Ferratum

Nyt edullisempi Ferratum lainalainahinnoittelu, hae lainaa tänään jopa 4000 !

Ferratumin kautta saat uutta ja nykyaikaista kulutusluottoa suoraan netistä! Ferratum Joustavan avulla sinä maksat kulut ja korot ainoastaan siitä summasta minkä olet nostanut käyttöösi. Jos valitset Ferratum kulutusluoton, saat heti vapaaseen käyttöösi 4000 euron tililuoton, itse tililuotosta ei kerry mitään kuluja, ellet joudu nostamaan lainaa käyttöösi. Tarvitsetko lainaa netistä lähiaikoina? Ferratum joustava tililuoton voi hakea käyttöön maksutta vaikka heti ja nostaa rahaa myöhemmin oman tarpeen mukaan.

Ferratum Bank p.l.c, Ferratum Oyj:n tytäryhtiö on finanssiteknologian pioneeri ja he tarjoavat laina- ja mobiilipankkipalveluita suoraan verkosta. Ferratumi mahdollistaa asiakkailleen lainahakemuksen täyttämisen helppouden sekä ylimääräisten liitteiden lähettämisen. Heidän sloukani onkin "More than money to everyone" - kaikille, aina, joka paikassa. Ferratumin päätoimisto on perustettu vuonna 2005 ja se sijaitsee Helsingissä. Ferratumin toiminta on Suomen lisäksi laajentunut Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan, Australiaan sekä Aasiaan. Yritys toimii tällä hekellä jopa 23 eri maassa. Ferratum noudattaa vastuullista lainanmyöntöä, joten he tarkistavat jokaisen hakijoidensa tiedot tarkasti ja myöntävät lainaa vain henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Ferratumin lainahinnasto on läpinäkyvä ja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen näet tarkasti kaikki kulut mitä laina sisältää, joten piilokuluista ei tarvitse murehtia. Ferratumin ansiosta laina on helppo suunnitella omaan talouteen ja maksaa laina takaisin oman maksukyvyn mukaan. Palvelu tarjoaa myös laina neuvontaa asiakaspalvelun kautta, he auttavat oikean lainamäärän ja takaisinmaksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Ferratum parantaa palveluitaan jatkuvasti ja haluaa olla avoin sekä rehellinen luotonmyöntäjä.

Organisaatio palvelun taustalla on Ferratum Oyj, joka on osa kansainvälistä Ferratum Groupia. Ferratum group on tarjonnut lainapalveluitaan jo yli 14 vuotta.

Ferratum joustava on monipuolisempi lainatuote verrattuna pikavippiin tai pikalainaan.

Lakimuutokset iskivät myös Ferratumin toimintaan

Vuoden 2019 Syyskuussa voimaan astuneet lakimuutokset kohdistuivat myös Ferratumin liiketoimintaan Suomessa. He uusivat joustoluotto lainatuotteensa kokonaan, jonka myötä lainan todelliset kustannukset laskivat melkein puolella. Nyt uusittu laina on huomattavasti monipuolisempi ja edullisempi kuin aikaisempi Ferratum JoustavaYlen uutisten haastattelussa Ferratum Finlandin maajohtaja Outi Päivinen sanoi uskovansa, että lainasummat tulevat kasvamaan ja laina-ajat pitenemään. Lisäksi pienemmät pikavippiyritykset tulevat tippumaan markkinoilta.

Perustiedot Ferratumista:

