Creditstar

Creditstar

Creditstar luottotili on hyvä valinta nuoremmille lainanhakijoille.

Creditstar lainaehdot:
Määrä50 - 2000 €
Laina-aika1 - 12 kuukautta
Korko19,9%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja18 vuotta
Creditstar yhteystiedot:
YritysCreditstar Finland Oy
Y-tunnus2301802-7
Puhelinnumero09 425 99688
AsiakaspalveluMa - Su 9-21
Kotisivutwww.creditstar.fi
OsoiteAleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 Helsinki

Creditstar kokemuksia (3)

Maija 17.2.2021

Creditstar pelasti maksuhäiriömerkinnältä. Ehdin hakea lainaa usealta palvelulta, ennen kuin lähetin hakemuksen Creditstarille. Minua uhattiin jo perinnällä, mutta sain lainan nopeasti jolla ehdin maksaa pois rästiin jääneet maksut.

Leino 3.12.2020

En voi suositella, asiakaspalvelua ei saa millään kiinni. Kahdesti jo jonottanut yli 20 minuuttia, eikä vastausta kuuluu. Mukama linjat varattuna.

Toni 22.3.2020

Yksi anoista lainapaikoista, joista haen lainaa tarvittaessa. Aloitin asiakkuuden jo vuosia sitten ja päivääkään en ole katunut. Ystävällinen asiakaspalvelu, helppo laskutus ja nopeat lainat.


Creditstar

Creditstar palvelun ansiosta saat luottotilin henkilökohtaiseen käyttöösi, et tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia. Palvelu myöntää lainaa hakijalle 2000 euroa maksimissaan vuoden maksuajalla. Voit nostaa lainaaa 50 – 2000 euroa tilillesi oman luottorajan puitteissa. Luotto on hyvä vaihtoehto vararahastona esimerkiksi äkillisten hankintojen maksamiseen.

Tuliko sinulle tarve päästä rentoutumaan palmujen alle? Vai palkkapäivä on vasta tulossa, mutta sinun olisi pakko hoitaa viikottainen kauppareissu? Miltä kuullostaa jos voisit saada lainaa heti joustavilla edoilla? Kyllä se on mahdollista, jatkamalla lukemista tiedät enemmän Creditstarin eduista ja sen selkeydestä.

Creditstar – Lainaa aina 2000 € asti joustavilla ehdoilla

Sinut ohjataan luomaan itsellesi käyttäjätili, täytä hakemus huolellisesti ja laita salasana ylös myöhempää käyttöä varten. Kun olet luonut käyttäjätilin, voit myöhemmin helposti kirjautua sisään matkapuhelinnumerosi ja salasanan avulla. Käyttäjätilin avulla pystyt pyytämään rahasiirtoja tilille, seurata luottotiliä sekä hakemaan lyhennysvapaata.

Hakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta, maksat vain kulut ja korot nostamastasi summasta.

Voit huoletta avata tilisi jo tänään ja käyttää sitä vasta myöhemmin tarpeen tullen. Kun teet hakemuksen nyt, sinun ei tarvitse nostaa lainaa tilillesi heti. Tiedät kuitenkin, että sinulla on tarpeen vaatiessa mahdollisuus nostaa lainaa tilillesi heti.

Miksi valita Creditstar?

Creditstar luotosta maksat kulut ja korot vain siitä mitä nostat tilillesi.

Luottorajasi voi olla 200o euroa, et kuitenkaan maksa koko luoton kuluja ellet käytä siitä kokonaan. Esimerkiksi jos haluat nostaa tilillesi 200 euroa, kulut tulevat 200 euron lainan mukaan.

Luottotili voi olla käyttämättömänä ilman kuluja. Hae lainaa heti selkeillä ehdoilla.

Voit valita maksatko luoton aikataulun mukaisesti erissä tai oman tilanteen mukaan nopeammin. Jos päätät maksaa luoton sovittua aikataulua nopeammin takaisin, säästät kuluissa ja koroissa. Esimerkiksi lainasummasi on 1000 euroa ja maksuajaksi olet valinnut kuusi kuukautta, mutta päätätkin eräpäivän neljännellä kohdalla maksaa koko lopun lainan pois. Teet fiksun valinnan, sillä säästät jopa kahden kuukauden kustannuksissa kulujen ja korkojen osalta.

Milloin rahat siirtyvät tililleni?

Creditstarilla on tili yleisimmin käytetyssä pankeissa eli luoton hakemisen ja hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi yleensä pankin sisäisenä siirtona. Aika vaihtelee riippuen pankin ehdoista, yleensä se kestää noin 15 minuuttia.

Onko minulla mahdollisuus hakea lyhennysvapaata?

Voit hakea lyhennysvapaata kirjautumalla Creditstar sivustolle omilla käyttäjätunnuksilla. Voit hakea luoton lyhennykseen 5 – 30 päivää lyhennysvapaata. Kun olet hakenut lyhennysvapaata, myös seuraavien tulevien lainalyhennysten eräpäivää siirretään toivomasi päivien verran eteenpäin. Tämän edun saat voimaan kunhan maksat pienen käsittelymaksun. Ominaisuus tekee lainan takaisinmaksusta joustavaa.

Etkö pääse kirjautumaan Credistarin sivuille?

Ota yhteys Credistar asiakaspalveluun, saat ohjeet miten pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi.

Creditstar pyrkii toimimaan aina vastuullisesti ja tekee parhaansa ollakseen asiakkaiden sekä yhteiskunnan odotusten arvoinen. Hinnoittelu on aina joustava ja läpinäkyvä. Saat omiin tarpeisiisi sopivan luoton turvallisesti sekä edullisesti. Kysymysten tai muiden lainaa liittyvien asioiden tiimoilta voit huoletta kääntyä asiakaspalvelun puoleen, jossa ystävälliset ja ammattitaitoiset ihmiset auttavat sinua. Asiakaspalvelu on arkisin ja viikonloppuisin avoinna klo 9.00 – 21.00 väliseän aikana.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