Suomen tililuotto

Suomen tililuotto on lainapalvelu, joka tarjoaa edullista luottoa arkeen sekä unelmiin. Kyseinen lainapalvelu tarjoaa helpon lainahakemuksen avulla luottoa 20 – 2000 euroa. Lue lisää alapuolelta Suomen tililuotosta sekä sen tarjoamista ehdoista. 

omalaina.fi logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

rahalaitos logo

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Credigo logo

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Ferratum logo

Lainaa:
4000 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

vivus logo

Lainaa:
300 – 600 €

Maksuajat:
 4 kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Suomen tililuotto perustiedot

Suomen tililuotto tarjoaa vähintään 21 vuotta täyttäneille puhtaat luottotiedot omaavalle hakijalle lainaa 20 – 2000 euroa. Suomen tililuotto lainapalvelua käyttävän tulee olla myös Suomen kansalainen. Jos lainaa haluaa hakea yli 250 euroa tulee hakijan olla 20-vuotias sekä yli 500 euron lainoihin vaaditaan vähintään 25 vuoden ikää. 

Suomen tililuotto lainatuotteena toimii nimensä mukaisesti tililuotto, jossa asiakas voi hakea vapaaseen käyttöön 2000 euron limiittiä. Luotto ei sisällä avausmaksuja, kuukausimaksuja tai vuosimaksuja. Takaisinmaksussa asiakas maksaa ainoastaan käyttämänsä lainasumman ja halutessaan voi myös maksaa luottoa takaisin osissa joka kuukausi 100, 200 tai 300 euroa riippuen otetun lainasumman suuruudesta. Tililuottoa on mahdollista nostaa vaikka joka päivä tarvittava summa. Noston voi suorittaa netissä tai tekstiviestillä. 

Lue lisää: Miten voit saada pikavippiä tekstiviestillä 

Suomen tililuotto

Lainan takaisinmaksu

Suomen tililuotto laina maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa joko kerralla tai osissa. Jos asiakas haluaa maksaa lainansa takaisin osamaksu vaihtoehdolla, tulee hänen maksaa vähintään laskuun merkitty minimisumma. Lainasumman ollessa alle 700 euroa, lainaa tulee maksaa kuukaudessa takaisin 100 euroa ja 700 – 1400 euron lainoissa kuukausierä on 200 euroa sekä sitä suuremmissa 300 euroa.

Suomen tililuotto lainapalvelun kautta voi hakea lainaa joko tekstiviestillä tai omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Tekstiviestin lähettämisestä peritään 2 euroa/kpl. Kuitenkin ensimmäinen laina tulee hakea verkkopankkitunnuksien kanssa.

Valitettavasti Suomen tililuotto ei ole enää toiminnassa, mutta vastaavanlaista lainaa voit hakea helposti esimerkiksi Omalaina.fi palvelun kautta

Katso tästä: Mistä muusta lainapalvelusta voi hakea luotto helposti 

Suomen tililuotto lainahakemuksien käsittely

Lainahakemukset käsitellään Suomen tililuotto asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin 8 – 22 ja sunnuntaisin 11-18. Lainapalvelu käsittelee lainahakemukset yleensä välittömästi ja jokaiselle hakijalle ilmoitetaan päätöksestä henkilökohtaisesti. Päätöksen ollessa hyväksytty, voi asiakas nostaa lainaa tarvittavan summan kellon ympäri 24/7. 

Jos Suomen tililuotto joutuu lähettämään asiakkaalleen maksumuistutukse, peritään siitä 5 euroa hinnaston mukaan. Viivästyskorko on sama mitä lainan korko. 

Suomen tililuotto yhteystiedot

Suomen tililuotto palvelun takana onNDN-Yhtiö Oy, jonka toimipaikka sijaitsee Helsingintie 1, 49469 Hamina.

Voit olla yhteydessä lainapalveluun myös heidän sähköpostiosoitteellaan. Löydät tarkemmat tiedot sekä lainan ehdot Suomen tililuotto kotisivujen kautta. Ennen lainan ottamista muista tutustua tarkasti luoton tietoihin, ehtoihin sekä takaisinmaksuun. 

Lue lisää: Yleisistä lainaehdoista