Halino

Halino

Halino on yksi lainamarkkinoiden kokenein konkari, joka tarjoaa kuluttajille lainaa niin arkeen kuin juhlaan.

Halino lainaehdot:
Määrä500 - 5000 €
Laina-aika1 - 5 vuotta
Korko10 %
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja22 vuotta
Halino yhteystiedot:
YritysHalino / TF Bank AB, Suomen sivuliike
Y-tunnus2594352–3
Puhelinnumero0206 90191
Asiakaspalvelu24h
Kotisivutwww.halino.fi
OsoitePL 5600, 00002 Helsinki

Halino kokemuksia (2)

Maaret 19.10.2020

Tarkoituksenani oli järjestää ystävättärien kesken pienet kekkerit, mutta pienen eläkkeen takia se meinasi mennä puihin. Onneksi löysin Halinon mistä sain pikaisen 1000 euron lainan juhlien järjestämiseen.

Miska 30.03.2021

Harvat netissä toimivat paikat enää tarjoavat pientä pikavipin tyyppistä tuotetta. Onneksi löysin Halinon mistä sain pienempään tarpeeseen lainaa. Voin suositella tätä.


Halino on toiminut lainamarkkinoilla jo pidemmän aikaa, aikaisemmin se tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. Halinon lainat myöntää TF Bank Ab Suomen Sivuliike, joka on toiminut jo vuodesta 1987, sen pääkonttori sijaitsee Boråsissa Ruotsissa. Suomessa Halino on ehtinyt toimia jo 21 vuotta, joten se on täysin luotettava kulutusluottoihin erikoistunut lainapalvelu.

Palvelun taustalla toimiva TF Bank toiminta on luotettavaa ja hinnoittelu läpinäkyvää, joten kulutusluottoa voi saada parhaimmillaan kilpailukykyisellä korolla. Heidän palvelunsa on laajentunut jo 7 eri maahan 5 eri tuotemerkillä ja asiakkaita on kertynyt jo huimat 330 000. TF Bank toiminta on luvallista sillä se on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankkiosakeyhtiö, jolla on pankkiliiketoimintalain mukainen lupa harjoittaa kyseistä liiketoimintaa.

Vaikka Halino on toiminut Suomenkin lainamarkkinoilla jo pidemmän aikaa, voi se olla vielä joillekkin tuntematon. Tutustuimme palveluun tarkemmin ja toimme tähän tiivistettyyn artikkeliin kaikki tärkeimmät asiat Halinosta.

Halino tarjoaa lainaa 5000 euroa arkeen ja juhlaan

Halinon kautta voit hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin esimerkiksi juhlien järjestämiseen tai arkiseen äkilliseen menoon. Palvelu tarjoaa jopa 5000 euron kulutusluottoa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Halinon toiminta on luotettavaa, sillä onhan se ehtinyt toimia alalla jo yli 20 vuotta. Sillä on vankka kokemus siitä minkälaisia luottoja kuluttajat tarvitsevat ja mihin sitä eniten haetaan.

Halinon lainat eivät vaadi minkäänlaista vakuutta tai henkilötakaajaa. Sinun ei tarvitse erikseen kertoa lainankäyttötarkoitusta, vaan voit käyttää sen mihin tahansa. Tarvittaessa palvelu tarjoaa lainalle erillistä lainaturvaa sairastumisen tai äkillisen työttömyyden seurauksena.

Mitä ehtoja lainaturva sisältää?

Lainaturva on tarkoitettu äkillisen työttömyyden, työkyvyttömyyden, sairastumisen tai jopa kuoleman varalta. Näiden tilanteiden sattuessa, jos ei ole ottanut lainaturvaa, voi siitä olla ikävät seuraamukset. Jos haluat turvata maksukykysi ja perheesi näiden ikävien yllätysten varalta, on suositeltavaa ottaa lainaturva. Vakuutus räätälöidään jokaisen asiakkaan mukaiseksi ja siihen vaikuttaa ikä, eli oletko alle vai yli 65-vuotias.

