Vivus

Vivus – Vivus lainaauudistettu pienlaina 300 – 600 euroa

Vivus lainapalvelu koki täysuudistuksen Syyskuun alussa voimaan astuneiden lakimuutosten myötä. Aiemmin jopa 2010 euroa luottoa myöntänyt lainapalvelu joutui luopumaan sen aikaisesta konseptistaan. Nyt Vivus pikalainaa voi hakea 300 – 600 euroa 1 – 4 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Hae lainaa heti maksuttomalla lainahakemuksella, joka on helppo ja nopea täyttää. Lainapäätös annetaan heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen ja rahat maksetaan viipymättä ilmoittamallesi tilille.

Perustiedot Vivuksesta:

  • Lainanhakijan ikäraja: 20 vuotta.
  • Koroton pikavippi uusille asiakkaille 10 – 400 euroa.
  • Maksuaikaa 30 – 120 päivää.
  • Nykyinen asiakas voi hakea pikalainaa 300 – 600 euroa.
  • Eräpäivän siirto mahdollisuus jopa 30 päivää.
  • Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja maksutonta.
  • Laina maksetaan tilillesi nopeasti palvelun tason mukaisesti.
  • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Miten haen lainaa Vivukselta?

Lainanhakeminen Vivukselta on helppoa ja nopeaa. Siirry ensin lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi rahasumma ja takaisinmaksuaika. Klikkaa painiketta ja siirry täyttämään lyhyt lainahakemus joka ei vaadi ylimääräisiä liitteitä. Kun olet täyttänyt tietosi lainahakemukseen huolellisesti – lähetä hakemus. Luottopäätös annetaan heti, jonka jälkeen rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille valitsemasi palveluntason mukaisesti.

Lyhykäisyydessää lainanhaku menee näin: valitse sinulle parhaiten sopiva lainasumma ja paina nosta lainaa. Sinut ohjataan profiilin luontiin / rekisteröintiin lainahakemuksen yhteydessä. Lainapäätöksen saaminen heti vaatii, että klikkaat hyväksy “automaattisesta maksukyvyn arvioinnista”.

Koska lainasummat ovat melko pieniä on luottopäätös usein myönteinen ja laina voidaan maksaa tilille ilman liitteitä tai tarvetta liitteiden toimitukselle. Vivus käyttää Instantor palvelua luottoarvion tarkitukseen joten tarvitset lainanhakuun myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Mihin tarkoitukseen Vivuksen laina sopii?

Vivuksen laina sopii sinulle jos; palkkapäiväsi lähestyy, mutta tarvitse rahaa jo nyt. Sinun tarvitsee maksaa ennalta jokin suunnittelematon ostos tai lasku. Sinulle joka tarvitsee lisää rahoitusta, jolla on säännölliset tulot ja pystyt maksaan lainasi takaisin ajallaan.

Vastaavasti Vivus ei sovellu henkilöille lainojen yhdistämis tarkoitukseen, ratkaisuksi pitkään jatkuneeseen rahoitusongelmaan tai vastuuttomaan rahan käyttöön. Vivus korostuu vastuullista lainaamista josta voit lukea lisää heidän sivuiltaan.

Mitä Vivus pikalaina maksaa?

Vivuksen pikalaina koostuu lainankoroista jotka ovat 20 prosenttia. Luoton avausmaksusta 5 euroa. Tieto mitä ei helposti vivuksen sivuilta löydä on, että ensimmäisen noston on oltava vähintään 300 euron suuruinen. Muutama esimerkki lainakuluista:

300 € laina 4 kuukauden maksuajalla = 320,02 € (sis. lainapääoman)

400 € laina 4 kuukauden maksuajalla = 425,02 € (sis. lainapääoman)

500 € laina 4 kuukauden maksuajalla = 530,02 € (sis. lainapääoman)

600 € laina 4 kuukauden maksuajalla = 635,02 € (sis. lainapääoman)

Koska voin hakea lainaa?

