Komplett Bank

Komplett Bank

Joustavaa rahoitusta kaikkiin elämäntilanteisiin.

Komplett Bank lainaehdot:
Määrä1000 - 50 000 €
Laina-aikaJoustava
Korko4,9%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja23 vuotta
Komplett Bank yhteystiedot:
YritysKomplett bank ASA
Y-tunnus2757331–9
Puhelinnumero09-42452288
AsiakaspalveluMa - Pe 10:00 - 17:00
Kotisivutwww.komplettbank.fi
OsoitePL 7640, 00002 Helsinki

Komplett Bank kokemuksia (2)

Marikki 5.9.2020

Norjalaisuus tuotti aluksi vähän epäluotettavuutta mutta loppujen lopuksi rahat tulivat sovitusti tilillein.

Tepi 4.5.2021

Hain isompaa lainaa uutta asuntoa varten. myönteisenn lainapäätös tuli heti ja hämmästyin miten rahat maksettiin tilille jo samana päivänä.


Komplett Bank tunnetaan norjalaisena pankkina, joka tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja ja muita jälleenrahoituspalveluita edullisin ehdoin ilman vakuuksia. Tämä kyseinen norjalainen pankki perustettiin vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla. Komplett Bank huomasi toiminnan lähtevän nousu kiitoon Norjassa, joten se päätti laajentaa toimintansa myös Suomeen ja Ruotsiin. Yhtiö kasvatti tunnettuuttaan laina-, säästö- ja kulutusluottomarkkinoilla, joten se laajensi palveluitaan lanseeraamalla joustoluoton vuonna 2017 ja luottokortin Suomeen vuonna 2019.

Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä Komplett Groupin kanssa, joka on yksi Pohjoismaisen johtavin verkkokauppojen taustalla toimiva yhtiö. Komplett Bank ehti kasvattaa asiakaskuntaansa rutkasi ja vuoden 2018 lopussa sillä oli jo 1,6 miljoonaa asiakasta. Monelle suomalaiselle kyseinen palvelu voi olla tuttu esimerkiksi slogaanistaan ”jotkut ovat joustavampia kuin toiset”, tähän lausahdukseen on voinut törmätä avatessaan radion. Mutta millainen rahoitusratkaisuja tarjoava palvelu on kyseessä ja mitä asiakkaat tuumaavat sen tarjoamista lainatuotteista sekä käytettävyydestä. Me otimme selvää tärkeämmistä asioista ja listasimme ne tähän tiivistetysti pieneen pakettiin.

Millainen on Komplett Bank?

Komplett Bank on alun perin lähtöisin Norjasta, jossa se aloitti toimintansa vuonna 2014. Kolme vuotta tämän jälkeen se laajensi toimintaansa Suomeen. Komplett Bank ei ole mikään pieni lainapalveluita tarjoava taho, sillä se löytyy listattuna Oslon pörssistä. Rahoitusalan lisäksi yhtiön toimintaan kuuluu verkkokauppaliiketoiminta, jossa on mukana useampia tunnettuja brändejä. Komplett Bankin taustalla toimiva Komplett Group on vanha ja tunnettu tekijä, sillä on historiaa jo 1990-luvulta asti.

Historian lisäksi useampia kuluttajia varmasti kiinnostaa Komplett Bankin luotettavuus. Eiköhän edellä mainitut seikat tee kyseisestä yhtiöstä aika luotettavan, pitkän historian ja vankan kokemuksen kautta. Suomessa Komplett Bank noudattaa maamme lakeja ja kuluttajasuojalain säännöksiä. Vaikka kyseessä on norjalainen yhtiö, tarjoaa se lainanhakijoille asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse suomen kielellä. Joten ongelmatilanteiden tai kysymyksien ilmaantuessa ei tarvitse jäädä yksin vain siitä syystä, että miettii mahdollista kielimuuria.

Komplett Bankilla ei ole Suomessa varsinaista konttoria, vaan toiminta tapahtuu täysin verkossa. Palvelu tarjoaa kuluttajille monenlaisia rahoitusratkaisuja joustoluotosta luottokortteihin.

Komplett Bankin joustoluotto on aidosti joustava

Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on luotettava ja aidosti joustava rahoitusratkaisu elämän erilaisiin tilanteisiin. Lainatuote tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden päättää itse takaisimaksuajasta ja palvelu perii koron ainoastaan nostetusta lainasummasta. Tästä syystä Komplett Bankin joustoluotto on oikeasti nimensä mukaisesti joustava ja se soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Joustoluotto sisältää 1000–50 000 euron suuruisen lainan, joka ei sisällä ennalta määriteltyä laina-aikaa. Lainaa on mahdollista nostaa omien tarpeiden mukaisesti ja lyhennyksen aikatauluun voi itse vaikuttaa. Komplett Bank on halunnut lanseerata lainatuotteen, joka mukautuu jokaiselle hakijalle sopivaksi. Joustavuuden edun huomaa esimerkiksi kuukausina, jolloin lainaa ei pysty lyhentämään kuin minimisumman.

