Käyttöraha

Käyttöraha

Käyttöraha tarjoaa vakuudettomia lainoja joustavasti.

Käyttöraha lainaehdot:
Määrä2000 - 50 000 €
Laina-aika3 - 15 vuotta
Korko4,9%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja23 vuotta
Käyttöraha yhteystiedot:
YritysDraivi Media Oy
Y-tunnus2464551-6
Sähköpostiinfo@kayttoraha.fi
Asiakaspalvelu24h
Kotisivutwww.kayttoraha.fi
OsoiteAlvar Aallon Katu 5 B LT1

Käyttöraha kokemuksia (2)

Mirkku1.1.2020

Olen joskus aikaisemmin hakenut lainaa suoraan Kompett Bankilta joten käyttörahan kautta hakeminen oli luontevaa.

Make 5.2.2021

Voin suositella käyttörahaa. hakemus oli yksinkertainen ja sain rahaa aika nopeasti tililleni.


Käyttöraha lanseerattiin markkinoille vuonna 2012, sen omistaa suomalainen yritys nimeltään Draivi Media oy. Palvelu on ehtinyt toimia lainamarkkinoilla jo lähes kymmenen vuotta, joten se todellakin tietää millaisia rahoitusratkaisuja kuluttajat tarvitsevat. Yritys lähti vauhdikkaasti lentoon jo ensimmäisten vuosien aikana ja sen liikevaihto pomppasi yli 3 miljoonaan euroon.

Käyttöraha.fi tekee tiivistä yhteistyötä norjalaisen Komplett Bankin kanssa, joka tarjoaa vakuudettomia kulutus- ja jälleen rahoituspalveluita kuluttajille edullisilla ehdoilla. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla. Otimme tarkasteltavaksi Käyttörahan ominaisuudet, ehdot, korot ja kustannukset, kerromme myös aidon mielipiteemme palvelusta.

Käyttörahan tarjoamilla lainatuotteilla joustoa elämään

Voit hakea Käyttörahan joustoluottoa minimissään 2000 euroa ja maksimissaan jopa 50 000 euroa. Laina ei sisällä kiinteää takaisinmaksuaikaa, vaan voit lyhentää sitä itsellesi sopivassa tahdissa. Mikään markkinoiden joustoluotto ei ole sidottu tiettyyn laina-aikaan, vaan se nimensä mukaisesti mukautuu eri elämäntilanteisiin sopivaksi. Halutessasi voit päättää maksavasi kuukausittain pelkästään lainan korkoja ja kuluja. Tätä tapaa emme kuitenkaan kovin mielellämme suosittele, sillä pelkkien korkojen ja kulujen maksaminen ei lyhennä lainan pääomaa.

Laina, johon voi itse valita takaisinmaksuajan voi kuulostaa houkuttelevalta ja uskomattomalta vaihtoehdolta, kuitenkin sillä on myös kääntöpuoli. Pahimmillaan joustoluotossa voi päätyä maksamaan vain pakolliset kustannukset, jolloin lainaa ei tule käytännössä lyhennettyä ollenkaan. Näin avoin velka voi jäädä roikkumaan pitkäksi ajaksi, joka taas nostaa kustannuksia entisestään.

Millaiset on lainan kulut ja korot?

Käyttörahan korkoon ja muihin kustannuksiin vaikuttaa haettu lainasumma sekä lyhennykset. Tällä hetkellä lainojen korot eivät voi olla yli 10 prosenttia koronaepidemian seurauksena asetetun korkokaton takia. Korkokatto on tämän hetkisten tietojen mukaan voimassa 2021 syyskuuhun asti, jonka jälkeen koronapandemian tilannetta ja korkokaton jatkumista tarkastellaan uudelleen.

Normaalisti Käyttörahan nimelliskorko vaihtelee 4,9 – 19,9 % väliltä. Jokaisen asiakkaan lainahakemus käsitellään henkilökohtaisesti ja korko määräytyy annettujen tietojen perusteella. Korkoon voi vaikuttaa esimerkiksi hakijan työtilanne, tulot ja esimerkiksi aikaisemmat velat. Jos hakijan luotonantokyky katsotaan riittäväksi, parhaimmillaan Käyttörahan kautta voi saada edullista lainaa. Hakiessasi palvelun kautta joustoluottoa, suosittelemme vertailua tehdessä kiinnittämään huomiosi todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainan kulut ja korot.

