Ferratum

Ferratum

Ferratum on suuri Euroopanlaajuinen pikalainayhtiö.

Ferratum lainaehdot:
Määrä3000 - 30 000 €
Laina-aika12 - 120 kuukautta
Korko9,95%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja21 vuotta
Ferratum yhteystiedot:
YritysFerratum Bank p.l.c.
Y-tunnusC56251
PuhelinnumeroAsiakaspalvelu chat
AsiakaspalveluMa - Pe 9-16
Kotisivutwww.ferratumbank.fi
OsoiteST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Ferratum kokemuksia (2)

Miki 25.9.2020

Eikö Ferratumilta saa enää lainaa kuten vanhoina hyvinä aikoina? Olen hakenut useita kertoja lainaa sen jälkeen kun toiminta siirtyi maltalle. En ole saanut lainaa.

Mirva 16.2.2020

Erinomainen lainapalvelu! Yksi parhaimmista rahoituslaitoksista joita tiedän. Lainat maksetaan nopeasti ja hakeminen on helppoa.


Ferratum

Ferratumin kautta saat uutta ja nykyaikaista kulutusluottoa suoraan netistä! Ferratum Joustavan avulla sinä maksat kulut ja korot ainoastaan siitä summasta minkä olet nostanut käyttöösi. Jos valitset Ferratum kulutusluoton, saat heti vapaaseen käyttöösi 4000 euron tililuoton, itse tililuotosta ei kerry mitään kuluja, ellet joudu nostamaan lainaa käyttöösi. Tarvitsetko lainaa netistä lähiaikoina? Ferratum joustava tililuoton voi hakea käyttöön maksutta vaikka heti ja nostaa rahaa myöhemmin oman tarpeen mukaan.

Ferratum Bank p.l.c, Ferratum Oyj:n tytäryhtiö on finanssiteknologian pioneeri ja he tarjoavat laina- ja mobiilipankkipalveluita suoraan verkosta. Ferratumi mahdollistaa asiakkailleen lainahakemuksen täyttämisen helppouden sekä ylimääräisten liitteiden lähettämisen. Heidän sloukani onkin "More than money to everyone" - kaikille, aina, joka paikassa. Ferratumin päätoimisto on perustettu vuonna 2005 ja se sijaitsee Helsingissä. Ferratumin toiminta on Suomen lisäksi laajentunut Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan, Australiaan sekä Aasiaan. Yritys toimii tällä hekellä jopa 23 eri maassa. Ferratum noudattaa vastuullista lainanmyöntöä, joten he tarkistavat jokaisen hakijoidensa tiedot tarkasti ja myöntävät lainaa vain henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Ferratumin lainahinnasto on läpinäkyvä ja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen näet tarkasti kaikki kulut mitä laina sisältää, joten piilokuluista ei tarvitse murehtia. Ferratumin ansiosta laina on helppo suunnitella omaan talouteen ja maksaa laina takaisin oman maksukyvyn mukaan. Palvelu tarjoaa myös laina neuvontaa asiakaspalvelun kautta, he auttavat oikean lainamäärän ja takaisinmaksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Ferratum parantaa palveluitaan jatkuvasti ja haluaa olla avoin sekä rehellinen luotonmyöntäjä.

Organisaatio palvelun taustalla on Ferratum Oyj, joka on osa kansainvälistä Ferratum Groupia. Ferratum group on tarjonnut lainapalveluitaan jo yli 14 vuotta.

Ferratum joustava on monipuolisempi lainatuote verrattuna pikavippiin tai pikalainaan.

Lakimuutokset iskivät myös Ferratumin toimintaan

Vuoden 2019 Syyskuussa voimaan astuneet lakimuutokset kohdistuivat myös Ferratumin liiketoimintaan Suomessa. He uusivat joustoluotto lainatuotteensa kokonaan, jonka myötä lainan todelliset kustannukset laskivat melkein puolella. Nyt uusittu laina on huomattavasti monipuolisempi ja edullisempi kuin aikaisempi Ferratum Joustava. Ylen uutisten haastattelussa Ferratum Finlandin maajohtaja Outi Päivinen sanoi uskovansa, että lainasummat tulevat kasvamaan ja laina-ajat pitenemään. Lisäksi pienemmät pikavippiyritykset tulevat tippumaan markkinoilta.

Yleisimmät tiedot joita tarvitaan Ferratum lainahakemuksessa

Ferratumin kautta tehdyissä lainahakemuksissa kysymykset ovat perustavanlaatuisia jotka jokainen lainanmyöntäjä haluaa tietää ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Ferratumin toiminta perustuu luotettavaan ja vastuulliseen luotonantotapaan.

Yleisimmät asiat joita lainahakemuksessa kysytään:

Hakijan nimi (etunimi ja sukunimi)
Hakijan yhteystiedot (puhelinnumero sekä sähköposti

Palvelun järjestelmään tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Kenen on mahdollista hakea Ferratum-lainaa?

Ferratum-joustava lainaa myönnetään luottorajan puitteissa, joka on mahdollista olla enintään 4000 euroa. 4000 euron luottorajan puitteissa asiakkaan on mahdollista tehdä nostoja kirjautumalla tunnuksilla Ferratumin kotisivujen kautta oranssista kirjaudu-painikkeesta. Nostoja on mahdollista tehdä joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Ferratum-lainaa on mahdollista hakea seuraavin ehdoin:

Miten Ferratum-joustavaa luottoa käytetään?

