Credigo

Credigo

Credigo tarjoaa pieniä kulutusluottoja pidemmällä laina-ajalla.

Credigo lainaehdot:
Määrä500 - 5000 €
Laina-aika2 - 10 vuotta
Korko8,9 %
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Credigo yhteystiedot:
YritysNorthmill Oy
Y-tunnus2680454-1
Puhelinnumero09 4272 0663
AsiakaspalveluArkisin kello 9.00–17.00, viikonloppuisin suljettu
Kotisivutwww.credigo.fi
OsoiteUnioninkatu 20–22, 00130 Helsinki

Credigo kokemuksia (2)

Iivari 13.1.2020

Credigo on todella loistava palvelu! Hätätapauksen sattuessa pystyin lainaamaan pienemmän summan rahaa ja sain valittua siihen hiukan pidemmän laina-ajan.

Allu 24.5.2021

Lukiessani netistä credigon arvosteluja aluksi olin hieman skeptinen. Tuttu kuitenkin suositteli ja olihan se pakko testata. Sain pienen lainasumman tililleni alle päivässä.


Credigo on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006, heidän visionsa oli päivittää pienlainat tarjoamalla selkeämpiä kulutusluottoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Credigon taustalla toimii Northmill Oy, joka on ruotsalaisen Northmill AB:n omistuksessa. Northmill Oy:n alla toimii Suomessa myös vastuullinen luotonantaja Easycredit.

Yhtiöllä on useiden vuosien kokemus laina-alalta ja sen visiona on tarjota kuluttajille edullisia ja kilpailukykyisiä lainoja lyhytaikaiseen rahoitustarkoitukseen. Pohjoismaissa Credigo on palvellut jo yli 200 000 asiakasta, joten se todellakin tietää minkälaisia rahoituksia kuluttajat tarvitsevat.

Credigo tarjoaa helppoa ja turvallista kulutusluottoa

Credigo tarjoaa helpolla ja nopealla hakemuksella edullista kulutusluottoa 500-5000 euroa 2-10 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu takaa, että jokaisen hakijan lainahakemus käsitellään henkilökohtaisesti, korkoon vaikuttaa asiakkaan taloudellinen tilanne, lainasumma ja laina-aika. Palvelu määrittelee sinulle sopivan lyhennyksen maksettavaksi jokaiselle kuukaudelle. Lainapalvelun kautta voit siis hakea pienempääkin luottoa tarvittaessa pidemmällä maksuajalla, huomioithan kuitenkin, että pidempi laina-aika kasvattaa luoton lopullista hintaa.

Voit täyttää hakemuksen helposti netin välityksellä Credigon verkkosivuilta, se vie vain muutaman minuutin. Jos lainahakemus on täytetty Credigon aukioloaikojen sisällä, saat luoton tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kuka voi käyttää Credigon palvelua?

Credigo on asettanut lainan saamiseksi joitain ehtoja mitä se vaatii hakijoiltaan. Tutustuessamme niihin huomasimme, etteivät ne ole sen tiukemmat mitä muillakaan vastaavilla palveluilla. Voit hakea turvallista kulutusluottoa Credigolta, kunhan omaat nämä kriteerit:

Palvelu on asettanut vaateet hyvin yksinkertaisiksi ja selkeiksi, joten epäselvyyksiä ei sen kanssa pitäisi ilmetä. Palveluun tunnistautuminen vaatii pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, näiden avulla lainanhakuprosessi on sujuvaa. Sinun ei tarvitse erikseen kaivaa liitteitä tai kopioita esimerkiksi tuloistasi, vaan voit hakea lainaa ilman liitteitä.

Credigo tekee jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti luotonantokyvyn, jonka perusteella päätetään, voidaanko sinulle myöntää tarvitsemasi lainasumma. Joissain tapauksissa palvelu voi myös ehdottaa alkuperäistä pienempää lainasummaa, jonka se pystyisi sinulle myöntämään.

