Yritykset

Kaikki lainat ilman takaajia sekä ilman vakuuksia

Ennen kuin haet lainaa, on suositeltavaa tutustua hyvin yrityksiin, jotka tarjoavat lainaa. Luettuasi lainaehdot, niin vältyt yllätyksiltä sekä lainan ottaminen ja hakeminen on varmasti turvallista. Sivuiltamme Senttilaina.fi pystyt luotettavasti löytämään listasta ajankohtaiset luotonantajat.

Painamalla nappia "lue lisää", pääset lukemaan jokaisesta lutonantajasta lisätietoja. Kun olet tehnyt päätöksesi ja olet valinnut itsellesi oikean ja sopivimman luotonantajan, niin paina "hae lainaa heti" nappia ja sen jälkeen se ohjaa sinut suoraan palveluntarjoajan sivuille. Palveluntarjoajan sivuilla pääset täyttämään ilmaisen hakemuksen ja odottaa kunnes se on hyväksytty. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty niin voit siirtyä nostamaan lainaa tilillesi, mutta muista kuitenkin tarkistaa ensin lainaehdot!

Mikäli haluat jonkin tietyn lainatyypin esimerkiksi pikavipin löydät sen yläpalkista kohdasta pikavippi, olemme myös tehneet pikavippivertailun, jonka löydät linkistä:

Jos sinulla oli mielessäsi joku tietty lainatyyppi, niin löydät esimerkiksi pikavippi sivun kohdasta pikavippi joka sijaitsee yläpalkissa. Jos olet päättänyt ottaa pikavipin, niin on suositeltavaa tehdä pikavippivertailu, sen löydät linkistä "pikavippi heti tilille".

Yläpalkista löydät myös kategorioittain lueteltuna kaikki lainat esimerkiksi kulutusluotto, pikavippi tai joustoluotto.

Luotonantajat 2020

Bigbank logo

Lainaa:
3100 – 50 000 €

Maksuajat:
24 – 120 kk

Ikävaatimus:
22 vuotta

Bigbank on erikoistunut pankki varsinkin talletuksiin ja lainoihin. Niinkuin Bigbank sanoo "Jokaisella on hyvä olla kakkospankki". Bigbank on perustettu Virossa vuonna 1992. Bigbank on monipuolinen pankki, joka tarjoaa erikoispalveluita Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa ja Hollannissa. Bigbankin myöntävät lainat ovat 1000 - 50 000 € asti. Hae nyt edullista ja luotettavaa lainaa Bigbankilta. Siirry lukemaan lisää kyseisestä palvelusta painamalla "Tutustu". 

bluefinance

Lainaa:
100 –  5000 €

Maksuajat:
Joustava

Ikävaatimus:
18 vuotta

Blue Finance myöntää joustoluottoa 100 - 5000 €. Blue Financelta saa otettua jopa 5000 euroa ja hakemisen jälkeen rahat ovat tilillä jopa 15 minuutissa! Takaisinmaksu lainassa on joustavaa, koska voit maksaa sen pienissä erissä eikä sisällä ollenkaan kuukausi-tai vuosimaksuja. Blue Financen kautta haetuissa lainoissa kulut määräytyvät nostetun lainasumman mukaan, joten et maksa ylimääräisistä piilokustannuksista. Blue Finance tarjoaa kertaluottoa akuuttiin tahantarpeeseen sekä joustoluottoa arjen suurempiin harkittuihin hankintoihin. Siirry lukemaan lisätietoja Blue Finance palvelusta "tutustu" painikkeesta. Täytä maksuton hakemus ja saat rahat tilillesi heti. 

Credigo logo

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Credigo saapui Suomeen vuonna 2015 rahoituspalveluna. Se myöntää lainoja 500 - 5000 euron väliltä ja maksuaikaa on mahdollista saada 24 - 60 kuukautta. Credigon lainoilla on kilpailukykyinen 1,67 % kuukausikorko ja se on edullinen jos vertaa muihin kilpailijoihin. Kaikki lainat mitä myönnetään ovat kertaluonteisiasummia eivätkä tililuottoja. Tämän ansiosta lainan hakeminen ja kulujen tiedostaminen on entistä helpompaa ja sujuvampaa. Siirry maksuttoman lainahakemuksen täyttämiseen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi välittömästi. 

