Yritykset

Kaikki lainat ilman takaajia sekä ilman vakuuksia

Ennen kuin haet lainaa, on suositeltavaa tutustua hyvin yrityksiin, jotka tarjoavat lainaa. Luettuasi lainaehdot, niin vältyt yllätyksiltä sekä lainan ottaminen ja hakeminen on varmasti turvallista. Sivuiltamme Senttilaina.fi pystyt luotettavasti löytämään listasta ajankohtaiset luotonantajat.

Painamalla nappia “lue lisää”, pääset lukemaan jokaisesta lutonantajasta lisätietoja. Kun olet tehnyt päätöksesi ja olet valinnut itsellesi oikean ja sopivimman luotonantajan, niin paina “hae lainaa” nappia ja sen jälkeen se ohjaa sinut suoraan palveluntarjoajan sivuille. Palveluntarjoajan sivuilla pääset täyttämään ilmaisen hakemuksen ja odottaa kunnes se on hyväksytty. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty niin voit siirtyä nostamaan lainaa tilillesi, mutta muista kuitenkin tarkistaa ensin lainaehdot!

Mikäli haluat jonkin tietyn lainatyypin esimerkiksi pikavipin löydät sen yläpalkista kohdasta pikavippi, olemme myös tehneet pikavippivertailun, jonka löydät linkistä:

Jos sinulla oli mielessäsi joku tietty lainatyyppi, niin löydät esimerkiksi pikavippi sivun kohdasta pikavippi joka sijaitsee yläpalkissa. Jos olet päättänyt ottaa pikavipin, niin on suositeltavaa tehdä pikavippivertailu, sen löydät linkistä “pikavippi heti tilille”.

Yläpalkista löydät myös kategorioittain lueteltuna kaikki lainat esimerkiksi kulutusluotto, pikavippi tai joustoluotto.

Luotonantajat 2019

Aasa logo

 

 

 

Aasa on Suomalainen lainanmyöntäjä, se myöntää vakuudetonta lainaa kotitalouksille ja on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Pystyt täyttämään hakemuksen helposti ja nopeasti joko puhelimellasi tai tietokoneella. Hakemuksen jälkeen lainapäätös annetaan hakijalle heti. Aassalta on mahdollista saada rahoitusta aina 10 000 € asti.

Tutustu

bigbank logo

 

 

 

Bigbank on erikoistunut pankki varsinkin talletuksiin ja lainoihin. Bigbank on perustettu Virossa vuonna 1992. Bigbank on monipuolinen pankki, joka tarjoaa erikoispalveluita Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa ja Hollannissa. Bigbankin myöntävät lainat ovat 2000 – 40 000 € asti.

Tutustu

bluefinance

 

 

 

Blue finance myöntää pikaluottoja 100 – 700 € ja joutoluottoja 2000 €. Blue financelta saa otettua jopa 2000 eruoa ja hakemisen jälkeen rahat ovat tilillä jopa 15 minuutissa! Takaisinmaksu lainassa on joustavaa, koska voit maksaa sen pienissä erissä eikä sisällä ollenkaan kuukausi-tai vuosimaksuja. Kun haet bluef inancen kautta lainaa, niin se on täysin ilmaista, koska maksat vain mitä käytät ja jos otat ensi kertaa lainaa, niin se on täysin ilmaista 300 euroon asti, kunhat maksat 14 vuorokauden sisällä lainan takaisin.