Vakuutusmaksun kuukausittainen veloitus on 0,45 % avoinna olevasta lainasta, kuitenkin vähintään 3 euroa. Jos esimerkiksi avoinna oleva saldosi on 2000 euroa, tällöin vakuutusmaksusi on 9 €/kk. Vakuutusmaksun laskuttaminen tapahtuu joka kuukausi lainan lyhentämisen yhteydessä. Jos haluat turvata lainasi, voit ottaa sen käyttöön soittamalla Halinon asiakaspalveluun. Tällä hetkellä lainaturvaa ei myönnetä yhteisvelallisille. Lue tarkemmat ehdot ja tiedot Halinon sivuilta kohdasta Lainaturva.

Millainen on Halinon lainan korko ja kustannukset?

Tarjolla olevien lainojen vuosikorko on 10 %, joka on helppo muistaa. Seuraavaksi käymme tarkemmin läpi mitä kuluja laina sisältää ja millainen on korko.

Halino myöntää vakuudetonta kertaluottoa ja lainaa lyhennetään tasaerin, jolloin jokaisen kuukauden takaisin maksettava erä on samansuuruinen. Lainan korko voi vaihdella asiakkaan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Jos korko muuttuu, vaikuttaa se myös takaisinmaksuaikaan mutta ei kuukausierään.

Halino antaa asiakkailleen mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen, jonka avulla voi jättää väliin yhden kuukauden maksun. Tämä edellyttää kuitenkin hyvää maksukäyttäytymistä, eli kaikki lyhennykset 4 kuukaudelta on hoidettu ajallaan. Maksuvapaan käyttäminen on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa ja voit tarkistaa oman maksuvapaan kuukauden saamastasi laskusta. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista, vaan maksuvapaan kuukauden käyttäminen lisätään korkoon, joka automaattisesti lisää velkaa ja pidentää takaisinmaksuaikaa.

Lainan hakemisen ehdot

Halinon lainoille on asetettu joitain perusedellytyksiä, jotka lainanhakijan tulee täyttää ennen myönteistä lainapäätöstä.

Lainan saamiselle alaikärajaksi on asetettu 22 vuotta mutta Halinon luottoehtoihin tutustuessa sieltä käy ilmi myös yläikäraja, joka on 75 vuotta. Eli tämän perusteella se ei myönnä lainaa ollenkaan yli tämän iän omaaville. Ennen lainan myöntämistä hakijan luottokelpoisuus arvioidaan, tällöin tarkistetaan myös mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Halino ei myönnä lainaa, jos hakijan luottokäyttäytyminen on huono tai hänellä on luottotiedoissa merkintöjä.

Näin voit hakea lainaa:

Lainan hakeminen on yksinkertaista, ensin sinun tulee siirtyä Halinon verkkosivuille ja valita etusivulta tarvittava lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Ennen seuraavaan prosessiin menemistä suosittelemme tässä kohtaa viimeistään tutustumaan lainaehtoihin. Siirry hakemuksen täyttämiseen Halinon verkkosivuilta tai tarvittaessa soittamalla heidän asiakaspalveluunsa. Alustava lainapäätös lähetetään välittömästi. Jos saat alustavan päätöksen, siirry allekirjoittamaan sopimus verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Kun käsittelijä on tehnyt lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä, maksetaan se asiakkaan tilille samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kokemuksia ja arvostelut Halinosta

Ennen tämän tiivistetyn artikkelin kirjoittamista tutustuimme huolellisesti Halinon käytettävyyteen. Omien kokemuksien perusteella voimme todeta Halinon olevan luotettava, helppo ja selkeä palvelu kuluttajille, jotka tarvitsevat kertaluottoa. Hinnasto on läpinäkyvä ja todella selkeä sekä laina ei sisällä mitään ylimääräisiä sivukuluja. Plussaa voisimme antaa myös lainaturvasta, joka on hyvä ottaa mahdollisen työttömyyden tai sairastumisen johdosta. Sivusto on myös todella selkeä ja sieltä löytyy kattavasti tietoa lainaan ja sen hakemiseen. Asiakkaat ovat myös kertoneet lainahakemuksen olevan todella lyhyt ja nopea, vain yhden sivun mittainen.

Negatiiviset kokemuksemme koskevat lähinnä hidasta lainan maksamista ja tiukkoja ehtoja. Pisimmillään lainan maksamiseen voi kestää useita päiviä, useimmat kilpailijat maksavat lainan tilille heti tai viimeistään saman päivän aikana.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