkeen 1.10.2021 korko palautuu takaisin lainasopimukseen sovitun koron mukaiseksi. Korkokatto on hyvä mahdollisuus hakea edullisempaa ja matalakorkoisempaa pikavippiä.

Helpotimme sinua ymmärtämään lainan tyypillisiä korkoja ja kustannuksia ottamalla tähän esimerkin Lainaston sivuilta: ”Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 euroa, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,0 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 euroa, jolloin takaisimaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €".

Kaikki laskelmat ovat suuntaa antavia, tarkemmat tiedot koroista, ehdoista ja muista kustannuksista näet omasta lainasopimuksesta. Lainasopimukseen on myös merkitty tarkat päivämäärät kuukausieristä, jolloin lyhennät lainaa.

Miten haen lainaa Lainaston kautta?

Lainaston lainatuotteiden hakeminen verkkosivston kautta on nopeaa ja yksinkertaista. Prosessi kokonaisuudessaan tapahtuu täysin verkossa ilman ylimääräisä käyntejä pankissa. Aloita lainan hakeminen luomalla palveluun käyttäjätili henkilötunnuksen, sähköpostin ja puhelinnumeron avulla. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja siirry eteenpäin varsinaisen hakemuksen täyttämiseen.

Täytä hakemuksessa vaaditut henkilötiedot ja muut oleelliset asiat, jotka voivat vaikuttaa lainan saantiisi. Lähetä hakemus eteenpäin, yleensä lainapäätöksen saa jo 5-15 minuutissa. Lainanhakuprosessi vie kokonaisuutenaan muutaman minuutin, joten vaikket hyväksyisikään tarjousta voit tarkistaa miten edullisesta Lainaa Lainasto pystyy tarjoamaan.

Meidän ja asiakkaiden antamia kokemuksia sekä arvosteluja

Kokemuksiemme perusteella Lainasto on turvallinen ja helppokäyttöinen palvelu. Lainahakemus on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja selkeäksi sekä ehdot olivat luotettavia eikä niissä herännyt mitään epäselvyyksiä. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen palvelu näyttää asiakkaalle selkeästi kuukausierät, joten pystyt hyvin ennakoimaan tulevia maksuja ja sovittamaan ne muiden menojen rinnalle.

Lainasto on tunnettu Suomen lainamarkkinoilla jo pidemmän aikaa ja sen yksi ominaispiirre on luotettavuus. Huomasimme, että palvelu selkeästi pystyy nykyään tarjoamaan lainaa paljon edullisemmin mitä heidän alkuaikoinansa. Aikaisemmin Pikavippien lisäksi Lainastosta pystyi hakemaan isompia luottoja, nykyään lainasummat ovat 300-600 euroa eikä se myönnä enää uusi joustoluottoja.

Mielestämme Lainaston kotisivut ovat modernit ja todella selkeät. Kaikki tärkeimmät asiat lainaa liittyen löytyvät heti ilman turhaa etsimistä. Positiivista palautetta voimme antaa yrityksen taustatiedoista, esimerkeistä lainojen kuukausieriin ja kustannuksiin liittyen sekä yleisestä riittävästä tiedosta, joka antaa hakijalle rutkasti lisäarvoa. Negatiiviset palautteet koskevat maksullista asiakaspalvelua, jonka voisi korvata maksuttomalla ja nopealla chat-palvelulla. Kokonaisuutena Lainasto on rehti suomalainen yritys, joka pystyy tarjoamaan kuluttajille reiluja kilpailukykyisiä lainoja.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