Tutustu

cashbuddy logo

 

 

 

CashBuddy myöntää lainoja ilman vakuuksia 1000 – 3000 euroon asti, niissä on pitkä 12 – 60 kk:n maksuaika. Cashbuddyn lainahakuprosessi on lyhyt ja hakemuksen täyttäminen onnisuu älypuhelimella kuin tabletilla helposti. Hakemuksen jälkeen lainapäätös annetaan kaikille hakijoille heti ja pääset suoraan allekirjoittamaan ja tekemään sopimuksen loppuun,  joten sinun ei tarvitse tehdä sitä toisella kerralla, vaan se onnistuu helposti yhdellä kerralla. Kun lopullinen lainapäätös on tehty, maksetaan se heti hakijan tilille.

credigo logo

 

 

 

Credigo saapui Suomeen vuonna 2015 rahoituspalveluna. Se myöntää lainoja 100 – 2500 euron väliltä ja maksuaikaa on mahdollista saada 6-60 kuukautta. Credigon lainoilla on kilpailukykyinen 3,42 % kuukausikorko ja se on edullinen jos vertaa muihin kilpailijoihin. Kaikki lainat mitä myönnetään, niin on kertaluonteisiasummia eikä tililuottoja ja sen ansiosta lainan hakeminen ja kulujen tieto on entistä helpompaa ja sujuvampaa.

Tutustu

credistar logo

 

 

 

Creditstar Finland Oy on osa Creditstar Groupia ja on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Se on kansainvälinen nettiluotto- ja verkkopankki-alalla palveleva organisaatio. Creditstarin myönnettävät luottorajat ovat 50 € – 2000 euroon asti ja takaisinmkasuaika on 30 – 260 vuorokautta. Palvelun henkilökohtainen luottotili mahdollistaa sen, että lainaaminen on nopeaa ja saat rahat tilillesi silloin kuin tarvitset.

Tutustu

ege logo

 

 

 

Ege on lainanmyöntäjä ja myöntää lainoja 100 – 2800 euroa, kun olet tehnyt hakemuksen niin rahat maksetaan tilillesi 2 työpäivän kuluessa. Egeltä on myös mahdollista tilata express-palvelu, jonka voi tehdä Ege.fi itsepalvelussa tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä, jonka jälkeen rahat on viimeistään tililläsi 30 minuutin kuluessa.

Tutustu

ekstraluotto logo

 

 

 

Ekstraluotto on hyvä ja helppo ratkaisu rahoitustarpeisiin, jotka ovat pidempiaikaisia. Ekstraluoton laina on 2100 tililuotto. Palvelu on hinnoiteltu selkeästi, eikä se sisällä piilokuluja, koska maksat vain luoton käytöstä.

Tutustu

 

eurolimiitti logo

 

 

 

Eurolimiitti on J.W yhtiöiden omistama ja se myöntää 3000 euron luottotiliä ja sieltä voi nostaa vaikka 10 euroa kerrallaan. Eurolimiitin avauspalkkio ja tilinhoitomaksu kustantaa 0 euroa ja takaisinmaksuajat ovat 3 – 56 kuukautta. Kun olet ansainnut VIP- asiakkuuden, niin voit nostaa luottorajan 4000 euroon. Ensilaina on aina ilmainen 500 euroon asti, kunhan maksat takaisin 30 päivän kuluessa. 

 

euroloan logo

 

 

 

Euroloan on perustettu vuonna 2007 ja se on rahoitusalan yritys, joka on palvellut jo yli 100 000 asiakasta. Euroloan on  kotimainen ja yritys uskoo täysin suomalaisen ammattitaidon arvostukseen ja tietenkin osaamiseen. Lainat jota yritys myöntää ovat 100 eurosta 10 000 euroon asti. Kaikki laiantuotteet ovat vakuudettomia eli ne ei vaadi takaajia tai takausta.

Tutustu

everyday logo

 

 

 

Everyday tarjoaa joustoluottoa ja se antaa käyttöön 2000 € luottorajan. Joustoluotto antaa mahdollisuuden siihen, että voit nostaa rahaa tilillesi sen summan mitä tarvitset, mutta kuitenkin  luottorajan puitteissa sekä voit nostaa sen joko kerralla tai erikseen. Everyday luottosopimuksen tekeminen on täyin ilmaista ja maksat vain luoton käytöstä.

