Autoluotto

Autoluotto

Autoluotto.fi kilpailuttaa autorahoituksen puolestasi.

Autoluotto lainaehdot:
Määrä100 - 60 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,19%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja18 vuotta
Autoluotto yhteystiedot:
YritysLVS Brokers Oy
Y-tunnus2521965-8
Sähköpostiasiakaspalvelu@autoluotto.fi
AsiakaspalveluMa - Pe 9:00 - 16:00
Kotisivutwww.autoluotto.fi
OsoiteKalevankatu 20, 00100 Helsinki

Autoluotto kokemuksia (2)

Jere 14.11.2020

Paljon järkevämpi vaihtoehto, kuin tyytyä autoliikkeiden tarjoamaan osamaksurahoitukseen.

Arttu 13.4.2021

Suosittelen jokaista auton tai moottoripyörän ostajaa tekemään kilpailutuksen ennen rahoituksen ottamista.


Autoluotto.fi on kätevä palvelu niille, jotka haluavat löytää vakuudetonta autolainaa. Autoluotto ei ole vielä kasvattanut tunnettuuttaan lainamarkkinoilla, joten se voi jonkun korvaan kuulostaa vielä tuntemattomalta. Autoluotto.fi taustalla toimii LVS Brokers Oy, joka on perustettu vuonna 2013, mutta vasta vuonna 2015 se lanseerasi muut tuotteensa mukaan lukien matkaluotto, remppalaina ja tämä kyseinen autoluotto. Se kuitenkin tunnetaan parhaiten lippulaiva tuotteestaan Omalaina.fi:stä, joka on selvästi yhtiön tunnetuin ja suosituin palvelu. LVS Brokers on keskittynyt tarjoamaan myös vertailupalveluita ja yrityslainoja. Vuosien saatossa yhtiö ei ole saanut hirveän huonoa kritiikkiä, vaan päinvastoin se tunnetaan luotettavana suomalaisena yrityksenä.

Autoluotto.fi tekee yhteistyötä useiden kymmenien autolainaa myöntävien yhtiöiden kanssa. Palvelu helpottaa kuluttajia löytämään edullisen autolainan netin välityksellä, jätät yhden hakemuksen ja saat useita tarjouksia useilta autolainaa myöntäviltä tahoilta. Teimme päivitetyn esittelyn Autoluotto palvelusta.

Autoluotto tarjoaa vakuudetonta autolainaa

Vakuudeton autolaina on hyvä vaihtoehto esimerkiksi uuden auton hankintaa varten tai vanhan auton korjaamiseen. Autoluotto palvelua käyttäessäsi et tarvitse lainan hakemiselle erikseen henkilötakaajia tai muita vakuuksia. Täytät palvelun nettisivuilta löytyvän yhden hakemuksen ja yli 30 pankkia kilpailee autoluotostasi, joten saat varmasti parhaimmat tarjoukset sekä ehdot.

Palvelun käyttäminen ei vaadi sitoutumista, vaan voit tarkistaa miten edullista autoluotto sinun on mahdollista saada. Autoluotto.fi ei ole sidottu yhteenkään autoliikkeeseen, joten koko lainaprosessi tapahtuu täysin verkossa. Se säästää huomattavasti aikaasi, kun sinun ei tarvitse erikseen tehdä sopimuksia joko pankkien tai autoliikkeiden kanssa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat useita tarjouksia ja ehdotuksia asettamasi lainasumman ja laina-ajan puitteissa.

Miten suurta autoluottoa on mahdollista saada?

Autoluotto.fi tarjoaa vakuudetonta pienempää lainaa 100 eurosta 3000 euroon asti. Suurempaa autoluotto on mahdollista saada jopa 60 000 euroon asti, palvelu suosittelee yli 10 000 euron lainasummille yhteishakijaa. Kun lainahakemukseen lisää yhteishakijan, on suurempi todennäköisyys saada myönteinen päätös. Tämä johtuu siitä, että pankeilla on pienempi todennäköisyys tehdä luottotappiota tilanteessa, jossa lainasta on vastuussa kaksi henkilöä.

Vakuudettomille autoluotoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1–15 vuotta, tähän vaikuttaa valitsemasi lainasumma. Autoluotto.fi tarjoaa myös pienempiä lainasummia auton korjaamiseen ja esimerkiksi osittaiseen rahoitukseen.

