Kattokorko

Kattokorko

Kattokorko löytää parhaat korkokaton mukaiset lainat.

Kattokorko lainaehdot:
Määrä10.000 - 60.000 €
Laina-aika12 - 216 kuukautta
Korko10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja25 vuotta
Kattokorko yhteystiedot:
YritysEtua Oy
Y-tunnus2167036-1
Puhelinnumero09 2316 3611
AsiakaspalveluArkisin 9 - 16
Kotisivutwww.kattokorko.fi
OsoiteAlvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki

Kattokorko kokemuksia (2)

VP 29.1.2021

Korkeat vaatimukset ihmetytti, mutta edullinen laina löytyi melko nopeasti.

Nico 4.9.2020

3 lainatarjousta, joista kaksi ensimmäistä tuli heti. Korot melko samanlaiset kaikissa.


Yksi lainamarkkinoilla pisimpään toiminut Etua.fi avasi huhtikuussa 2020 uuden sivuston nimeltään kattokorko.fi, se tarjoaa luottoja alle 10 % korolla. Uuden palvelun tarkoitus oli hyödyntää Etua.fi vankkaa yli 10 vuoden kokemusta lainavertailujen parissa. Kattokorko.fi sivuston kehittämisessä hyödynnettiin asiakkaiden palautteita sekä kokemuksia.

Näiden pohjalta rakentui yksi tämän hetken edullisinta lainaa tarjoavista lainapalveluista. Kyseessä on kuitenkin suhteellisen uusi palvelu, josta löytyy vielä toistaiseksi vähän informaatiota. Halusimme ottaa Kattokoron silmiemme alle ja tuoda asiakkaillemme tärkeimmät faktat palvelun käyttämisestä.

Kattokorko kilpailuttaa lainat muutamassa minuutissa

Kattokoron tarkoituksena on tarjota asiakkailleen markkinoiden edullisinta lainaa jopa alle 10 % korolla. Palvelussa voit kilpailuttaa lainatarjouksesi Kattokoron yhteistyökumppaneiden avulla, jätät yhden hakemuksen ja kilpailutus tapahtuu muutamissa minuuteissa.

Kuluttajien on mahdollista hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa aikaisemmat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi. Luottojen ja lainojen lisäksi Kattokorko kilpailuttaa kalliit osamaksusopimukset tai luottokorttivelat. Saat maksuttomalla hakemuksella kilpailukykyisimmät tarjoukset ja säästät selvää rahaa.

Kattokorko tarjoaa lainaa kuluttajille korkeintaan 10 % korolla

Kattokorko kilpailuttaa lainat puolestasi 4–10 % korolla. Jokainen luotonmyöntäjä arvio lainahakemuksen henkilökohtaisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan sisältämä korko ja muut ehdot löytyy lainatarjouksesta. Kattokoron 10 % korko oli jo ennen koronapandemian tuomaa korkokattoa, se osasi jotenkin ennakoida tulevan tilanteen.

Syyskuuhun 2021 asti pankit tai rahoituslaitokset eivät voi myöntää hakijoilleen lainaa yli 10 % korolla. Koron ollessa näin alhaalla kannattaa vertailun kohteeksi ottaa todellinen vuosikorko, joka kertoo lainan lopullisen hinnan. Palvelu toimii lainanvälittäjänä 10 000 – 60 000 euron lainoille.

Onko Kattokorko minulle oikea vaihtoehto?

Lainan hakemisen ehdot:

Kattokorko.fi- palvelun käyttäminen edellyttää tiettyjä ehtoja, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Nyt käymme läpi mitä nämä vaateet ovat, pysy tarkkana, jotta tiedät sovellutko Kattokoron asiakkaaksi.

Voit kilpailuttaa lainahakemuksesi Kattokoron kautta, kunhan olet vähintään 25-vuotias vakituisesti suomessa asuva. Palvelu vaatii myös hakijalta 2000 euron bruttotuloja kuukaudessa, raha-asiat on pitänyt hoitaa ilman maksuhäiriömerkintöjä ja muita ongelmia.