Käyttörahan hakeminen

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin ja sen ominaisuuksista tärkein on joustavuus. Joustavan lainan hakeminen Käyttörahan kautta on yksinkertaista, siirry valitsemaan etusivulta löytyvästä lainalaskurista itsellesi tarvittava lainasumma ja halutessasi voit asettaa takaisinmaksuajaksi joko joustavan tai määritetyn 3 vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Laskurin alta löydät kohdat mihin sinun tulee täyttää sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näet myös suuntaa antavan tiedon valitsemasi lainasumman kuukausierästä.

Tämän jälkeen sinut ohjataan lainahakemuksen täyttämiseen, kirjaa kaikki pyydetyt henkilötiedot ja lähetä hakemus eteenpäin arvioitavaksi. Lainapäätöksen saa tyypillisesti muutamissa minuuteissa. Jos sait hyväksytyn päätöksen, rahansiirrot tapahtuvat yleensä muutamassa arkipäivässä. Sinun ei myöskään ole pakko hyväksyä saamaasi tarjousta, vaan voit jättää sen ilma erillistä hylkäämistä.

Joustoluottoa voi suoranaisesti verrata luottokortteihin, sieltä voi tehdä nostoja aina tarvittaessa oman luottorajan puitteissa. Luottoa kannattaa lyhentää vähintään sopimukseen kirjatun minimierän verran. Joustava laina on paras vaihtoehto suurempaan ja harkitumpaan tarpeeseen, esimerkiksi asunnon remontoimiseen tai uuden auton hankkimiseen. Käyttörahan on 100 % kotimainen ja luotettava lainapalvelu.

Lainan hakeminen Käyttörahan kautta vaatii ainoastaan maksuttoman ja nopean hakemuksen täyttämistä. Asiakas ohjataan Käyttörahan kanssa yhteistyötä tekevän Komplett Bankin sivustolle, jossa lainahakemus viimeistellään. Jokainen lainanmyöntäjä edellyttää lainan saamiselle henkilötietojen ilmoittamista ja mahdollisesti myös tulot sekä velat ovat tärkeä osa lainan saamista.

Kuka voi hakea Käyttöraha.fi lainaa?

Käyttörahan maksuttoman lainahakemuksen voi täyttää kuka tahansa, kuitenkaan hyväksytty lainapäätös ei ole aina 100 prosenttisen varmaa. Kun palvelu pystyy tarjoamaan näinkin joustavaa laina-aikaa, voi vaatimukset olla hieman tiukemmat ja usein hakijan maksukykyyn kiinnitetään enemmän huomiota. Lainan saaminen edellyttää jotain vaatimuksia, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Käyttöraha.fi on asettanut lainan saamiselle seuraavat edellytykset:

Palvelun käyttökokemukset

Asiakkaiden kokemuksien perusteella Käyttöraha on hyvä ja luotettava palvelu. Se on saanut positiivista palautetta hakemuksen nopeasta käsittelystä, joustavasta takaisinmaksusta ja yleisesti luotettavasta toiminnasta. Hyvää on myös se, että lainaa on mahdollista hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Huonot palautteet koskevat lähinnä turhan korkeaa ikää ja ehkä jopa liian joustavaa takaisinmaksua. Kun laina-ajan saa vapaasti valita, voi se tuoda arkeen liian paljon joustoa, jolloin lainasta päätetään maksaa vain pakolliset korot ja kulut.

Käytännössä tämä menetelmä ei lyhennä lainaa ja pahimmillaan luoton todelliset kustannukset voivat kasvattaa lopullista hintaa. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan itselleen realistisen laina-ajan ja joustavan sijaan kiinteän, jolloin tiedät tarkalleen miten paljon lainaa, on lyhennetty sekä miten paljon sitä on vielä lyhentämättä.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