Tutustu

fellowfinance logo

 

 

 

Fellow Finance on suomalainen palvelu joka lukeutuu myös Pohjoismaiden suurimpaan vertaislainapalveluun. Yritys myöntää kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroon asti ilman takaajia tai vakuuksia. Lainat jota myönnetään on mahdollista hakijan nostaa kerralla tai vaihtoehtoisesti kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Kun haet lainaa, niin FellowFinance:n laina on aina todella selkeä, nopea, edullinen ja ehdottomasti yksinkertaisin lainaratkaisu. Laina ei sisällä monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Tutustu

ferratum logo

 

 

 

 

Ferratum asiakaspalvelu palvelee 24 h joka päivä ja lainapäätöksen saat aina välittömästi. Kun teet uuden luottospimuksen, niin rahansiirrot tehdään 07.00 – 23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Kaikille nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään aina kellon ympäri. Käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa ruuhka-aikoina. Ferratum joustava on 2000 € jatkuva luotto.

Tutustu

 

Fixura logo

 

 

 

Fixura on vertaislainayritys, joka on Suomen vanhin ja suurin, sen kautta on mahdollista hakea 1000 – 10 000 euron lainaa. Lainaa voi hakea 21-vuotta täyttäneet suomalaiset sekä lainalle on mahdollista saada 2 – 5 vuoden laina-aika.

Tutustu

komplettbank logo

 

 

 

Komplett bank on pankki Norjasta joka  myöntää kulutusluotto sekä jälleenrahoituspalveluita täysin ilman vakuuksia edullisesti. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla sekä se on Norjan pankkien talletussuojarahston jäsen. Kompletbankilta on mahdollista saada joustoluottoa aina 1000 – 50 000 euroon asti.

Tutustu

 

 

 

Käyttöraha myöntää aina 1000 eurosta 50 000 euroon asti joustoluottoa. Käyttörahan myontämissä joustoluotoissa ei ole pakko tehdä ollenkaan lyhennyksiä, vaan saat päättää maksuaikataulun itse. Tästä syystä joustoluotto, jota tarjotaan niin on markkinoiden joustavinta.

Tutustu

laina.fi logo

 

 

 

 

Laina.fi on DFC Nordic Oy:n tarjoama lainapalvelu ja sieltä on mahdollista hakea 5000 euron nostorajalla joustoluottoa sekä 600 – 5000 eruon kulutusluottoa. 20 vuotta täyttäneet suomalaiset voivat hakea lainaa.

Tutustu

lainaamo logo

 

 

Lainaamo on Fellow Finance Oyj:n tytär yritys sekä on täysin suomalainen luotonantaja. Lainaamon tarjoamiin tuotteisiin kuuluu kulutusluotot kuluttajille. Yritystä pidetään erityisrahoitusyhtiönä heidän tavastaan lähestyä rahoitusliiketoimintaa. Lainaamon kautta on mahdollista saada vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta 20 000 euroon asti. Lainaamon kulutusluottojen laina-ajat on tehty joustavasti aina asiakkaiden tarpeiden mukaan 10 vuoteen asti.

Tutustu

lainaaverkossa logo

 

 

 

Lainaaverkossa.fi on Suomessa toimiva vakuudettomien lainojen tarjoaja. Lainaaverkossa.fi:n kautta otettu laina on aina tarpeiden mukaan räätälöity yksilöllisesti. Se mahdollistaa lainaamisen joustavasti sekä pystyt tekemään maksuaikataulun tilanteesi mukaan. Lainaa on mahdollista hakea 500 eurosta 6000 euroon asti sekä maksuvapaita päiviä on mahdolista saada jopa 60 tarpeen mukaan.