Lainanhakuprosessi kokonaisuudessaan

Lainan hakeminen prosessina on todella yksinkertainen ja selkeä. Prosessin ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee siirtyä Credigon sivuille, josta valitset itsellesi sopivan lainasumman ja laina-ajan. Näet kolmannesta kohdasta suuntaa antavan arvion kuukausittaisesta lyhennysestä. Toisessa vaiheessa täytät henkilötiedot, jossa kysytään esimerkiksi henkilötunnusta, tuloja, asumismuotoa, työsuhdetta ja muita oleellisia lainan myöntämiseen liittyviä seikkoja.

Sinun tulee tunnistautua palveluun joko pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Credigo kysyy tulojasi, jotta se pystyy arvioimaan miten suuren lainasumman pystyt hoitamaan maksusuunnitelman mukaisesti takaisin. Pienemmillä tuloilla et välttämättä saa haluamaasi lainasummaa, varsinkin jos puhutaan tuhansista euroista. Tähän vaiheeseen ei kuitenkaan kannatta päättää lainan hakemista, sillä voit maksuttomasti tarkistaa sinulle myönnettävän lainasumman suuruuden.

Tämän kohdan jälkeen voit jäädä odottelemaan lainapäätöstäsi, jos olet täyttänyt lainahakemuksen palvelun aukioloaikojen sisäpuolella, laina maksetaan tilillesi saman päivän aikana. Lainan takaisinmaksaminen tapahtuu kerran kuukaudessa. Minimilyhennys asetetaan valitsemasi lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Millainen korko Credigon tarjoamissa lainoissa on?

Credigo on hinnoitellut lainansa selkeästi ja reilusti, joten asiakas tietää aina tarkalleen mistä hänen maksunsa muodostuvat. Lainan kustannukset muodostuvat korosta, joka riippuu lainasummasta. Credigo uudisti lainojaan ja laski nimelliskoron korkeintaan 9,8 prosenttiin, normaalisti lainojen vuosikorko on lainasummasta riippuen 13,16-17,46 prosenttia. Tämänhetkisen korkokaton takia lainojen korot voivat olla maksimissaan 10 %, jonka jälkeen se palautuu ennalleen lainasopimuksen mukaiseksi.

Lainan korko ja kustannukset ovat aina selkeät eikä se sisällä minkäänlaisia piilokuluja. Korkotiedot ovat nähtävillä ennen lainanottamista. Koron lisäksi lainasta veloitetaan pieni tilinhoitomaksu, joka on tyypillisesti 1,5-9,9 euroa. Käyttäessäsi lainanhakemiseen Credigon lainalaskuria, antaa se selkeästi nähtäville kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Voit tarkistaa ajankohtaiset tiedot koroista ja kuluista palvelun omilta verkkosivuilta.

Otimme tähän esimerkin Credigon sivuilta helpottamaan lainan kustannuksien ymmärtämistä:

Lainaesimerkki 1000 euron lainalle: 1000 euron lainalle saat takaisinmaksuaikaa 2-5 vuotta – Lainan korko voi olla korkeintaan 9,8 % ja todellinen vuosikorko 13,6-17,46 prosenttia. Tämän lisäksi sinun tulee maksaa lainanlyhennyksen yhteydessä tilinhoitokustannukset, jotka ovat tuhannen euron lainalle 2,90 euroa kuukaudessa.

Credigo arvostelut ja kokemukset

Tutustuessamme Credigon arvosteluihin ja kokemuksiin netin palstoilla huomasimme, että pääasiassa se on saanut hyvää palautetta käyttäjiltään. Asiakkaat ovat kehuneet sitä luotettavana palveluna ja plussaa on annettu heidän selkeistä lainatarjouksistansa. Hakukoneista löytyy suhteellisen vähän negatiivisia palautteita, josta olemme kovin hämmästyneitä. Näiden positiivisten asioiden lisäksi asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta pienestä lainasta, johon on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika. Hinnoittelu on selkeä, rahat maksetaan yleensä tilille jopa saman päivän aikana ja palvelu on avoin eikä he sisällytä lainaan mitään piilokuluja.

Pienempää lainaa tarvitseville voimme suositella Credigoa, se ei ole turhaan saanut näin positiivisia arvosteluja. Se on kotimainen ja luotettava sekä se on lainamarkkinoiden vanhimpia palveluita.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