Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus on kotimainen lainanvälityspalvelu.

Arkadia Rahoitus lainaehdot:
Määrä2000 - 70 000 €
Laina-aika12 - 180 kuukautta
Korko4,99 - 10%
LainansaantitavatPankkitili
TakaisinmaksutavatSähköposti, E-lasku
Käsittelyaika3 min.
Laina-ajan pidentäminenKyllä
Sallii maksuhäiriötEi
Työsuhde vaaditaanEi
Ikäraja20 vuotta
Arkadia Rahoitus yhteystiedot:
YritysDraivi Media Oy
Y-tunnus2464551–6
Sähköpostiasiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi
Asiakaspalvelu24h
Kotisivutwww.arkadiarahoitus.fi
OsoiteAlvar Aallon katu 5 B LT1, 00100 Helsinki

Arkadia Rahoitus kokemuksia (2)

Seppo 13.12.2020

Arkadia Rahoitus on hyvä lainapalvelu kenelle tahansa joka etsii lainaa netistä.

Pirjo 16.2.2021

Helppo ja nopea palvelu, lainatarjoukset minuuteissa. Asiakaspalvelussa petraamista.


Arkadia Rahoitus on kotimainen lainapalvelu, joka on perustettu vuonna 2014. Se toimii yhteistyössä useiden tunnettujen lainanvälittäjien kanssa. Lista yhteistyötä tekevistä pankeista ja rahoituslaitoksista on vuosien varrella kasvanut, tällä hetkellä mukana on jo yli 35 eri rahoitusalan toimijaa.

Toiminnassaan palvelu hyödyntää useampaa lainanvälittäjää, joka takaa oikean lainan löytämisen jokaiseen tarpeeseen. Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka kilpailuttaa asiakkaiden lainahakemukset useiden pankkien avulla. Tutustuimme paremmin Arkadia Rahoitukseen, jotta voimme puhua suumme puhtaaksi hyvistä sekä mahdollisista huonoista asioista.

Miten lainan hakeminen tapahtuu Arkadia Rahoituksen kautta?

Arkadia Rahoituksen lainanhakuprosessi on kokonaisuutena nopea ja helppo. Kun olet valinnut etusivulta löytyvästä lainalaskurista itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan, siirryt varsinaiseen lainahakemukseen, jonka täyttäminen vie muutaman minuutin. Noudata seuraavia ohjeita, jotta lainanhakuprosessisi on sujuvaa ja saat päätöksen nopeammin.

Palvelun käyttöehdot

Arkadia Rahoituksen palvelu on suunnattu kaikille moitteettomasti raha-asiansa hoitaville yli 20-vuotialle. Lainaa hakiessasi sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä Arkadia Rahoitus myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän omaaville. Lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä tekee valittu pankki tai rahoituslaitos. Vaikka hakijalla olisi riittävästi ikää sekä säännölliset tulot, voi esimerkiksi huono luottokäyttäytyminen estää lainan saamisen.

Halutessasi voit tiedustella mahdollisuuksistasi saada lainaa suoraan yhteistyöpankilta tai Arkadia Rahoituksen sivuston kautta.

Arkadia Rahoitus tekee yhteistyötä useiden pankkien kanssa

Arkadia Rahoitus on saanut kerättyä useita tunnettuja pankkeja sekä rahalaitoksia yhteistyökumppanikseen. Lainanvälittäjiin kuuluu esimerkiksi tv:stä tunnettu Omalaina.fi ja Rahalaitos sekä Pohjoismaiden kokenut konkari Freedom Rahoitus. Kun palvelussa on enemmän valinnanvaraa, on todennäköisempää saada parhaimmat lainatarjoukset omaan tarpeeseen.

Arkadia Rahoituksen kautta on mahdollista myös kilpailuttaa laina useiden pankkien kesken. Lainatarjoukset voi kilpailuttaa digitaalisena pankkina toimivassa Collector Bankissa tai kivijalkapankkina tunnetuissa Aktiassa ja Nordeassa. Kaikki yhteistyöpankit eivät välttämättä kilpaile lainastasi, vaan Arkadia Rahoitus ottaa siihen mukaan vain sellaiset pankit, jotka voivat antamiesi tietojen perusteella tarjota sinulle sopivaa lainaa.

Yhdistelylaina Arkadia Rahoitukselta

Lainojen yhdistäminen on aina järkevä ratkaisu varsinkin, jos alla on useita kalliita pienempiä lainoja. Arkadia Rahoituksen avulla voit yhdistää lainat helposti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella useiden pankkien kautta. Palvelu yhdistää kaikki lainat 2000 eurosta jopa 70 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhdistelylaina auttaa saamaan lainalle lisää maksuaikaa sekä edullisempia kuukausieriä, se ei myöskään vaadi takaajia tai vakuuksia. Lainojen korot ovat alimmillaan vain 4,99 prosenttia sekä maksimissaan 10 % väliaikaisen korkokaton myötä. Korkokatto on voimassa syyskuuhun 2021 asti, jonka jälkeen lainan nimelliskorko palautuu takaisin lainasopimuksen mukaiseksi.