Minkälainen on palvelun korko ja takaisinmaksu?

Kattokorko palvelun kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat, jotka sisältävät maksimissaan 10 % koron, minimissään 4 %. Jättämällä yhden hakemuksen palveluun, saat useita lainatarjouksia eri pankeilta. Lainatarjoukset sisältävät hintatiedot sekä henkilökohtaisen koron. Lainojen koroissa voi olla eroavaisuuksia lainapalveluiden välillä, korko määräytyy luotonmyöntäjien tekemän luottoluokituksen perusteella.

Lainaan on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1–18 vuotta, tarkan maksusuunnitelman näet lainasopimuksesta. Kuukausilyhennykset tulee suorittaa laskun tyylisesti joka kuukausi oman verkkopankin kautta. Kattokorko palvelussa on myös mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman lisäkustannuksia, ne auttavat säästämään korkokustannuksissa.

Kattokorko.fi palvelun kautta lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Kattokorko on halunnut alusta alkaen keskittyä tarjoamaan matalakorkoisia lainoja yksityishenkilöille. Lainatuotteet soveltuvat aikaisempien pikavippien, luottokorttilaskujen tai osamaksujen yhdistämiseen. Palvelun lainatuotteet sopivat vallan mainiosti myös uuden lainan hakemiseen remonttia tai muuta vastaavaa suurempaa hankintaa varten. Kattokorko sivusto on luotettava, sillä sen taustalla toimii pitkäaikainen lainaguru Etua.fi. Palvelu auttaa sinua selvittämään voisitko saada jostain toisesta lainapalvelusta edullisempaa luottoa ja kuitata sillä aikaisemmat kalliit lainat.

Kattokorko arvostelut ja yhteenveto

Palvelu on vielä suhteellisen uusi, joten netistä ei vielä toistaiseksi löydä kovinkaan paljon arvosteluja tai kokemuksia. Trustpilot- sivustolla Kattokorko on saanut arvosanakseen 4.3/5, luultavasti tämä pohjautuu palvelun kehittäneestä Etua. FI:stä. Etua on ehtinyt kylvää mainettaan jo kymmeniä vuosia, eikä turhaan sillä se lukeutuu yhteen luotettavimpiin lainapalveluihin. Asiakkaat ovat kertoneet palvelun olevan helppo, lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutamia minuutteja. Plussana on pidetty myös sitä, että hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset ovat välittömästi nähtävissä.

Positiivisten asioiden lisäksi palvelu on saanut myös hiukan negatiivista palautetta, se koskee lähinnä lainasummaa. Kattokoron tarjolla oleva minimilainasumma on suhteellisen korkea, jopa 10 000 euroa. Hakeminen vaatii myös 2000 euron bruttotuloja kuukaudessa. Vaikka palvelu on esittänyt tietyt vaatimukset sivustollaan, on niiden mahdollista muuttua lainanmyöntäjien mukaiseksi. Suosittelemme lähettämään maksuttoman hakemuksen, jotta saat realistisen kuvan saamastasi lainasta ja sen sisältämistä ehdoista.

Miten nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Kattokorko palvelun rahansiirrot tapahtuvat nopeasti viimeistään 1–3 arkipäivän kuluessa. Kun palvelu on vastaanottanut tarjouksesi, lähetetään se pankkien kilpailutettavaksi.

Rahojen siirtäminen aloitetaan sen jälkeen, kun päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista. Tarvittaessa voit olla yhteydessä lainatarjouksen tehneeseen rahoitusyhtiöön, luultavasti he osaavat vastata tarkemmin, miten kauan rahasiirrot vievät aikaa. Lainan maksuajat vaihtelevat luotonantajan mukaan, mutta pääsääntöisesti maksaminen aloitetaan välittömästi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