Palvelulla on myös käytössään joitain kriteerejä lainan myöntämiselle, voit hakea autolainaa, kunhan täytät seuraavat kohdat:

Lainatarjouksien ja autolainan hakeminen

Autoluotto.fi palvelun lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Ennen varsinaisen lainan hakemista laske itsellesi ylös, miten paljon tarvitset autolainaa. Voit käyttää apunasi esimerkiksi Exceliä tai voit suoraan laittaa lainasumman sekä takaisinmaksuajan Autoluotto etusivulta löytyvään hakemukseen. Valitse tarvittava lainasumma 100–60 000 euron väliltä, valitse myös realistinen takaisinmaksuaika 1–15 vuoden väliltä. Tyypillisesti suomalaiset hakeva autolainaa 8000–10 000 euroa, jolla voi jo saada todella hyväkuntoisen auton. Kannattaa kuitenkin pitää mielessään, että saamiisi autoluottotarjouksiin vaikuttaa myös sinun vuositulosi, taloudellinen tilanne ja muut henkilökohtaiset tiedot. Näiden perusteella Autoluotto-palvelu etsii sinulle edullisimmat ja parhaimmat tarjoukset.

Kun olet asettanut hakemukseen riittävän lainasumman ja ajan, ilmestyy viereen kuukausierä ja korko summasta maksettavat kulut sekä korot. Tämän lisäksi täytä hakemukseen oma etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero, viimeiseksi hyväksy vielä palvelun käyttöehdot. Nyt pääset virallisen lainahakemuksen kimppuun. Lisää omat henkilötiedot, asumisasiat, koulutus ja työ, mahdolliset velat jne., lopuksi viimeistele hakemus kertomalla lainan käyttötarkoitus.

Kun olet hyväksynyt kaikki ehdot ja lähettänyt hakemuksen eteenpäin, voit jäädä odottelemaan lainatarjouksia. Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, voit rauhassa tutustua niihin sekä valita parhaimman vaihtoehdon. Useimmat pankit ja rahoituslaitokset maksavat autolainan asiakaan tilille jopa samana päivänä.

Autoluotto korko ja kustannukset

Autoluottojen korkoihin ja kustannuksiin vaikuttaa pitkälti hakijan oma taloudellinen tilanne sekä haettava lainasumma. Tyypillisesti Autoluotto.fi kautta haettujen lainojen korko on 4,19–20 %, mutta korkokaton takia maksiminimelliskorko voi olla 10 %. Korkokatto on voimassa syyskuuhun 2021, jonka jälkeen korko voi nousta takaisin lainasopimuksen mukaisesti jopa 20 %.

Autoluotto etusivuilta löytyy seuraavanlainen esimerkki:

Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 % lainasummalle 10 000 euroa, takaisinmaksuajan ollessa 5 vuotta. Tällöin takaisinmaksettavaksi summaksi tulee 11 623 euroa, joka on kuukaudessa 193,71 €. Tämä esimerkki on vain suuntaa antava, lopullisen todellisen vuosikoron, laina-ajan ja kuukausierän näet omasta lainasopimuksestasi. Jokainen lainanmyöntäjä tekee hakijakohtaisen arvion henkilön luotonantokyvystä.

Autoluotto.fi kautta voit hakea myös yhdistelylainaa

Kyseinen sivusto on myös oiva tapa yhdistää kaikki aikaisemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Esimerkiksi jos tiedät, että sinulla on useita avoinna olevia lainoja, pikavippejä tai osamaksuja, kannattaisi harkita yhdistelylainaa. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, säästät selvää rahaa lainakuluissa sekä koroissa.

Jos haluat hyödyntää yhdistelylainaa, merkitse lainahakemukseen kohta ”lainojen yhdistäminen”. Tällä tavalla palvelu kilpailuttaa vanhojen lainojen korot ja pyrkii tarjoamaan edullisempia vaihtoehtoja.

Millaisia kokemuksia Autolutto.fi:stä löytyy?

Autoluotto on yksi ainoista Suomen markkinoilla toimivista autoluottojen vertailemiseen keskittyneistä palveluista. Se on toiminut alalla jo niin pitkään, että se osaa tehdä kilpailutuksen sekä tarjota asiakkailleen sopivia autorahoitusvaihtoehtoja. Mielestämme palvelun käyttäminen on helppoa ja sivusto on selkeä. Palvelu on myös täysin ilmainen siihen asti, kunnes lainatarjous hyväksytään. Jos otetaan tarkasteltavaksi autoluottojen korot, voidaan sanoa palvelun tarjoavan kilpailukykyisiä lainoja.

Testaillessamme palvelua mielestämme sivusto on helppokäyttöinen, ehkä hiukan puutteellinen. Mielestämme sisältöä voisi lisätä enemmän, varsinkin usein kysytyt kysymykset osioon ja taustatietoihin. Kokonaisuudessaan hyvä, turvallinen ja luotettava palvelu. Voimme suositella kaikille ketä haluaa kilpailuttaa autoluottonsa nopeimmalla tavalla.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