Millaiset on joustoluoton korot ja kustannukset?

Komplett Bankin tarjoaman joustoluoton nimelliskorko on 4,9 % - 19,9 %, tähän vaikuttaa suoranaisesti hakijan taloudellinen tilanne. Nimelliskorko määrittelee lainasta maksettavan koron määrän, joka ei sisällä muita mahdollisia lainakuluja. Vaikka palvelu esittää sivustollaan lainojen nimelliskoron olevan edellä mainittu, se ei kuitenkaan tällä hetkellä ole mahdollinen. Väliaikaisen korkokaton seurauksena lainojen nimelliskorko voi olla maksimissaan 10 %. Korkokatto on näillä näkymin voimassa 2021 syyskuun loppuun asti. Korkokaton päättyessä lainasta veloitetaan sopimuksen mukaista korkoa, jos se on yli 10 prosenttia.

Komplett Bankin tarjoamaan joustoluoton hintaan vaikuttaa myös muut kustannukset, kuten avausmaksu, joka voi olla 0–49 euroa, hinta perustuu myönnetyn lainan suuruudesta. Avausmaksun lisäksi luotto sisältää kuukausittaisen tilinhoitopalkkion, joka on 3–8 euroa, tähänkin vaikuttaa suoranaisesti luotonmäärä. Jos asiakas haluaa maksuttoman sähköisen laskun sijaan paperilaskun, veloitetaan siitä 5 euroa.

Halusimme ottaa tähän konkreettisen lainaesimerkin Komplett Bankin sivustolta: Lainan korko 9,49 %, todellinen vuosikorko 11,90 %, lainasumma 10 000 euroa 5 vuoden takaisinmaksuajalla, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €. Yhteensä 13 135 euroa, jolloin kuukausittaiset maksuerät ovat 219 €.

Komplett Bankin minimi 4,9 % nimelliskorko on muita vastaavia palveluita edullisempi. Useammilla vastaavilla pankeilla tämä luku on tyypillisesti 8 % ylöspäin. Jos vertailun kohteeksi haluaa ottaa korkotason, voi se olla suhteellisen hankalaa sillä useimmat rahoituslaitokset myöntävät lainat henkilökohtaisella korolla. Tyypillisesti pankkien ilmoittamien vakuudettomien lainojen korko on minimitasoa korkeampi. Korkotaso on mahdollista selvittää Komplett Bankin sivustolta löytyvällä maksuttomalla lainahakemuksella, joka ei ole vielä sitova. Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä useiden tunnettujen lainanvälittäjien kanssa, joten yhdellä hakemuksella voi parhaimmillaan saada useita lainatarjouksia 20 yhteistyöpankilta.

Voinko yhdistää vanhat lainat Komplett Bankin joustoluotolla?

Lainojen yhdistäminen on aina järkevä ratkaisu, varsinkin jos luottoja on kasaantunut paljon. Yhdistelylainassa maksat useiden korkojen ja kustannuksien sijaan vain yhden lainan maksuja. Melkein jokaisessa tilanteessa, jossa yhdistelylaina on otettu, on se ollut paljon edullisempi vaihtoehto. Komplett Bank tarjoaa lainojen yhdistämistä joustavan ja edullisen joustoluoton avulla. Parhaimmassa tapauksessa voit saada edullisen yhdistelylainan, jonka avulla voit säästää lainakuluissa kuukausittain selvää rahaa.

Lainojen yhdistäminen on paras vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos henkilöllä on useita avoinna olevia pikavippejä. Pienempiä lainoja tai osamaksuja on voinut kerääntyä liikaa eikä niiden maksamisesta selviydy ilman ongelmia. Komplett Bankin tarjoamaan yhdistelylainaan voi saada edullisemman koron, joka sisältää pidemmän takaisinmaksuajan. Tämän ansiosta rahaa jää muuhun kuin useiden lainojen lyhentämiseen ja niiden kustannuksien maksamiseen.

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa kuitenkin muistaa tarkistaa nykyisten lainojen kustannukset, jotta pystyt varmistamaan, onko uuden lainan hakeminen järkevä ja edullisempi ratkaisu. Voit kilpailuttaa yhdistelylainan Komplett Bankin lainanvälittäjien avulla.

Ketä voi hakea joustoluottoa?

Komplett Bank on asettanut lainan myöntämiselle muutamia ehtoja, joiden täyttämisen jälkeen hakija voi saada parhaimmillaan lainan tilille saman päivän aikana. Lainan hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, sähköposti ja puhelinnumero. Lainan hakeminen ja sopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu täysin verkossa.