Credit24 logo

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Credit24 takana toimii IPF Digital Finland Oy, joka on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. IPF Digital Finland OY on rekisteröity luotonantaja sekä se on saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta rekisteröintitunnuksella luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Credit24 myöntää Suomen terävintä luottoa uudistetulla edullisemmalla hinnoittelulla 50 eurosta 4000 euroon saakka. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 3 - 36 kuukautta. Siirry lukemaan lisää kyseisestä lainapalvelusta klikkaamalla "Tutustu" - painiketta. 

Ege logo

Lainaa:
50 – 150 €

Maksuajat:
30 vrk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Ege uudisti lainatuotteensa 2019 syksyllä ja tarjoaa pikalainaa 50 eurosta 150 euroon saakka 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Egen lainatuotteet ovat vakuudettomia, joten niihin ei vaadita erikseen erillisiä takaajia. Hae nyt edullista pikalainaa helpolla hakemusprosessilla. Pikalainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä saat lainapäätöksen minuuteissa. Egen lainoissa on selkeät ehdot ja hinnat, joten käyttämällä kyseistä palvelua vältyt ylimääräisiltä piilokuluilta. Siirry nyt täyttämään maksuton ja nopea Egen lainahakemus ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, viimeistään kuitenkin muutaman arkipäivän kuluessa. Lue lisää Egestä ja sen lainaehdoista "Tutustu" - painikkeesta. 

Ferratum logo

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Ferratum asiakaspalvelu palvelee 24 h joka päivä ja lainapäätöksen saat aina välittömästi. Kun teet uuden luottospimuksen, niin rahansiirrot tehdään 07.00 - 23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Kaikille nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään aina kellon ympäri. Käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa ruuhka-aikoina. Ferratum joustava on 2000 € jatkuva luotto. Hae nyt uudistettua ja edullisempaa lainaa Ferratumin kautta, luoton  avauspalkkio ja nostokulut 0 euroa. 

Lainaa:
1000 – 50 000 €

Maksuajat:
3 – 15

Ikävaatimus:
23 vuotta

Komplett bank on pankki joka on alunperin kotoisin Norjasta. Palvelu myöntää myöntää joustoluottoa sekä jälleenrahoituspalveluita täysin ilman vakuuksia tai takaajia.  Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla sekä se on Norjan pankkien talletussuojarahston jäsen. Kompletbankilta on mahdollista saada joustoluottoa aina 1000 - 50 000 euroon asti. Lainassa ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa, joten sen voi maksaa milloin vain. Täytä nyt helppo ja nopea lainahakemus ilmaiseksi jonka jälkeen olet valmis nostamaan rahaa tilillesi. 

Lainaa:
2000 – 50 000 €

Maksuajat:
1 – 20 vuotta

Ikävaatimus:
23 vuotta

Käyttöraha.fi toimii yhteistyössä Komplett Bankin kanssa. Käyttöraha uudisti lainat joten palvelusta on mahdollista hakea lainaa jopa 2000 eurosta 50 000 euroon saakka. Palvelun takaisinmaksuajat vaihtelevat 3 vuodesta 15 vuoteen saakka, mutta joustoluotossa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa, joten voit maksaa sen milloin vain takaisin. Siirry täyttämään Käyttörahan nopea hakemus ja katso miten hyvillä lainaehdoilla saat lainaa. Käyttöraha - palvelun ansiosta voit halutessasi maksaa kuukausittain enintään koron + tilinhoitomaksun. 