Yhdistämällä lainat yhdeksi voit parhaimmillaan säästää jopa puolet lainojen kuukausierästä. Yhdistelylainan hakeminen auttaa myös laskemaan lainan korkoa, aikaisemmin jouduit maksamaan useiden lainojen korkoja, nyt vain yhden. Kilpailuta nyt lainasi jopa 35 eri pankin kanssa käyttämällä Arkadia Rahoituksen palvelua. Kilpailuttaminen sekä vertaileminen on täysin maksutonta, joten täytä hakemus nyt ja varmistu parhaista tarjouksista.

Miten nopeasti rahat maksetaan tilille?

Tähän kysymykseen ei voi vastata tarkalla aikamäärällä, sillä Arkadia Rahoitus kilpailuttaa hakemukset useiden pankkien kautta, joka voi viedä normaalia enemmän aikaa. Lainojen kilpailuttaminen on joka tapauksessa järkevää ja loppujen lopuksi siinä säästää aikaa verrattuna siihen, jos itse menisi pankkiin. Kilpailuttaminen on pääosin automatisoitu prosessi, sillä saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi jo muutamissa minuuteissa täytettyäsi hakemuksen.

Rahansiirtoon vaikuttaa myös haettu lainasumma, jos se on pienempi voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Isompien lainasummien siirtoihin voi kulua enemmän aikaa, kuitenkin maksimissaan 2–3 arkipäivää.

Millainen takaisinmaksu ja korko Arkadia Rahoituksen lainoissa on?

Lainan takaisinmaksuun vaikuttaa suoranaisesti lainatuote, sillä se määrittää laina-ajan. Hakiessasi lainaa Arkadia Rahoitukselta, näet tarkemmat tiedot takaisinmaksusta saamassasi lainasopimuksessa. Tyypillisesti palvelun laina-aika on 1–15 vuoden väliltä, mitä suurempi laina sen isompi takaisinmaksuaika on ja toisinpäin.

Valitessasi laina-aikaa kannattaa miettiä se realistiseksi, jotta myöhemmin esimerkiksi liian lyhyt aikataulu ei tuota maksuongelmia. Jos tarvitset pienempää lainasummaa, pyri maksamaan se mahdollisimman nopeasti pois, jotta sen korko ei pääse kasvamaan turhan korkeaksi.

Laina-ajan lisäksi luoton tärkeimpiä ominaisuuksia on korko, joka käytännössä määrittelee mitä laina tulee maksamaan. Näet itsellesi suunnatun koron täyttämällä maksuttoman hakemuksen, tämä siitä syystä, että lainan korko ja ehdot ovat aina yksilöllisiä. Arkadia Rahoituksen korko on tällä hetkellä 4,99–10 %.

Meidän ja asiakkaiden kokemukset palvelusta

Halusimme saada konkreettiset kokemukset Arkadia Rahoituksesta ja sen käytettävyydestä. Kokonaisuutena palvelu on loistava vaihtoehto pienempään ja suurempaan lainantarpeeseen. Palvelun kautta saa yhdellä hakemuksella suoran yhteyden useampiin pankkeihin, josta saa edullisimmat lainat kilpailukykyisellä korolla. Plussaa siitä, että sivusto on helppokäyttöinen ja kaikki tärkeimmät asiat löytyvät heti ilman ylimääräistä etsimistä. Sivusto lupaa käyttäjilleen lainatarjoukset jopa minuuteissa sähköpostiin.

Edellä mainittujen plussien lisäksi pitää antaa myös hiukan negatiivista palautetta. Meidän ja asiakkaiden puolesta haluamme antaa palautetta yhteydenotosta, joka tapahtuu vain sähköpostilla. Asiakkaiden voisi olla helpompaa saada kysymykseensä suora vastaus esimerkiksi Chat-palvelun avulla. Tämä on onneksemme vain pieni miinus ja siksi voimmekin lämmöllä suositella Arkadia Rahoituksen sivuston sekä palveluiden käyttämistä.


Senttilaina on ylpeä esitellessään uudenlaisen lainasivuston, jonka avulla kuka tahansa voi etsiä itselleen edullisimman lainan ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Saatamme ansaita pienen palkkion, kun käytät sivustollamme olevia linkkejä. Palkkiot menevät sivuston ylläpitämiseen 🙂

Olemme hiilineutraaleita 🤲🌴