Virolaiset pikavippifirmat

Yhä useampaa Suomalaista kiinnostaa tilata verkossa ulkomailta tavaraa, tämä osittain johtuu hintatasosta joka on ulkomailta tilatessa halvempi. Ulkomailta tilatessa monelle voi tulla mieleen pikavippi ja se, että kannattaako lainaa hakea esimerkiksi Virosta? 

Kysymys kuuluukin… Onko lainaa mahdollista hakea Virosta ja kannattaako se?

Selvitimme onko se mahdollista tai kannattaako se, lue alapuolelta lisää.

Jo ennen kuin jatkat pidemmälle lukemista on muutama mainitsemisen arvoinen virolainen rahoitusyhtiö kuten Bondora, Bigbank tai Ege. Tavoitat nämä samat virolaiset pikavippifirmat myös lainan kilpailutuspalveluiden avulla esimerkiksi Rahalaitos.fi ja Omalaina.fi

Pikavippi Virosta

Nykypäivänä monet suomalaiset tilaavat netin kautta ulkomailta esimerkiksi vaatteita tai muita tavaroita. Tiesitkö, että lainan hakeminen on myös mahdollista? Lainaa on mahdollista hakea naapuristamme Virosta ja vaihtoehtoja siinä on kaksi, joko pienempää pikavippiä tai suurempaa pankkilainaa. Pikavippi on nopeasti saatava laina esimerkiksi pienempään rahantarpeeseen ja sitä voi hakea helposti netissä.

Lisää lainamahdollisuuksia ja näiden kustannuksista voit lukea etusivultamme, jonka alaosasta löytyy lainavertailutaulukko.

Virolaiset pikavippifirmat

Kannattaako pikavippiä hakea Virosta? 

Suomalaisten on mahdollista hakea pientä pikavippiä muutamasta virolaisesta firmasta. Vaikkakin se on mahdollista, on siinä ilmennyt yksi iso ongelma. Nimittäin virolaiset firmat eivät ole niin tarkassa syynissä kuin suomalaiset firmat, sekä niiden valvonta on heikompaa.

Suomalaisten firmojen on pitänyt jo monen vuoden ajan rekisteröityä Aluehallintoviraston luotonantaja- ja vertaislainavälittäjärekisteriin. Tämä on edesauttanut sitä, että epäselviä pikavippejä tai epärehellisiä rahastuksia ei pysty Suomessa tekemään.

Virolaisten lainoja tarjoavien firmojen pitäisi myös rekisteriin liittyä, mutta ainakaan osa sitä ei ole tehnyt. Näistä syistä luotettavuus voi olla epäselvempää ja se voi tehdä vaikeampaa pikavippien hakemisesta. Kun yritys toimii ulkomailla voi ongelmien ilmetessä olla vaikeampaa saada korvauksia tai asiakaspalvelun apua.

Turhien riskien välttämiseksi suosittelemme virolaisten firmojen sijaan katsomaan suomalaisia lainapalveluita, josta voi saada lainaa heti:

  • 1 - 2000 €
  • Ikäraja 21 v
  • Aina hyvät tarjoukset

Ferratum on luotettava sekä tunnettu lainapalvelu. Ferratum teki tarjontaansa uudistuksen vuonna 2018.

Ferratumin uutena asiakkaana saa ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman piilokuluja. 

Avattuaan Ferratumin luottotilin, on sieltä mahdollista tehdä nostoja omien tarpeiden mukaan. Kun olet tehnyt ensimmäisen noston, on mahdollista nostaa rahaa kellon ympäri. 

  • 100 - 5000 €
  • Ikäraja 18 v
  • Ilmainen pikavippi

Blu Finance on otiminut jo vuodesta 2011 aslkaen Suomen pikavippi ja pikalainamarkkinoilla. Blue Finance tarjoaa järkevämpää ratkaisua kailliiden pikavippien sijaan

Lainan hallinnointi on helppoa ja sen takaisinmaksun pystyy suorittamaan pienissä erissä. Ennen lainan hakemista lainojen hinnat ja ehdot ovat selkeästi esillä. Lainapäätöksen tulemisessa kestää enimmillään 15 minuuttia jonka jälkeen saat lainaa heti tilillesi. Mahdollisuus myös korottomaan pikavippiin 100 – 700 €

Pankkilaina Virosta?

Älä kuitenkaan kokonaan unohda vaihtoehtoa hakea lainaa ulkomailta, sillä se on mahdollista myös helposti.

Suurempaa lainaa on yleensä vaikeaa hakea netistä. Löysimme kuitenkin vaihtoehdon isommalle pankkilainaa tarvitsevalle.

Suoraan netistä voi hakea isompaa lainaa Virolaisesta pankista nimeltä BigBank.

BigBank on Virossa toimiva  pankki, joka noin parisen vuotta sitten alkoi tarjoamaan suurempia lainoja suomalaisille edullisemmalla hinnalla. Tämä kyseinen pankki onkin ehkä ainoa lainapalvelu Virosta, johon voi luottaa sillä he ovat avanneet Suomeen sivuliikkeen.

 

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]