Tutustu

lainasto logo

 

 

 

Lainasto on suomalainen alan toimija ja se tarjoaa ratkaisuja monipuolisesti ja joustavasti yksityishenkilöille, jotka hakevat rahoitusta. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2011 ja se onkin erikoistunut siihen, että lainojen ottaminen on joustavaa ja nopeaa. Lainasto tarjoaa kattavan tuotevalikoiman ja siihen kuuluu lainat kaikkiin tarpeisiin. Jokainen laina mukautuu lainanhakijan tarpeisiin. Vaihtoehtoina on 100 – 400 € pikalaina, 100 – 3000 € joustoluotto sekä 2000 – 5000 € kulutusluotto.

Tutustu

limiitti logo

 

 

 

Limiitti kuuluu Suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin ja se on taas puolestaan osa Tact Group konsernia. Limiitti-laina on oikea ratkaisu kuluttajille, jotka haluavat rahoituksessa joustavuutta ja saavat itse päättää lainansa sekä sen takaisinmaksuaikataulun. Limiitti on laina joka on jatkuva, mutta rahaa pystyy nostamaan erissä sen summan mitä tarvitsee ottaen huomioon luottorajan. Luottoraja joka myönnetään on 500 – 2000 € euroa. Noston voit suorittaa helposti tekstiviestillä mysaldo palvelussa. Noston jälkeen saat lainapäätöksen, jonka jälkeen rahat ovat heti tililläsi.

Tutustu

luottopalvelut logo

 

 

 

 

Luottopalvelut on Credit24 hallinoima palvelu ja se tunnetaan luotettavuudesta, nopeudesta ja helppoudesta. Luottopalveluiden laina on vakuudetonta 100 – 4000 euron jatkuva luotto. Palvelu tarjoaa 100 – 4000 € luottoja, jotka ovat 3 – 36 kuukauden maksuajalla. Kaikille uusille asiakkaille korko on 0 % sekä kulut 0 € ensimmäisen kuukauden ajan aina 2000 euroon asti. Luottopäätöksen saat heti sekä sen jälkeen rahat maksetaan tilille keskimäärin 15 minuutissa.

Tutustu

luottoraha logo

 

 

 

Luottoraha myöntää 2000 euron luottotilin, joka on jatkuva ja tietenkin joustava, edullinen ja helppo rahoitusvaihtoehto esimerkiksi arjen yllättäviin tarpeisiin. Lainanhakija pystyy nostamaan luottoa tililleen aina tarpeidensa mukaan sekä takaisinmaksu on joustavaa ja yksinkertaista. Kuukaudessa asiakas saa yhden laskun nostojen määrästä riippumatta sekä lainan hakemisesta ei veloiteta mitään, koska asiakas maksaa vain nostetusta luotosta.

Tutustu

omalaina.fi logo

 

 

 

Omalaina.fi on suomalainen palvelu ja sillä on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta. Laina-ajat ovat 10 vuoteen saakka ja niitä myönnetään aina 50 000 euroon asti.

Omalaina.fi etsii sinulle aina edullisimman vaihtoehdon ja niin säästät kustannuksissa.

Tutustu

ostosraha.fi logo

 

 

 

Ostosraha.fi myöntää 400-10 000€ kulutusluottoja, 12-72kk maksuajalla, pidempiaikaisempaan ja suurempaan rahoitustarpeeseen.

Palvelu on 20 vuotta täyttäneille. Lainaa hakiessasi ei tarvita vakuuksia.

Hakemuksien käsittelyaika on n. 15 min ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan lainanhakijan tilille heti.

Tutustu

rahalaitos logo

 

 

 

Rahalaitos on hyvin tunnettu suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteyistyötä jopa yli 20 lainanmyöntäjän kanssa sekä pyrkivät aina hankkimaan edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla lainanhakijalle. Lainaa jopa 50 000 euroon asti. Tekemällä yhden lainahakemuksen saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi ilman sitoutumista sekä ilman veloitusta.

Tutustu

rahapalvelu logo

 

 

 

Rahapalvelu on Credit24:n tuottama luottopalvelu. Rahapalvelun tarjoamat kulutusluotot ovat aina hinnoiteltu järkevästi 4000€ asti. Uuden asiakkaan etu: 2000€ luotto korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla kuukauden ajan.