Vivuksen pikalainapalveluun voit jättää lainahakemuksen tarvittaessa ympäri vuorokauden. Lainahakemukset käsitellään aukioloajan puitteissa. Arkisin klo: 07. 00 – 23.00, lauantaisin klo: 10.00 – 18.00 sekä sunnuntaisin klo: 10.00 – 14.00

Kuka voi hakea Vivus pikalainaa?

Vivuksen pikalainaa voi hakea kuka tahansa 20-vuotta täyttänyt henkilö, joka täyttää luotonantajan asettamat luottokelpoisuusvaatimukset.

Vaatiiko laina vakuuksia tai takaajia?

Vivuksen myöntämät pikalainat ovat kaikki vakuudettomia, joka tarkoittaa että lainalle ei vaadi vakuuksia eikä takaajia.

Voiko laskun eräpäivää siirtää?

Laskun eräpäivän siirtäminen onnistuu 30 päivällä tiettyjen ehtojen täyttyessä. Nämä ehdot löydät omasta profiilistasi kun olet luonut palveluun tunnukset.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lähtökohtaisesti lainan takaisinmaksu Vivukselle tapahtuu 4 erässä eli kuukausi kerrallaan. Voit kuitenkin halutessasi maksaa koko lainan takaisin kerralla oman profiilisi kautta.

Koska voin nostaa lisää lainaa käyttööni?

Voit tehdä uusia nostoja aina kun edellinen nostosi on käsitelty. Tiedät, että voit nostaa lisää rahaa käyttöösi kun profiilistasi löytyvä lisänosto painike muuttuu aktiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että aikaisempi nostosi on jo käsitelty.

Miten saan itselleni lainakiellon palveluun?

Lainakieltoa tulee hakea kirjallisella anomuksella jonka tulee sisältää henkilötietosi ja pyyntö lainakiellosta. Lainakielto on voimassa niin kauan kunnes se perutaan.

Voiko toisen laina-asioita hoitaa?

Toisen laina-asioita voi hoitaa kunhan sinulla on siihen vaaditut dokumentit. Muunmuassa asiaan kuuluvan valtakirjan.

Miksen saa lainaa?

Lainahakemuksen hylkäämiselle voi olla monia syitä. Yksi tyypillisimmistä syistä minkä takia lainaa ei voida myöntää on se, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai on hoitanut raha-asiansa huolimattomasti. Tai henkilöllä ei ole taloudellisesti varaa ottaa tätä lainaa. Luottoarvio tehdään aina henkilökohtaisesti, joten tiedät saatko lainaa vasta kun lähetät hakemuksen.

Ongelmia takaisinmaksussa?

Jos ilmenee ongelmia lainan takaisinmaksun suhteen tai näyttää siltä, että sovitussa aikataulussa ei pysytä. Tällöin on otettava välittömästi yhteys Vivuksen asiakaspalveluun jossa katsotaan yhdessä mitä asialle voidaan tehdä.

Kokemuksia Vivuksen lainoista

Kokemuksia Vivuksen lainoista löytyy runsaasti verkossa. Kokeilimme itse Vivuksen lainapalvelua lakimuutosten jälkeen ja tulimme siihen tulokseen, että palvelu on erinomainen henkilöille jotka tarvitsevat pienempään rahoitusta joustavalla maksuajalla. Esimerkiksi autohuoltoon tai uuteen kodinkoneeseen. Asiakaspalvelu on välittömässä läheisyydessä chat palvelun avulla, joten voit koska tahansa olla yhteydessä neuvojaan jos ongelmia ilmenee. Lainan hallinointi on yksinkertaista ja helppoa oman profiilin kautta. Huono puoli piilee maksuajoissa, riippuen pankista ja valitsemasta palvelusta voi lainan saaminen tilille kestää jopa 1 – 3 arkipäivää, joten jos tarvitset lainaa heti ei Vivus välttämättä ole paras ratkaisu.

Vivus asiakaspalvelu / yhteystiedot

Vivus logo

4finance Oy

kotisivut: www.vivus.fi

Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki

Y-tunnus: 2257545-4

Asiakaspalvelu avoinna arkisin: 09.00 – 17.00

Lainapalvelu avoinna joka päivä: 07.00 – 23.00

Puhelin: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 4]