Vakuudettomat lainat

Kaikki vakuudettomat lainat netistä

Voit saada lainaa vakuudettomasti jopa 60 000 euroon asti oman tarpeen mukaan. Lainojen kilpailutus on nopea prosessi ja voit tehdä sen jopa 30 eri pankilla sekä lainantarjoajalla. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja se vie vain muutaman minuutin. Lainapäätöksen saa välittömästi. Jos rahantarve kuitenkin iskee äkillisesti eikä summakaan ole kovin suuri, niin suositeltavaa on myös miettiä vaihtoehdoksi pikavippiä. Valitse paras pikavippi jo tänään! 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Lainaa vakuudettomasti

Netti on täynnä lainapalveluita, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia. Lainat, joita tarjotaan netissä ovat yleensä suosituimpia, koska lainanhakuprosessin voi tehdä nopeasti vaikka kotoota käsin. Lainasumman suuruudella ei ole väliä, voit hakea pienempää tai suurempaa lainaa ilman vakuuksia. Jos tarve on suurempi, on mahdollista hakea jopa 60 000 euron lainaa netissä ilman vakuuksia

Katso tästä: Helposti kaikki tarjolla olevat lainat ilman takaajia  

Vakuudettoman lainan suosion syy:

  • Vakuudeton laina on nopea ja helppo tapa paikata äkillinen rahantarve.
  • Vakuudettomassa lainassa sinun ei tarvitse pyytää ketään henkilötakaajaksi esimerkiksi lähipiiristä tai suvusta.
  • Vakuudettoman lainan voi hakea helposti verkossa kotoota käsin eikä sinun tarvitse juosta erikseen pankkeihin.
  • Vakuudeton laina on ihan yhtä hyvä vaihtoehto kuin vakuudellinen laina.

Tee vertailu jo tänään ja hae lainaa heti vakuudettomasti jopa 60 000 euroon asti

Suosituimmat vakuudettomat lainat

omalaina.fi logo

Laina:
100 – 60.000€
Maksuaika:
12 – 180kk
Ikäraja:
18v

Laina:
1000 –  50.000€
Maksuaika:
Joustava
Ikäraja:
23v

vivus logo

Laina:
300 – 600€
Maksuaika:
1 – 4kk
Ikäraja:
20v

credit24 logo

Laina:
50 – 4.000€
Maksuaika:
3 – 36kk
Ikäraja:
19v

Vakuudettomat lainat UKK

Vakuudettomissa lainoissa takaisinmaksuaika on yleensä viikoista 15 vuoteen asti. Lainan takaisinmaksuaikaan kannattaa ottaa aina huomioon sen hetkinen taloudellinen tilanne. Voit suunnitella ja valita itsellesi sopivimman laina-ajan lainalaskurin avulla, näet samalla suuntaa antavan maksuerän lainasta. Muista kuitenkin, että jokaisella pankilla ja lainantarjoajalla on eri ehdot sekä korot lainoille.

Tutustu ensin eri vaihtoehtoihin vakuudettomien lainojen tarjoajista. Sivuostomme kautta voit hakea lainaa vakuudettomasti 60 000 euroon asti. 

Voi! Vakuudettomien lainojen käyttötarkoitusta ei ole mitenkään määrätty, joten sitä voi hakea ihan omaan tarpeen mukaan. Muista kuitenkin, että ennen lainan ottamista kannattaa miettiä tarkkaan ja harkitusti tarvitsetko lainaa. 

Työttömällä voi olla mahdollisuuksia hakea vakuudetonta lainaa. Ainoana ehtona on säännölliset tulot. Suurempaan lainan tarpeeseen vaaditaan usein suurempia tuloja, mutta pienempiä lainoja on mahdollista hakea ilman vakuuksia. 

Vakuudettomat lainat on mahdollista saada nopeammin tilille kuin vakuudelliset lainat. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta ja sen voi täyttää verkossa 24/7. Alustava lainapäätös tulee välittömästi sekä lopullisen saa sen jälkeen kun tietosi on tarkistettu. Kun hakemus on hyväksytty, saat lainaa heti tilillesi.

Miksi valita vakuudeton laina?

Vakuudettomat lainat ovat edullisia ja sitä voi hakea helposti ja nopeasti ilman erillisiä lomakkeita tai liitteitä. Voit hakea vakuudetonta lainaa verkkopankkitunnuksilla tai jos rahantarve on pienempi sekä nopea niin pikavippiä tekstiviestillä

Lainahakemuksen hakeminen on nopea prosessi sekä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Vakuudettoman lainan sijasta on mahdollista saada myös luottokortti heti, katso suosituin ja paras luottokortti vaihtoehto. Luottokortti toimii samalla tavalla kuin vakuudeton laina, mutta se kulkee lompakossasi aina mukana. 

Miten vakuudeton laina eroaa pienlainoista?

Vakuudeton laina on pienlainoja joustavampi vaihtoehto. Pienlainaan verrattuna se tarjoaa hakijalle suuremmat lainasummat, jotka sisältävät pidemmät laina-ajat. Usein tarjolla olevat pienlainat ovat lainasummiltaan noin 100 – 1000 euroa. Vakuudeton kulutusluotto on usein paljon suurempi. Lainaa on mahdollista hakea ilman takaajia jopa kymmeneen tuhanteen euroon asti. Usein isommat luotot kuitenkin vaativat, että maksukyky sekä tulotaso on hyvä ja luottotiedot ovat puhtaat. 

Lue lisää: Parhaimmista pienistä lainoista