Voit käyttää Komplett Bankin palveluita, kunhan täytät seuraavat ehdot:

Netistä löytyvät kokemukset Komplett Bankista

Komplett Bank on ehtinyt toimia Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia, joten netistä löytyy jonkin verran asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja. Halusimme henkilökohtaisesti tutustua asiakkaiden kokemuksiin kyseisen palvelun käytettävyydestä. Useimmat palautteet olivat positiivisia koskien isompaa lainasummaa muihin palveluihin verrattuna. Negatiivista palautetta palvelu sai hitaasta asiakaspalvelusta.

Meidän kokemuksien perusteella Komplett Bank on kuitenkin luotettava palvelu, se tarjoaa kohtalaisen suurta lainasummaa vakuudettomasti ja lainan takaisinmaksuaikaan pystyy itse suoranaisesti vaikuttamaan. Palvelun tarjoamat rahoitustuotteet ovat hyviä varsinkin isompaan lainantarpeeseen ja esimerkiksi lainojen yhdistämiseen.

Lainanhakuprosessi vaihe vaiheelta

Parhaimmassa tapauksessa Komplett Bankin kautta voi saada lainaa alle vuorokaudessa. Lainan hakeminen tapahtuu 100 % verkossa ja sitä voi hakea kellonajasta ja päivästä riippumatta. Palvelu lähettää alustavan lainatarjouksen jopa muutamissa minuuteissa. Kokonaisuudessaan lainanhakuprosessi on nopea. Helpottaaksesi hakemista käymme seuraavaksi läpi prosessin vaihe vaiheelta:

  1. Siirry Komplett Bankin sivustolle täyttämään maksuton hakemus. Valitse tarvittava lainasumma 1000–50 000 euroa ja pyydetyt henkilökohtaiset tiedot. Hakemuksen käsittely tehdään verkon välityksellä ilman turhaa lainaneuvottelua. Hakemuksen voi täyttää milloin tahansa 24/7. Komplett Bank pyytää hakemuksessa jokaisen henkilön kuukausittaisia tuloja, joten varaudu ottamalla niistä kopio työpöydällesi.
  2. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse erikseen varata panttia lainalle tai pyytää takaajaa lainallesi. Usein lainat, jotka vaativat vakuuksia, on niiden hakeminen työläämpää ja aikaa vievää. Vakuudettomat lainat voi parhaimmillaan saada tilille jo samana päivänä.
  3. Hakemuksen täyttämisen jälkeen klikkaa ”lähetä hakemus”-painiketta. Tässä kohtaa olet maaliviivalla lainan hakemisen suhteen. Tyypillisesti ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi heti. Tilanteesta riippuen Komplett Bank voi pyytää sinulta lisädokumentteja esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitista tai veropäätöksestä. Dokumentit voi lähettää kätevästi Komplett Bankin sivuilta tai sähköpostilla.
  4. Dokumenttien tarkistuksen jälkeen hakija saa lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä. Lainasopimukseen on kirjattu sinulle myönnetty henkilökohtainen korkoprosentti.
  5. Tutustu saamiisi dokumentteihin huolellisesti ja siirry allekirjoittamaan sopimus omien pankkitunnuksien avulla. Laina on nostettavissa parhaimmassa tapauksessa samana päivänä, kun olet toimittanut hakemuksen.

Komplett Bank tarjoaa myös Mastercard luottokorttia

Joustoluoton lisäksi Komplett Bank laajensi Suomessa tuotteitaan luottokorttiin keväällä 2019. Norjassa luottokortti on kuulunut valikoimaan jo kauemmin. Komplett Bank tarjoaa Mastercard-luottokorttia, joka on vuosimaksuton ilmaiset käteisnostot omaava kortti. Kortin kanssa maksetuille ostoksille voi parhaimmillaan saada korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää.

Komplett Bank luottokortti myönnetään seuraavien ehtojen täyttäville hakijoille:

Mastercardin luottoraja määritellään asiakaskohtaisesti jopa 5000 euroon saakka. Isommille ostoksille Komplett Bank tarjoaa maksulykkäysvaihtoehtoa, esimerkiksi jos 50 päivän maksuaika tuottaa taloudellisia ongelmia, voit halutessasi ottaa lykkäystä ostosten maksamiselle 3, 6 tai 9 kuukautta. Tämä edellyttää sitä, että olet muistanut tehdä maksulykkäysilmoituksen silloin kun olet maksanut ostoksesi. Vapaavalintaisen maksulykkäyksen aikana ei kerry korkoa, vaan maksat Komplett Bankin hinnaston mukaisen maksulykkäysmaksun.

Jos maksat käyttämäsi luoton kokonaan pois eräpäivään mennessä, ei se kerrytä korkoa. Luottokortti ei sisällä ylimääräistä vuosimaksua tai muita kustannuksia, voit siis käyttää korttia maksuttomasti, kunhan muistat maksaa käyttämäsi luoton ajoissa kokonaan pois.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