 • Lainanhakijan tulee olla täyttänyt 21-vuotta.
 • Edullista lainaa jopa 4000 euroa.
 • Hae lainaa heti joustavilla ehdoilla.
 • Maksuaikaa on mahdollista saada 3 – 54 kuukautta.
 • Luoton avauspalkkio ja nostokulut 0 €.
 • Maksettavat kulut tulevat vain nostetusta lainasta.
 • Minmilyhennys vain 3%, alk 20 € / kuukausi.
 • Voit hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.
 • Kun olet maksanut lainasi takaisin, saat sen heti uudelleen käyttöösi.
 • Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen ilman sitoutumista vaikka heti.
 • Nostopalkkio Ferratum joustavassa on 0%!
 • Ferratum joustava on järkevämpi vaihtoehto kuin perinteiset pikavipit, koska se on edullinen ja monipuolinen.
 • Kaikilla hakijoilla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.
 • Asiakkaan tehdessä ensimmäistä nostoa, maksetaan se tilille 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Menemällä Ferratumin verkkosivuille, löydät sieltä maksuttoman lainahakemuksen jonka voit täyttää helposti ja nopeasti verkossa. Ferratumin lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmainen ja lainapäätöksen saat heti.  Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, koska lainahakemuksen täyttämisetä on tehty helppoa. 

Miksi valita Ferratum?Miksi Ferratum

Ferratum on täysin Suomalainen toimialansa ehdoton edelläkävijä. Lainapäätöksen saat keskimäärin 5 minuutissa ja rahat ovat nopesti tililläsi! Ferratumilla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat. Voit nostaa lainasi tilille silloin kun sitä tarvitset. Mahdollisuus käyttää monipuolisia mobiilipalveluita.

Ferratum Oyj on vakavarainen ja luotettava yhtiö joka on listattu Saksan pörssiin Frankfurtin pörssin päälistalla. Yhtiön liiketoimintaa on ollut mielenkiintoista seurata viimeiset 5 vuotta.

Ferratum on palvellut jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta 20 maassa! 

Kuinka pitkä maksuaika Ferratumin lainoissa on?

Ferratum joustavan maksuaika määräytyy sen mukaisesti kuinka paljon luottoa nostat, 3 – 50 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai vaihtoehtoisesti pienemmissä erissä.

Kuinka suurta lainaa Ferratumilta voi hakea?

Ferratumin myöntämä joustoluotto on 100 – 4000 euroa. Asiakkaana voit hakea 2000 euron joustoluottoa, joka sisältää 2000 euron luottorajan. Ferratum lainapalvelu on hyvä vaihtoehto pienempään ja suurempaan rahantarpeeseen.

Kuinka haen lainaa Ferratumilta?

Ferratumin lainahakemuksen tekeminen ja maksutonta ja se täyttäminen tapahtuu verkossa. Siirry Ferratumin omille sivuille ja valitse etusivulta itsellesi tarvittava lainasumma, tämän jälkeen olet valmis siirtymään varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. Kirjaa hakemuksessa pyydetyt tiedot tarkasti omilla henkilökohtaisilla tiedoilla. Lähetä hakemuksesi eteenpäin arvioitavaksi Ferratumille, saat lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa niin uusien luottosopimuksen rahansiirrot tehdään klo 7-23 välisenä aikana. Palvelun nykyiset asiakkaat voivat nostaa lainaa kellon ympäri.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Ferratum myöntää joustava-lainaa kaikille 21 vuotta täyttäneille henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Palvelu ei hyväksy maksu- tai luottohäiriömerkintöjä, joten luttotiedot tulee olla puhtaat. Hakijoilla tulee olla oma henkilökohtainen sähköposti ja matkapuhelinliittymä. Lainaa hakiessa verkkopankkitunnuksia tarvitaan tunnistautumiseen, joten henkilökohtainen pankkitili pitää olla. Ennen kuin päätät hakea lainaa Ferratum palvelusta, suosittelemme tutustumaan heidän sivuiltaan lainaehtoihin ja alustaviin lainakustannuksiin. Lainan lopulliset kulut ja korot saa selville vasta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Siirry Ferratumin sivuille täyttämään ilmainen lainahakemus, painamalla “Hae joustavaa”, lainahakemuksen tekeminen viel itsessään vain muutaman minuutin.

Ferratum asiakaspalvelu / yhteystiedot

ferratum logoFerratum Bank p.l.c / Ferratum Oyj

ST Business Centre

120 The Strand, Gzira 120 The Strand, Gzira

Avoinna 24/7

Puh. 0800 166 208

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi 

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]