Lendo logo

Lainaa:
500 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lendo on tämän hetken Pohjoismaiden johtavin lainanvälityapalvelu. Lendo välittää lainoja 500 eurosta 60 000 euroon saakka vakuudettomasti. Lendon kautta haetut lainat ovat koroiltaan ja kuluiltaa täysin samat kuin suoraan kyseisesestä pankista haettuna., mutta Lendo auttaa säästämään ylimääräisiltä kustannuksilta ja piilomaksuilta, joita olisi kertynyt perinteiseltä pankilta. Hae nyt edullista lainaa Lendon kautta ja siirry täyttämään maksuton hakemus suoraan netistä. Palvelun tarjoamissa lainoissa takaisinmaksuaika on joustavaa 1 vuodesta jopa 15 vuoteen saakka. Siirry lukemaan lisää kyseisestä lainapalvelusta "Tutustu" - painikkeesta

omalaina.fi logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
3 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Omalaina.fi on 100 % suomalainen ja turvallinen palvelu käyttää ja sillä on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa. Laina-ajat ovat 1 vuodesta 20 vuoteen saakka ja niitä myönnetään aina 100 eurosta 60 000 euroon asti. Omalaina.fi etsii sinulle aina edullisimman vaihtoehdon ja niin säästät kustannuksissa. Yhteistyössä yli 30 suomalaista vakavaraista ja luotettavaa pankkia sekä rahoituslaitosta. Rahat maksetaan tilille nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Saat yhdellä hakemuksella vertailtavaksi usemapia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimman sekä edullisimman vaihtoehdon. Hae markkinoiden edullisinta lainaa täysin maksuttomalla hakemuksella jo tänään! Lue lisää Omalaina.fi - palvelusta. 

ostosraha.fi logo

Lainaa:
400 –  3000 €

Maksuajat:
1 – 3 vuotta

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ostosraha.fi myöntää 400 – 3 000 € kulutusluottoja 1 - 3 vuoden taisinmaksuajalla, pidempiaikaisempaan ja suurempaan rahoitustarpeeseen. Ostosraha-fi palvelun lainanmyöntäjänä toimii vakavarainen ja luotettava OPR-Finance Oy, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien.Kyseinen palvelu tarjoaa monipuolisesti luottopalveluita henkilöasiakkaille sekä yrityksille. Palvelu on 21 vuotta täyttäneille. Lainaa hakiessasi ei tarvita vakuuksia tai erillisiä takauksia. Hakemuksien käsittelyaika on n. 15 min ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan lainanhakijan tilille heti. Siirry hakemaan lainaa maksuttomasti Ostosraha.fi palvelusta ja ylläty miten edullisesti voit saada lainaa. 

rahalaitos logo

Lainaa:
00 –  70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Rahalaitos on hyvin tunnettu suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteyistyötä jopa yli 20 lainanmyöntäjän kanssa sekä pyrkivät aina hankkimaan edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla lainanhakijalle. Lainaa jopa 70 000 euroon asti. Tekemällä yhden lainahakemuksen saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi ilman sitoutumista sekä ilman veloitusta. Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainankilpailuttajista. Lainanhakuprosessiin menee aikaa yhteensä vain 4 minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita itsellesi edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon. Hae lainaa tämän hetken suosituimmasta palvelusta, lainatarjouksien pyytäminen on maksutonta eikä se sido sinua vielä lainan ottamiseen. 

suomilimiitti logo

Lainaa:
2000 €

Maksuajat:
30 – 60 vrk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Suomilimiitti lanseeraa tällä hetkellä uusia lainatuotteita, jotka tulee käyttöön 2019 vuoden loppuun mennessä. Nykyisten asiakkaiden on kuitenkin mahdollista tehdä Suomilimiitti lisänostoja vanhoilla lainasopimuksilla. 

vivus logo

Lainaa:
300 – 600 €

Maksuajat:
4 kuukautta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Vivus.fi on 4finance Oy:n omistama tuote ja se tarjoaa nopeita lainoja suoraan netistä kuluttajille. Vivus myöntää lainaa ilman vakuuksia 300 – 600 euroa. Vakuudeton pikalaina eli pikavippi on moderni ratkaisu äkilliseen rahapulaan ja se myönnetään nopeasti ilman vakuuksia. Vivus koki myös uudistuksen kuluihin ja lainaehtoihin uuden lain myötä. Viuksen hinnoittelu on aina yksinkertainen sekä selkeä, joten hakemalla kyseisestä palvelusta lainaa vältyt yllättävistä piilokuluilta. Vivuksen lainahakemus on helppo ja nopea, joten jos rahantarve iskää äkillisesti niin suosittelemme hakemaan pikalainaa Vivuksen kautta.