Tutustu

rahoituslaitos logo

 

 

 

 

 

Rahoituslaitos on riippumaton lainanvälittäjä, joka edustaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä. Rahoituslaitos etsiii aina asiakkaan tarpeisiin sopivan lainaratkaisun, kaikkien lainojen joukosta jota se edustaa. Yhdellä lainahakemuksella asiakas saa varmasti edullisimman tarjouksen, jota on vaihtoehdoista saatavilla. Lainaratkaisuja jota rahoituslaitos tarjoaa on aina 100 eurosta 50 000 euroon asti 1-10 vuoden maksuajalla.

risicum logo

 

 

 

 

Risicum on DFC Nordic Oy:n lainapalvelu ja se on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo vuodesta 2005 asti. Risicumilta voi hakea lainaa 10-2050 euroa ja heidän tarjoamat lainatuotteet ovat pikavippi ja joustoluotto.

saldo logo

 

 

 

Saldo kuuluu suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin ja se mahdollistaa kulutusluottoja suomalaisten arkisiin hankintoihin. Saldo on palvellut jo 10 vuoden ajan satoja tuhansia asiakkaita. Saldo:n tavoitteena on tarjota vaivattomia ja joustavia lainapalveluita kuluttajien arkea helpottamaan ja tukemaan. Kahta lainaratkaisua, jota saldo tarjoaa on kulutusluottoa ja joustoluottoa 1000 – 10 000 €.

Tutustu

suomilimiitti logo

 

 

 

Suomilimiitti tarjoaa joustavaa tililuottoa ja se antaa vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa luottorajan ilman mitään monimutkaisia hakemuksia tai piilokustannuksia. Luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä ja tililuottoa voit käyttää juuri silloin kun itse haluat. Suomilimiitti palvelu ei sisällä ollenkaan vuosimaksua tai minkäänlaisia kiinteitä kustannuksia, sillä maksat ainoastaan luoton käytöstä.

Tutustu

vikinglaina logo

 

 

 

 

Vikinglaina on luotettava ja nopea pikavippi. Lainaa myönnetään 20 – 2250 €, etkä tarvitse vakuuksia tai takausta.

Vikinglaina on sopiva kaikkiin tarkoituksiin esimerkiksi odottamattomiin kuluihin, matkustelemiseen, yhtäkkisiin hankintoihin tai muihin arjen menoihin.

vippi.fi logo

 

 

 

Vippi.fi on Tact Finance Oyj:n omistama lainapalvelu, joka kuuluu osaksi Tact Finance konsernia. Konserni on erikoistunut rahoitusalan palveluiden automatisointiin ja itse kehitykseen. Lainat jota vippi myöntää ovat kaksi eri tuotetta eli kulutusluotto ja joustoluotto. Joustoluottoa myönnetään 500 – 2000 euron luottoraja ja sen puitteissa voit tehdä nostoja. Kulutusluottoa voi taas hakea 100 – 10 000 euron väliltä ja sen saa kerralla suoraan tilille.

Tutustu

vivus logo

 

 

 

Vivus.fi on 4finance Oy:n omistama tuote ja se tarjoaa nopeita lainoja suoraan netistä kuluttajille. Vivus myöntää lainaa ilman vakuuksia 10 – 2010 euroa. 

Vakuudeton pikalaina eli pikavippi on moderni ratkaisu äkilliseen rahapulaan ja se myönnetään nopeasti ilman vakuuksia.

Tutustu

yleislaina logo

 

 

 

Yleislaina on toiminut luotonantajana jo vuodesta 2011. Yritys on turvallinen ja se tarjoaa nopeaa, edullista ja joustavaa apua kotitalouksien rahoitustarpeisiin. Yleislaina on kertalaina joka kerralla myönnetään 2000 – 10 000 euroa. Sen hakeminen on nopeaa helpolla lainahakemuksella, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.