Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Finance on suomalainen koko pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu.

Fellow Finance lainaehdot:
Määrä500 - 20150 €
Laina-aika24 - 120 kuukautta
Korko10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Fellow Finance yhteystiedot:
YritysFellow Finance Oyj
Y-tunnus2568782-2
Puhelinnumero020 380 101
AsiakaspalveluMa - Pe 9-17
Kotisivutwww.fellowfinance.fi
OsoitePursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

Fellow Finance kokemuksia (3)

Jape 22.3.2021

Fellow Finance on tuttu jo vuosien takaa. Hain yritykselleni rahoitusta palvelun kautta. Prosessi oli nopea ja mielekäs.

Tiina 28.7.2020

Fellow Financen kautta tuli hiljattain otettua suurempi laina ja tyytyväinen olen. Korko oli edullisempi kuin muilla rahoituslaitoksilla.

Jere 24.3.2020

Niille jotka harkitsevat lainojen yhdistämistä voin sanoa, että Fellowia kannattaa harkita. Kysy lainatarjous rohkeasti ja katso saatko halvempaa lainaa.


Fellow Finance on pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu!

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja 500 – 15 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat on mahdollista nostaa kerralla tai vaihtoehtoisesti kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Halvempaa lainaa pankin sijasta yksityiseltä henkilöltä, sillä Fellow Finance on vertaislainapalvelu, joka auttaa meitä tavallisia Suomalaisia lainaaman muilta tavallisilta Suomalaisilta. FellowFinance laina on todella selkeä, edullinen sekä helppo! Laina ei sisällä mitään piilokuluja tai nostorajoituksia.

Fellow Finance kautta haetuissa lainoissa nimelliskorko on alkaen vain 8 %. Fellow Financen kotisivut ovat selkeät ja näet hinnoittelun aina heti, sen takia se onkin Suomen selkein vertaislaina. Pyydä maksuttomasti Fellow Finance.fi palvelun kautta lainatarjous, yllätyt siitä miten edullista lainaaminen voi olla!

Fellow Finance palvelun kautta, pystyt helposti täyttämään lainahakemuksen ilmaiseksi muutamassa minuutissa. Valitse lainan tyyppi (kulutusluotto, lainojen yhdistäminen tai pienlaina) Sen jälkeen valitse lainasumma ja laina-aika. Saat lainatarjouksen heti, jonka voit hyväksyä sekä hylätä tai jäädä odottamaan seuraavaa tarjousta. Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi nopeasti, mahdollisesti jo saman arkipäivän kuluessa. Hae lainaa heti missä ja milloin tahansa.

Miksi valita luotonantajaksesi Fellow Finance?

Fellow Finance laskurin avulla, näet suoraan lainaamallesi summalle kuukausierän. Näin pystyt suunnittelemaan kuukaudessa menosi ja lainan ottaminen on helpompaa! Lainojen korko on 8 – 25 % väliltä, sillä lainan korkoon vaikuttaa haetun lainan määrä, maksuaika, se miten pystyt maksamaan lainasi takaisin sekä muut tietosi.

Asiakkaat ovat valinneet Fellow Financen koska se on nopea, helppo, edullinen ja turvallinen! Fellow Financen luotot ovat kaikki vakuudettomia lainoja, eli et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Ei enää turhia paperilaskuja, sillä saat laskun suoraan sähköpostiisi. Muista ilmoittaa muuttunut tai uusi sähköposti Fellow Financen järjestelmään. Jos lasku unohtuu maksaa ajallaan, tulee siitä maksumuistutus sähköpostin lisäksi myös kirjeitse kotiin. Kaikki henkilötietosi pysyvät salassa, sillä lainanmyöntäjät eivät näe lainanhakijoiden henkilötietoja eikä myöskään lainanhakija näe lainanmyötnäjän henkilötietoja. Henkilötietojesi paljastumisen vaaraa ei ole, eli lainan hakeminen on täysin turvallista!


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