Kun lainahakemus on täytetty ja lähetetty Ferratumille käsiteltäväksi saat lainapäätöksen usein muutamassa minuutissa. Palvelun uutena asiakkaana kannattaa varautua ensimmäistä lainaa ottaessa siihen, että rahansiirrot tapahtuvat kellon 7 – 23 välisenä aikana.

Nykyisille asiakkaille siirrot voidaan suorittaa myös yöllä, eikä heidän nostoilleen päde 7 – 23 välinen aikamääre.

Kun hakija saa myöntävän luottopäätöksen hakemukselleen maksetaan rahat tilille 15 minuutin kuluessa. Ferratum on tehnyt lainan hakuprosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa, joten siitä on karsittu kaikki ylimääräiset aikaa vievät asiat pois.

Yleisesti kaikki nostot maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille automaattisesti, mutta jotkut nostot pitää suorittaa itse kirjautumalla Ferratumin omille sivuille saamillaan tunnuksilla. Omilla sivuilla voit tarkistaa miten paljon sinulla on luottoa käytettävissä, jonka jälkeen valitset nostettavan summan ja hyväksy.

Kun lainaa on lyhennetty, palautuu takaisinmaksettu rahasumma takaisin uudelleen nostettavaksi.

Ferratumin kautta haettujen lainojen kulut

Ferratumin kautta haettuihin lainoihin ei ole lisätty piilokuluja eikä nostopalkkioita peritä. Lainan kulut määräytyvät nimelliskorosta joka on 19,97 prosenttia nostetussa lainassa sekä tilinhoitomaksu 12 euroa kuukaudessa.

Lainaa on mahdollista lyhentää kuukausittain omassa tahdissa valitsemallasi lyhennys summalla. Lainojen minimilyhennys on 40 euroa tai 3 % avoimesta saldosta.

Ferratumin lainojen lyhennkseen on mahdollista käyttää montaa eri maksutapaa kuten Paysafe, Trustly, Paytrail tai puhelin. Paytrail vaihtoehtoa on mahdollista käyttää kun laskut maksetaan Ferratumin oman tilin kautta.

Jos lasku päätetään maksaa puhelimella sitä ei peritä puhelinlaskun yhteydessä vaan maksu veloitetaan omalta maksukortilta.

Ennen lainan ottamista suosittelemme tutustumaan lainaehtoihin, kustannuksiin sekä erilaisiin maksuvaihtoehtoihin Ferratumin kotisivuilla. Sivuilla olevasta lainalaskurista saat tietää tarvittavan lainasumman kulut sekä muut oleellisimmat asiat.

Menemällä Ferratumin verkkosivuille, löydät sieltä maksuttoman lainahakemuksen jonka voit täyttää helposti ja nopeasti verkossa. Ferratumin lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmainen ja lainapäätöksen saat heti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, koska lainahakemuksen täyttämisetä on tehty helppoa.

Miksi valita Ferratum?

Ferratum on täysin Suomalainen toimialansa ehdoton edelläkävijä. Lainapäätöksen saat keskimäärin 5 minuutissa ja rahat ovat nopesti tililläsi! Ferratumilla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat. Voit nostaa lainasi tilille silloin kun sitä tarvitset. Mahdollisuus käyttää monipuolisia mobiilipalveluita.

Ferratum Oyj on vakavarainen ja luotettava yhtiö joka on listattu Saksan pörssiin Frankfurtin pörssin päälistalla. Yhtiön liiketoimintaa on ollut mielenkiintoista seurata viimeiset 5 vuotta.

Ferratum joustavan maksuaika määräytyy sen mukaisesti kuinka paljon luottoa nostat, 3 – 50 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai vaihtoehtoisesti pienemmissä erissä.

Ferratumin myöntämä joustoluotto on 100 – 4000 euroa. Asiakkaana voit hakea 2000 euron joustoluottoa, joka sisältää 2000 euron luottorajan. Ferratum lainapalvelu on hyvä vaihtoehto pienempään ja suurempaan rahantarpeeseen.

Ferratumin lainahakemuksen tekeminen ja maksutonta ja se täyttäminen tapahtuu verkossa. Siirry Ferratumin omille sivuille ja valitse etusivulta itsellesi tarvittava lainasumma, tämän jälkeen olet valmis siirtymään varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. Kirjaa hakemuksessa pyydetyt tiedot tarkasti omilla henkilökohtaisilla tiedoilla. Lähetä hakemuksesi eteenpäin arvioitavaksi Ferratumille, saat lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa niin uusien luottosopimuksen rahansiirrot tehdään klo 7-23 välisenä aikana. Palvelun nykyiset asiakkaat voivat nostaa lainaa kellon ympäri.

Ferratum myöntää joustava-lainaa kaikille 21 vuotta täyttäneille henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Palvelu ei hyväksy maksu- tai luottohäiriömerkintöjä, joten luttotiedot tulee olla puhtaat. Hakijoilla tulee olla oma henkilökohtainen sähköposti ja matkapuhelinliittymä. Lainaa hakiessa verkkopankkitunnuksia tarvitaan tunnistautumiseen, joten henkilökohtainen pankkitili pitää olla. Ennen kuin päätät hakea lainaa Ferratum palvelusta, suosittelemme tutustumaan heidän sivuiltaan lainaehtoihin ja alustaviin lainakustannuksiin. Lainan lopulliset kulut ja korot saa selville vasta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